שרשור תכשירים טבעיים

0 אור 0

New member
../images/Emo106.gif שרשור תכשירים טבעיים ../images/Emo91.gif

לאור הדיונים הרבים בפורום עם בקשת מידע על מוצרים טבעיים תחליפיים, שתמיד נענים בתגובה : פנה אלי במסר החלטנו לפתוח שרשור חד פעמי בו אתם מוזמנים לפרט את המוצרים בהם אתם משתמשים (או מכירים טוב) אנא הקדישו קצת זמן והכניסו מידע איכותי, על מנת שנוכל לצרף לאחר מכן למאמרי הפורום לשימוש הכל תודה

0 אור 0

New member
עזרה ראשונה לכל עת

אז האמת שעל העזרה הראשונה הכי בסיסית שלי אין לי בעיה להמליץ גם בהתאם לחוקי הפרסום, כי היא כוללת דבש, לימון, בצל, קמומיל ואלוורה, אבל מכיוון שאנו חיים בעולם המודרני אז יש גם כמה קנויים. (התתנצלות לאשה של וניל - כבר לא היה לי כח לחפש אתרים וקישורים, אז פשוט אפרט שמות) 1. אפטרסול של ד"ר פישר - אמנם ג'ל אלוורה טבעי זה הכי טוב, אבל לא תמיד בא לך לרוץ החוצה בכל שעה ומזג אוויר ולחפש את הקקטוס, אז מכל הג'לים המסחריים הקיימים , הכי חביב עלי ונוח לשימוש הוא האפטרסול - ובגלל התוספות שבו, אני לעתים גם משתמשת בו כתחליף לקרם לחות למספר שעות כדי לתת לעור לנוח. 2. טיפות רסקיו - עלי הן לא משפיעות - אבל מכירה המון אמהות שלא זזות בלי זה, להרגעה בעת הצורך. 3. שמן יפני - מוצר מופלא לכאבי שרירים ולכאבי דלקות פרקים - מחממים מעט שמן זית, מטפטפים כמה טיפות ומעסים את האיזור הכואב וסביבותיו. 4. סן בריז - עוזר לבעיות רבות מכאבי ראש (טיפה על כל רקה), כאבי שיניים (לאמיצים אפשר טיפה על החניכיים, ולפחות אמיצים מחוץ לפה) 5. שמן אפקל - להצטננות - הוא מיועד בתיאוריה לתינוקות. בפעמים הספורות שאני הצטננתי - כמה פעמים ביום, ואחרי יום-יומיים זה עובר (אבל כפי שתראו בטיפ הבא, אני לא מחקר אוביקטיבי כי אני תמיד משתמשת בכמה דברים במקביל) 6. וכל התותחים של מחלות החורף: - לשפעת - אני מעדיפה את הסמבוכל דוקא בכדורי מציצה - לסתם התחלה של הצטננות או הרגשה רעה אחד מהסירופים לילדים לחיזוק המערכת החיסונית - חיזוקית או השני ששכחתי את שמו (בוחרת מה שבמבצע) - בודקת שמכיל אכיניציאה , פרופוליס וויטמין C מספיק להיום - אתם כבר יכולים ללכת לסופר במקומי ..

עזרה ראשונה

- תערובת שמנים סנרג'י של שלוס הולכת איתי לכל מקום כמעט לכל מצב. - קרם מתוצרת עצמית על בסיס חמאת שיאה - מוצר רב תכליתי אלימינטור לחיטוי להרגעה ללחלוח לפה ולעור

etyc

New member
לכאבי גרון

שתי טיפות של מנטה ושתי טיפות של ימוס אדום בחצי כוס מים, לגרגר מספר פעמים ביום - כאב הגרון ברוב המקרם חולף לאחר מספר גירגורים.

