שירשור ברכות

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
כל הכבוד לשי וגיא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שיחקתם אותה
אייזה כייף שזכיתם. הייתי בעדכם!

קליספרה

New member
אין כבוד ../images/Emo31.gif

שי איבד את כל הכבוד שהלך כמו כלב מזיל ריר אחרי כל חצאית שניהם איבדו את הכבוד כשדפקו פרסה לבלונדיניות המוכות והחבוטות ששככה וכהה היו צריכות לחכות חצי שעה אחרי שסיימו רק כי היו מתוסכלים לראות את הבנות עוברות אותם ובסוף וחשוב מכל אין כבוד כי לא הם ניצחו ההפקה ניצחה בזה שדפקו להם משימה שמאיה לא יכלה לעמוד בה. כמו שאמר קזבלן בשביל כבוד צריך לעבוד - לא לקבל מתנות מההפקה !!!

YMA7

New member
את צודקת, אבל

אני לא כל כך בטוח שמה שכתבת "שי איבד את כל הכבוד שהלך כמו כלב מזיל ריר אחרי כל חצאית" מדוייק. לי נראה שהוא עשה יותר הצגה מגעילה. הרי היה ברור לו שעם הבנות שהוא נפגש תוך כדי המירוץ הוא לא יוכל לעשות כלום. אז בשביל מה ההצגה הזאת. אוקי, ראית בחורה יפה, אז מה, הרי ברור שתימשך אליה. מי לא היה נמשך לבחורה יפה. אז למה לעשות את ההצגה, כאילו הוא רוצה להגיד לכולם, תראו, אני נמשך לבחורה יפה, אני לא הומו. השורה התחתונה : שי תולעת פחדנית בלתי נסבלת וגיא איבד את הכבוד שרכשתי כלפיו כששינה את החלטתו לשים פרסה למיה/עמיחי בעקבות הלחץ של התולעת שי. אין ספק - הפרסה שהם שמו לבלונדיניות היו מהלך ניבזי בו הם איבדו את הכבוד שלהם, בעיקר בגלל העובדה שהם ידעו שהדס פצועה ביד ולא תוכל לבצע את משימת הלולינית.

Luanne

New member
../images/Emo127.gif ויותר מזה

מרגיזה הסיבה למה הם עשו את זה. לא כי הן היוו איום של ממש, אלא כי "הן מעצבנות, שיעופו כבר". זכותם לחשוב כך, אבל זו לא סיבה לשים פרסה.

שי וגיא גם העיפו את הבלונדיניות וגם זכו

והיה כף לראות את הבלונדיניות מאוכזבות מהניצחון של שי וגיא ואחר כך מפרגנות להם בצביעות.

PilpelLady

New member
הבלודיניות עקפו את שי וגיא והיו טובות מהם

רוב המרוץ. עד שההפקה התערבה לטובת שי וגיא ושמה את הפרסה, בדיוק (אייזה "צרוף מקרים") כשהדס פצועה והן הוזנקו חצי שעה מאוחר יותר מכולם.

זה כבר לא הייתה התערבות

אתה באמת חושב שההפקה תיכננה הכול לפי המצב? הדבר היחידי שהיא אולי התערבה בו עד הגמר, זה במיקום התחנות שבהן אין הדחה.

PilpelLady

New member
אי אפשר לדעת

(אגב, אני בחורה...ליידי =גברת...........) אי אפשר לדעת מה בדיוק מבויים ומה לא, ועד כמה רחוק ההפקה התערבה. ייתכן שמהפרק הראשון הוכנה הקרקע לנצחונם העתידי של גיא ושי, לך תדע. אני כבר בהחלט לא פוסלת את האפשרות שההתנהלות הזו של ההפקה היא התנהלות מתמשכת ולא משהו שההפקה חטאה בו רק בגמר...

אי אפשר לפסול כלום

תמיד יכול להיות שהכול מבוים, מי יודע, ייתכן ששיחדו שחקנים או שופטים בכדורגל, יכול להיות אפילו ששום דבר לא אמיתי. מה שכן, ברגע שמשהו בטוח מבוים, אי אפשר להכחיש את זה (לדוגמה, את העובדה שהשופטים באתגר הקול הכפול זיכו את מרינה בתחרות הריקודים למרות שהיא בכלל לא רקדה את הריקוד הנכון). וגם אם משהו מבוים, כל עוד הוא לא עובר את גבולות הטעם הטוב זה לא נורא.

Freemee

New member
מסכים

לדוגמה WWE זה מבוים אבל אנשים יודעים את זה ועדיין יש לזה צפיה רבה, כי צופים במשהו כי אוהבים את התוכנית עצמה ולא תמיד רק את מי שמנצח. בכוכב נולד כשיש לזה השלכה לחיים אז זה כבר לא יפה אבל פה עם כמה שאני חושב שלא מגיע לגיא ושי לנצח עדיין זה ברמת הפרופורציה. ושיפסיקו לעזאזל עם הפרסים האלה של מיליון שקל, כאילו שזה יזיז למשהו מהזוגות האלו... הם לא חיים בעוני..

למעלה