עזרה ראשונה לכל עת
אז האמת שעל העזרה הראשונה הכי בסיסית שלי אין לי בעיה להמליץ גם בהתאם לחוקי הפרסום, כי היא כוללת דבש, לימון, בצל, קמומיל ואלוורה, אבל מכיוון שאנו חיים בעולם המודרני אז יש גם כמה קנויים. (התתנצלות לאשה של וניל - כבר לא היה לי כח לחפש אתרים וקישורים, אז פשוט אפרט שמות) 1. אפטרסול של ד"ר פישר - אמנם ג'ל אלוורה טבעי זה הכי טוב, אבל לא תמיד בא לך לרוץ החוצה בכל שעה ומזג אוויר ולחפש את הקקטוס, אז מכל הג'לים המסחריים הקיימים , הכי חביב עלי ונוח לשימוש הוא האפטרסול - ובגלל התוספות שבו, אני לעתים גם משתמשת בו כתחליף לקרם לחות למספר שעות כדי לתת לעור לנוח. 2. טיפות רסקיו - עלי הן לא משפיעות - אבל מכירה המון אמהות שלא זזות בלי זה, להרגעה בעת הצורך. 3. שמן יפני - מוצר מופלא לכאבי שרירים ולכאבי דלקות פרקים - מחממים מעט שמן זית, מטפטפים כמה טיפות ומעסים את האיזור הכואב וסביבותיו. 4. סן בריז - עוזר לבעיות רבות מכאבי ראש (טיפה על כל רקה), כאבי שיניים (לאמיצים אפשר טיפה על החניכיים, ולפחות אמיצים מחוץ לפה) 5. שמן אפקל - להצטננות - הוא מיועד בתיאוריה לתינוקות. בפעמים הספורות שאני הצטננתי - כמה פעמים ביום, ואחרי יום-יומיים זה עובר (אבל כפי שתראו בטיפ הבא, אני לא מחקר אוביקטיבי כי אני תמיד משתמשת בכמה דברים במקביל) 6. וכל התותחים של מחלות החורף: - לשפעת - אני מעדיפה את הסמבוכל דוקא בכדורי מציצה - לסתם התחלה של הצטננות או הרגשה רעה אחד מהסירופים לילדים לחיזוק המערכת החיסונית - חיזוקית או השני ששכחתי את שמו (בוחרת מה שבמבצע) - בודקת שמכיל אכיניציאה , פרופוליס וויטמין C מספיק להיום - אתם כבר יכולים ללכת לסופר במקומי ..