מוצרים לעזרה ראשונה:

שמן לבנדר מככב אצלי בקטגוריה הזו מכל הבחינות... בעיקר במקרים של כוויות , ששם תלוי במקרה לעיתים אני שמה גם שמן קמומיל גרמני. כאשר מסביבי ישנם אנשים הסובלים מכאבים כרוניים , שרירים תפוסים או חבלות יבשות אני שמה להם את שמן הארניקה של וולדה, מומלץ בחום. כרגע לא עולים לי עוד דברים, אם יעלו אפרסם אותם.

עזרה ראשונה

רסקיו, ולפי הצורך גם תמציות אחרות מהערכה. סאן בריז שמן לוונדר טראומיל של HEEL

0 אור 0

New member
אפשר מדריך מזורז

גם לי יש טייגר ומאד אוהבת רק מה, שכל פעם אני קונה ממישהו אחר (בפעם האחרונה ממישהו שקנה בתאילנד), לפי מה שיש לו אני יודעת שיש סוגים שונים, אבל לא יודעת להגדיר מה ההבדלים ברמה של לדעת מראש מה אני קונה,

טייגר

מבחינת משחות- יש שתיים, אחת בהירה (אפקט מקרר), וחומה- קרה עם אפקט מחמם. בעיקרון השימוש הוא להקלה בכאבי שרירים,כגון כאבי גב, כאבי צוואר, כאבי ראש שמקורם במתח וכאבי גפיים. החומה- בריח קינמון, והבהירה- בניחוח מנטה.הכהה גם מחממת (משחרר שרירים תפוסים). טובה גם לשימושים שונים כמו בעקיצות, בחילות וכו'... לגבי השמן- לי יש כרגע רק סוג אחד, אז קשה לי לערוך השוואות, למרות שבמזרח לא חסרים סוגים שונים, עם צמחים משונים, וריחות שעושים רק טוב...

0 אור 0

New member
כולם מתביישים? שאני אתחיל?

טוב, אני רואה שכולם ששים לפרסם את הידע הסודי שלהם רק במסרים, אז אני אתחיל עם המעט שלי, וראישית אסגיר את המידע המפליל שבנושא קוסמטיקה אני ממש לא מהמהדרין בנושא הטבעיות. מכיוון שאני מבוגרת מעט יותר, הספקתי להתבגר בתקופה שעדיין הקוסמטיקה לא היתה מתוחכמת כמו היום , והקוסמטיקאית אליה הלכתי היתה רוקחת קרמים טבעיים ממתכונים שעברו מפה לאוזן, כי זה מה שהיה. הקרמים בחנויות היו כבדים וגרמו לי לגירויים או לפצעונים. המהפך בחיי ובמראה העור חל כשנחשפתי למוצרים מתוחכמים יותר כמו שמן הידרופילי לניקוי העור, וכמו הקרמים על בסיס אלפא הידרוקסי (למרות שתמיד שמרתי על קשר חם עם אהובים משכבר הימים כמו האלוורה וכמה מתכונים ביתיים למסיכות טיפוח) רק בשנים האחרונות אני חשה שיש מהפך ברמה שבתתפוצה של מוצרים על בסיס טבעי יותר. הראשון שהתאהבתי בסרום שלו היה תפוח, יש להם עוד המון קרמים ומסיכות שלא ניסיתי בעצמי - לא מצאתי אתר שלהם, אבל הם מופיעים באינדקס של טבע לייף שצירפתי למטה. מוצרים נפלאים לעור שמן או אקנתי, לניקוי ולפילינג בלי שפשוף יש לחברת סומה הרבה - עד כה כל מה שניסיתי היה מעולה. ואחרון חביב להודעה הזו היא חברת טבעוני אשר מייצרת גם כל מיני תמציות ותוספים שאני אישית לא ניסיתי כי בתור מי שאינה צורכת תרופות כבר שנים, אני גם לא ממהרת להשתמש בתוספים בכלל וכאלה שלא נרשמו על ידי מומחה שהתאים לי אישית בפרט, אבל יש לה גם מוצרים קוסמטיים פגזיים - לאחרונה נתקלתי בקרם נטע לעור אקנתי בגיל ההתבגרות, למרות שהקרם נעים ועם ריח צמחים נפלא,, הוא עוזר במהירות מדהימה לשיקום העור.

