שיוט הרצליה

הלניאדו לקחה שישי/שביעי בראשון

ואני מזמין אותך מכל הלב לשיוטי שכבג. ואל תאיים עליי עם משוט למה אני לא מתרשם נמאס לי להצדיק את עצמי פה, אז ככה: השחף באמת הפציצו שיוט ראשון, שיחקתם אותה. כן בשיוט הראשון לקחתי מיקום שישי או שביעי, וכמו שצביקה כתב המטרה היא לתת לחניכים, ולכן אין שום סיבה שנהיה על ההגה, למרות ש"החניך בקושי חודשיים" בצופי ים. הרי אתה יודע שאני ואתה יודעים להפליג, המטרה זה החניכים. אל תענו לי למה אני לא אענה יותר בנושא זה, כי באמת נמאס לי מכל החארטה פה. שבוע מהנה לכולם

omri angel

New member
איתי תתחיל לחשוב על מה שאתה אומר

תתחיל להרגיע עם הדיבור על יפו. אל תמצאו תרוצים למה לפסול את יפו . יש סיבה שביטלו את השיוט הראשון?! אני אומר לך שלא זה רק בגלל שתל אביב לא הצליחו להקיף מצופים והשחףף לקחה מקום ראשון בשיוט השני השחף עשתה 720 לפני הקו סיום סיימה וסירות התחילו להגיע רק אחרי כמה דקות. לפי התצאות של כל הסירות השחף צריכה לקבל גביע של מקום שני ולא רביעי. אי אפשר לבטל שיוט בחוף אחרי שצפרו לכל הסירות שסיימו ואמרו להם כל הכבוד ובגלל שלרכז שבט של הרצליה לא בא על השיוט הזה שהוא מגיע לחוף הוא מבטל אותו. תדעו שיוטים זה בים ולא בחוף!!!!

zofit5

New member
טוב יאללה נראה לי נסגור את העניין

יאללה הגזמנו פה עם כל העסק... להתווכח פה על שיוטים זה טוב נחמד ולדעתי די מלמד אבל זה מוגזם להיכנס לפסים אישיים... מיכאל אתה חבר שלי ואני בטוח שגם אתה עומרי אחלה גבר ושמעתי הרבה דברים טובים עליך ובאמת כל הכבוד לך על כל השיוטים... יאללה תודה לכולם צופי ים תמיד התגאו בכך שהם לא כמו הצופים שכל מה שהם עושים כל היום זה ללכת מכות בין שבטים אז בהצלחה לכולם ושנפגש על המים...

adaradler

New member
עומרי

אני חושב שהויכוח הזה הגיע לרמה מאוד נמוכה וכמו שאיתי אמר מה שמבדיל אותנו מצופי היבשה וצופי האגם שבירוחם זה שאנחנו לא כמו ילדים קטנים רצים ללכת מכות אחד עם השני למרות שזה נראה אטרקציה לא נורמלית.. אין סיבה לאיים ולקלל כי את זה אנחנו לא עשינו.. דבר שני אל תשכח שכולנו שייטים ולכול שייט זה עוד הרבה מה ללמוד כולל אותך ואותי.. אני הייתי בהפועל 4 שנים ודבר שלמדתי שם זה ש50 אחוז מהשיוט נמצא על החוף.. השתתפתי לפני שנתיים באליפות אירופה בלייזר 4.7 ואני יכול להגיד לך שהיא נגמרה על החוף ונראה לי שלמפסיד היתה את הזכות לכעוס פי אלף אבל זה לא קרה.. ועוד תכונה חשובה שצריכה להיות לשייט לפי דעתי זה שידע לא לזלזל במתחרים שלו לא בחוף בלא בים וזה בדיוק מה שקורה פה (זה נוגע גם לתל אביבים) אז חברים וחברות אז או שנגמור את הויכוח הזה בקרב עד למוות או בדיון נורמלי ולא משהו באמצע:) ואני אשמח לארגן שיוט שכבג מכול הארץ לפי דעתי זה רעיון ענק ואני בטוח שעוד כמה יעזרו לי.. תודה

omri angel

New member
../images/Emo70.gif

אל תבקשו מאיתנו להפסיק ולהתקשר למיכאל לבקש שנפסיק. כמה שזכור לי לא אנחנו התחלנו את הויכוח המטומטם הזה אז על תשחקו אותה פתאום כולם בוגרים תמימים. במקום ללמוד עוד בים מטעיות של אחרים אתם באים לפה מזיינים את השכל ומנסים להראות כמה אתם טובים וכמה אחרים לא יודעים להפליג ומרמים. אני מקווה שבשיוט הבא לא יהיה עוד פעם את הויכוח המטומטם הזה. ואיתי מה שflying fox אמר בקשר לאדוה עדייף תקף למרות שאני לא הייתי מראה את הפנים שלי ליד חניכים מהשבט שלנו אחרי מה שאמרת ואותו דבר לנמרוד קור!

