שירשור ברכות

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
../images/Emo106.gifשירשור ברכות../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

שי וגיא, הזוכים הראשונים ב"מירוץ למיליון ישראל"
בראבו
שרשרו לכאן ברכות ואיחולים למנצחים...

ny22

New member
מנהל
שי וגיא ../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif

שי וגיא, המון המון
וכל הכבוד לכם! נראה שזה בהחלט לא היה קל ועמדתם יפה בכל המשימות. הייתם זוג מקסים ומצחיק שהיה כיף לראות לאורך כל המירוץ. הייתם אהודים על לא מעט מהזוגות ובצדק. שמח שזכיתם (היה מגיע לכם) וכמובן המון המון בהצלחה בהמשך.

Luanne

New member
לא בראבו ולא בטיח

עם כל חיבתי לגיא, מיה ועמיחי היו צריכים לנצח את המירוץ הזה. אני עדיין מקווה שזו איזו מתיחה טלוויזיונית ואני אתעורר מהסיוט!!

cookies10

New member
יש פה אפלייה בין גבר לאישה

מקפחים את הנשים.... איך אפשר לעשות תחרות של נשים נגד גברים משחקים עם כוחות של נשים... לעומת כוחות של גברים, איפה פה הצדק איפה.. אני רואה בזה אפלייה בוטה ומכוונת בין גבר לאישה.... היה צריך לתת משימה אחרת ולא לצחוק על הנשים שהן חלשות מהגברים הנשים לא צריכות להסכים שיזלזלו בכוחות שלהן, פה ראינו נחרצות שמאיה שהיא מייצגת את הנשים, אין כוח כמו לגברים ולכן התחרות הזאת לא מוצדקת בתכלית וצריך להבאיר לשופטים שרצו לקטיל את מאיה ועמיחי מול שני בריונים כמו שי גאי... חוכמה גדולה מלחמת הכוחות לקראת הסוף...בין שני בריונים לגבר ואישה הטבע עשה שהנשים יהיו מבחינה פיזית יותר חלשות מהגברים והגברים יהיו מבחינה פיזית יותר חזקים מהנשים... אז למה השופטים והגברים מנצלים תנשים שהן כמובן יותר חלשות מהם, ולכן הבחירה היא לא מוצדקת מאיה ועמיחי היו צריכים לזכות במיליון בכל מצב.... איפה פה הצדק....

מזל טוב שי וגיא!!../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד לכם על הנחישות, על העמידה במשימות הרבות והקשות, הפרגון אחד לשני, על החברות האמיצה שבזכותה הגעתם כל כך רחוק. גיא, אתה מדהים גם מבפנים וגם מבחוץ
שיחקתם אותה!

JAMES DEAN

New member
../images/Emo106.gif כל הכבוד לשי וגיא

נכון שבאמת לא היה מגיע להם לזכות ולא היה כוחות בין שאר המתמודדים אבל הם שיחקו אותה. יותר נכון המזל והיופי שלהם שיחק להם.

YMA7

New member
בוז להפקה, בוז לשי/גיא,

כל הכבוד למיה/עמיחי המנצחים האמיתיים של המירוץ. מצטער, אני לא יכול להרגע מהשוד המכוער שראינו היום. השוד הזה ייכנס לספר השיאים של גינס כשוד הגס והמכוער בהסטוריה.

מורנני1

New member
לא הגזמנו קצת?

אפשר לפרגן להם! הם ניצחו ובזכות.... כן, הם היו חזקים וזו עובדה שהם ניצחו קצת פרגוןן חברה.. הם עבדוו קשה בשבילל זה..

ב ן 0 0 0 0

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מאיה ועמיכי היו צריכים לזכות

niro62

New member
כל הכבוד לשי וגיא

אומנם רציתי שתום וגיל ינצחו אבל כל עוד זה לא מיה ועמיחי אני מבסוט. שוב פעם הוכח שמי שההפקה עוזרת לו מסיים מקום שני:)

אורישקי

New member
האמת שאני הייתי בעד

תום וגיל,וכשהיה ברור שהם לא ינצחו אז מיה ועמיחי.אבל מזל טוב לשי
וגיא למרות שלא מגיע להם.

Emma Oo

New member
נו באמת, משימה פיזית על קו הסיום? ../images/Emo10.gif

טוב שלא נתנו לשי וגיא, צמד הכוסיות האמיתי, את הנצחון על מגש של כסף. מיה ועמיחי היו תותחים לכל אורך המירוץ, וגם לנקודת הסיום הפעם הם הגיעו ראשונים. אם הייתה משימה קצת יותר הוגנת, שבודקת יכולות ולא כוח פיזי נטו, הזוכה היה הזוכה הראוי

למעלה