LaSaponaria

New member
מה זאת אומרת מתביישים?...

לא ברור לי אם המטרה היא להמליץ על מוצרים של אחרים או שנפרסם את המוצרים שאנחו עושים ?

0 אור 0

New member
גם וגם

הכוונה הראשונית היא כמובן המלצות על מוצרים טובים שאת מכירה ומשתמשת בהם, ועד כה לא יכולת להזכיר בגלל החשש לפרסום. אבל אם את מייצרת מוצרים טובים שאת מאמינה בהם, את יכולה לפרסם זאת במסגרת השרשור הנוכחי, ובלבד שתנמקי מדוע מוצריך טובים וראויים ותעשי זאת בגלוי, בלי להתחזות כמי שממליץ על מוצריו של אחרים.

אני מברכת על הבמה שנתתם

ובכן גם אני התבגרתי עם קרמים מסכות אלפא הידרוקסי, פילינגים מכניים,פילינג כימי "לייט" ועוד מכיוון שגנטית לא התברכתי בעור "טוב" ובנוסף בחרתי בקוסמטיקה כמקצוע אז ניסיתי והשתמשתי במוצרים רבים של חברות ידועות וטובות כלומר חשבתי שהן טובות מבחינת המרכיבים עד שהכרתי חברה אמריקאית ניו ווייס שמיבאת מוצרים רבים- משחת שיניים,מי פה,שמפו,מוצרי קוסמטיקה קרמים שמנים ג'ל רחצה תוספי מזון, המוצרים על בסיס צמחי אינם מכילים רכיבים מזיקים או חשודים כמזיקים ועל כך יש להם תו תקן בינלאומי מהאגודה למלחמה בסרטן (חברה יחידה בארץ) המוצרים איכותיים ונותנים תוצאות נפלאות לגוף לעור ולנפש. למעונינים המוצרים נמכרים בשיטת חבר מביא חבר ולכן אפשר להרשם ולהצטרף ההרשמה לא כרוכה בתשלום פרטים במסר. החברה נותנת יעוצים הרצאות הדרכות על בריאות תזונה קוסמטיקה טואלטיקה ועוד. יחד עם זאת אני לא מוותרת על השמנים של שלוס שגם הם באיכות מצוינת. ערב טוב

אני מברכת על הבמה שנתתם

ובכן גם אני התבגרתי עם קרמים מסכות אלפא הידרוקסי, פילינגים מכניים,פילינג כימי "לייט" ועוד מכיוון שגנטית לא התברכתי בעור "טוב" ובנוסף בחרתי בקוסמטיקה כמקצוע אז ניסיתי והשתמשתי במוצרים רבים של חברות ידועות וטובות כלומר חשבתי שהן טובות מבחינת המרכיבים עד שהכרתי חברה אמריקאית ניו ווייס שמיבאת מוצרים רבים- משחת שיניים,מי פה,שמפו,מוצרי קוסמטיקה קרמים שמנים ג'ל רחצה תוספי מזון, המוצרים על בסיס צמחי אינם מכילים רכיבים מזיקים או חשודים כמזיקים ועל כך יש להם תו תקן בינלאומי מהאגודה למלחמה בסרטן (חברה יחידה בארץ) המוצרים איכותיים ונותנים תוצאות נפלאות לגוף לעור ולנפש. למעונינים המוצרים נמכרים בשיטת חבר מביא חבר ולכן אפשר להרשם ולהצטרף ההרשמה לא כרוכה בתשלום פרטים במסר. החברה נותנת יעוצים הרצאות הדרכות על בריאות תזונה קוסמטיקה טואלטיקה ועוד. יחד עם זאת אני לא מוותרת על השמנים של שלוס שגם הם באיכות מצוינת. ערב טוב

עכשיו תורי ....