טוב חלאס

עמרי אני לא יודע מי אתה אבל אתה מאיים כאילו העולם שלך. אני לא התכוונתי לאיים עליכם ב"התראה" שלי, והייתי קצת עצבני אחרי מה ששמעתי. לידיעתך באמת שאין לי שום בעיה עם אף אחד מהשבט שלכם אישית, ויש לי גם יחס טוב עם כמה מהאנשים בשבט צופי ים יפו. לא אמרתי שאתם לא יודעים להפליג, ואני בטוח לא התחלתי, בהתחשב בעובדה שבהודעה הראשונה רשמתי שהיה נהדר ומישה החליט להתפוצץ ב"אל תחוש, מקום ראשון ושני ליפו". אז נכון, החזרתי לו באותו מטבע - ראשון ושני לתל אביב, מה כבר קרה? למה אף אחד לא כתב משהו על ההודעה שלו? אנחנו מנסים לארגן שיוטי שכב"ג באופן כזה או אחר, ואז אנחנו נוכל באמת להוכיח את יכולותינו... אגב, מי זה flying fox ?

לא כדאי

מישהו שיפתח לך את התחת אז בוא תתחיל לשמור על הפה קור שכבה לא שכבה תרגיע את עצמך ומהר יצעיר כי בסופו של דבר זה לא יגמר רק בשיוטים!!!!

adaradler

New member
גלעד

חאלס עם האיומים שנינו יודעים שאתה גבר וזה לא מתאים לך..

flying fox

New member
תקראו טוב טוב!!!!!

העולם לא צריך להיות שלך בשביל לאיים ובמיוחד עלייך צריך רק קצת אומץ ולעמוד מאחורי הדברים וכמה שדיברת וזיינתם תמח וחשבתה שתעשו פה מאפיה נגד יפו... או כמו שאיתי אמר "הפינה הקבועה" ופתאום ראיתם שכמה אנשים מיפו לקחו את זה קצת אישי והתחילו להגיב אז פתאום "אנחנו לא אמרנו כלום" אנחנו לא התחלנו " והייתי קצת עצבני " ובוא נפסיק אם" אז דבר ראשון סבבה להפסיק אם זה זה רעיון טוב לשתיי הצדדים דבר שני מעניין לי תביצה שהייתה עצבני אל תפתח את הפה שלך אם אתה לא יכול להתמודד אם התוצאות... זה שאתה גבר יושב מאחורי המחשב ומזיין תמח זה סבבה אבל נראה אותך הולך ואומר את כל מה שאמרתה (אגב זה כולל את כל זייני המח לא רק את הראשי פה) ליפואי בפנים??!! תיהיה פה בעיה נכון? אם הייתה רוצה להגיד למישו שהוא רמאי או שהוא אפס הייתה בא אליו ואומר לו תשמע אחי לא יפה מה שעשיתה אם המכשיר קשר או לא תשמע לא חוכמה להיות כל השיוטים על ההגה ולפקד... נכון זאת הצורות דיבור?? ואז אם הייתם מדברים ככה אז גם היו מסבירים לכם יפה ולא מאיים במשוט בראש שהמכשירי קשר זה לדבר על מה לעשות בשיוט כי תסמכו עליי המדריכים יודעים מה לעשות... והיו מסיבירים לכם שאצל דודו החניכים חדשים ואין טעם שהם יהיו בפיקוד או על ההגה כי זה לא יילך... אבל אם תבוא למישו ותגיד לו תשמע יא אפס הוא הורג אותך על המקום במיוחד אם הוא מבת ים... אז בקיצור מה שאני אומר שתדברו אחד אם השני כמו שהייתם מדברים אחד אם השני פנים מול פנים ועדיף בצורה יפה לכל דבר יש פתרון והסבר אף אחד לא יצא פה לאליפות ישראל בסנוניות...

zofit5

New member
צודק

ההודעה האחרונה שלך מאוד צודקת... דברים כמו שאמרנו צריך להגיד בחוף או לועדת ערעורים, ולרוץ ככה לפורום זה באמת לא יאה... הכוונה באמת לא הייתה להעליב...ולעומרי אנחנו לא מנסים לצאת צדיקים פשוט לא חשבנו שתקחו את זה כל כך אישי... שנפגש על המים...

adaradler

New member
בושה וחרפה

ככה לא מפליגים.. ואם ימשיכו להפליג ככה הרמה בצופי ים תשאר נמוכה ומלוכלכת.. שיוט הבא הבה נשחק משחק נקי, נתן כבוד אחד לשני וככה יהיה שיוט מוצלח. תודה

אוקיי

דבר ראשון כל הכבוד לקור ולחניכים שלו שלקחו מקום והיפואים באמת לא היו בסדר...מה שמעצבן זה שאתם מנסים להצדיק את עצמכם כל הזמן במקום להמשיך הלאה(תל אביבים) זה עדיין רק ספורט וזה לא נראה שאתם לוקחים את זה ככה...דבר שני איתי גם אתה ניסיתה להיות מאוד מלוכלך לגבי הסירה שלי אז אל תעיז לדבר על רמאויות של יפואים כי אתה ניסיתה לעשות תרגיל מאוד מלוכלך ובסוף שלגמן היה ישר והודה שלא התנגשנו...תודה על היושר שלגמן חסרים כמוך הרבה...ולבסוף אני רוצה להגיד שכשערערו עליי הרהב אני הודתי בטעות שלי שלא כמו סירות אחרות שמנסות להתחמק ולרמאות בתכלס...החניכים שלי פיקדו על שתי השיוטים חוץ מהסוף של השיוט הראשון...הם נהנו נורא ולמדו המון וזה מה שחשוב פה ולא הפלאוורה של המדריכים... יום טוב

למעלה