לניקוי הפנים / איפור.. משתמשת בשמן הידרופילי, כל פעם חברה אחרת, אך חשוב לי שהמוצר יהיה מאיכות גבוהה מאד. אם נגמר לי השמן ההידרופילי אני משתמשת בשמן שקדים מכבישה קרה. מעולה . על השיער שלי אני שמה מסיכה פעם פעמיים בשבוע ממסיכה שאני רוקחת בעצמי המורכב בעיקרו משמן קוקוס ושמנים אתריים כמו שמן גזר. את השיניים אני מצחצחת רק במוצרים של NATURAL GATES כיוון שאין בהם חומרים מזיקים, לנו ולסביבה. ורקחתי לעצמי שמן שאני משתמשת בו פעם בשבוע או שבועיים על מנת לנקות את כל הלכלוך שהצטבר ושמשחת השיניים אינה יכולה לה. והוא הולך ככה: על בקבוק של 30 CC שמן זית אני שמה 30 טיפות שמן ציפורן. צריך להתרגל לטעם , וזה מעולה לשיניים. רק לשים לב, שלא משתמשים כל יום, ומדובר בטיפה שניים על המברשת הנקייה ללא תוספות אחרות. מצחצחים ביסודיות, יורקים ולא שוטפים. חשוב שהשמנים יהיו מתוצרת מעולה לא פחות ולא יותר. לפנים: כשיש לי זמן אני רוקחת שמן עם שמנים אתריים בהתאמה אישית יחד או שאני משתמשת בקרם לחות לפנים של וולדה(הורוד). לשפתיים אני משתמשת בבאלם של לאוקיסטן על בסיס חמאת שיאה, מאד נעים על השפתיים והכי חשוב לא ממכר. יש לי גם באלם בריח אננס שהביאו לי והוא מורכב משמנים איכותיים בלבד. לעיתים, אני מקרצפת את הגוף עם שמן שומשום מכבישה קרה, מעולה להגמשת העור. אז הנה, סודות הטיפוח שלי:)

קוסמטיקה

אני לא ממש משתמש... אבל: חזרנו לא מזמן מהודו עם סטוקים של מוצרים מחברת "הימלאיה", יש להם דברים נחמדים שם. אמורים להיות להם סניפים בכל העולם, המחירים בהודו הרי מגוכחים, ובקרוב תוכלו למצוא כנראה גם בארץ (הבירוקטיה פה...). אני לא בטוח שהם רושמים את כל המרכיבים על האריזה.

נורקס

New member
מרימה את הכפפה../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif

אני מכינה בבית מוצרי קוסמטיקה,הגיינה וטיפול טבעיים לגמרי-ללא חומרים משמרים/מקציפים/צובעים וכו'. אני משתמשת בשמנים צמחיים ואתריים מהאיכותיים ביותר בשוק, את רב השמנים אני רוכשת אצל שלוס מלבד שמן חוחובה אורגני שאותו אני רוכשת בקיבוץ בדרום שמגדל חוחובה אורגנית ומייצר שמן . (לדעתי חשוב מאד לדעת גם מה איכות חומרי הגלם שמרכיבים את המוצר מלבד היותו טבעי) המוצרים שאני מכינה: קרם פנים לכל סוגי העור,סרומים ופילינגים,סבוני פנים,שפתונים,שמני עיסוי מפנקים,מגוון מוצרים לטיפוח ובריאות השיער (מסיכות שמנים,שמפו,לחות ועוד),דאודורנטים,ספריי נגד יתושים,מסיכות פנים,משחות לטיפול בתפרחת חיתולים אצל תינוקות,משחה למניעת סימני מתיחה להריוניות.... ועוד המווווווווווווווווווווון דברים. ותודה למנהלות הפורום על הבמה
.

למעלה