שרשור תכשירים טבעיים

LaSaponaria

New member
אני מודה למנהלות הפורום על ההזדמנות

לפרסם את המוצרים שלי, מבלי להתחזות
. אני מייצרת סבונים בעבודת יד, בשיטה הקרה. הסבונים עשויים אך ורק משמנים ושומנים צמחיים, בתוספת עשבים ו/או תבלינים ו/או צמחי מרפא לצבע וטקסטורה ושמנים אתריים לריח. בדרך כלל סבונים אלו נקראים בשוק "טבעיים", אולם אני לא אוהבת את המונח הזה - האם שמן זית, לדוגמא, הוא טבעי? בכל אופן, הסבונים שלי לא מכילים שום תוספת של חומרי הקצפה, חומרים המוגדרים סינתטיים או תוצרי לוואי של תעשיית הנפט. את הסבון הראשון שלי, הנקרא "פרפה" (כמו הקינוח) ניתן לראות באתר www.golda.co.il (זה אתר נשים חדש הנמצא בשלב של טרום השקה. אין לי שום קשר ישיר אליו מלבד העובדה שאני מספקת את הפרסים לזוכות בהגרלה שתיערך בין כל הנרשמות). הסבון מיועד לכל מי שאוהב להשתמש בסבון "טבעי", אך מי שסובל מעור יבש ירגיש בצורה הטובה ביתרונותיו. מי שמשתמש בקרם לחות לאחר המקלחת לא יזדקק לו יותר (אלא אם הוא משתמש בו בגלל ריח). התלבטתי באיזה "סעיף" בשרשור לכתוב, אבל נראה לי לבסוף שהגיינה אישית ומוצרי פינוק יותר מתאים, למרות ש"פרפה" משמש למעשה לטיפוח העור (לא רק לניקוי). אם למישהו יש שאלות, אשמח לענות על גבי הפורום או במסרים. (אגב, הסבון היה אמור להיות בבתי טבע/מרקחת כבר לפני כמה שבועות, אבל נראה לי שהמפיץ מושך אותי סתם, אז בינתיים אני מחפשת מישהו אחר). ושוב, תודה למנהלות על ההזדמנות. בלהה "הסבונאית"

sigi99

New member
../images/Emo140.gifנשמח לקבל מתכון של סבון טבעי

משמנים צמחיים או לא חייב משמן זיית, אני אוהבת לרקוח בשביל המשפחה שלי ומאוד אשמח לקבל מתכון ממך, את יכולה במסר. תודה

LaSaponaria

New member
לפני כמה שבועות חיפשת מתכון...

והיפניתי אותך לכמה אתרים, כולל אחד בעברית, בהם פורסמים מתכונים שונים.

הגיינה אישית

סבונים- טבעיים, אין לי חברה מסויימת, אבל תמיד צריך לקרוא רכיבים (אין מנוס). ושוב- סבון סלק סוכר (גם הוא יקר למדי). משחת שיניים- גם ייבאתי מהודו סטוק, אם מישהו נוסע- שיביא לכם... מומלץ!! אבל לפני כן השתמשתי במשחה של "טבע", המבוססת על מלח. הם קצת זייפו במשחה האדומה כשהוסיפו SLS. המשחה של סאן- ריידר מצויינת, אני לא בטוח שהיא לא גורמת לנזק לאמייל השן בשימוש לטווח ארוך, והמחיר שלה ממש מוגזם, ובכלל אני לא בעד MLM, ושיטות פירמידה כאלה ואחרות. המוצרים של חברת וואלדה מעולים, אבל נראה לי שקצת יקרים. לגבי דיאורדורנטים- יש "אבן מלח" בבתי הטבע. מעולם לא ניסיתי, אבל אנשים שונים אמרו לי שזה מעולה. אין לזה ריח, וזה אמור להיות מועיל. והמלצה נוספת לנשים- לעבור לטמפונים אורגניים מכותנה, גם אותם ניתן למצוא בבתי טבע. הטמפונים הרגילים מסוכנים מכמה סיבות, בין היתר בגלל החומרים מנטרלי הריח, מעבר לאזהרות שכתובות עליהם. רק בריאות!

מוצרים לבית:

אני אישית משתמשת במוצרים של חברת אקובר שכידוע אינם מזיקים לסביבה. לעיתים, אני שמה מספר טיפות של שמן מליסה מדולל (שאני מדללת אותו) יחד עם חצי כפית מלח בתור דלי מים, ושוטפת את הבית בהנאה מרובה. לאוירת רוגע בבית... אני שמה במבער את אחד מהשמנים הבאים: מנדרין, לבנדר,אשכולית או עשב לימון (כשאני במוזה אחרת) אם יעלו לי עוד דברים.. אפרסם.

נורקס

New member
סודה לשתיה ומלח לימון

זולים, זמינים ומנקים מעולה: אסלות, כיורים, כיריים ועוד. התחליף השפוי לאקונומיקה וסן מוריצים למיניהם. פתאום אפשר גם לנשום תוך כדי ניקוי. ולשטיפת ריצפה: מים+ שמן אתרי אורן. תנסו בבית

ו...

אפשר לשאול איך בדיוק את משתמשת בהם? יחד? באיזה יחס? להמיס את המלח קודם?

נורקס

New member
אוי סליחה ובבקשה...

לגבי הסודה לשתיה והמלח לימון, אני פשוט מפזרת אותם על משטח רטוב ומשפשפת עם סקוטצ´ או ברזלית. ואח"כ מנגבת עם סמרטוט. זה מעולה כמו שכתבתי בפורום לניקוי של כיורים,כיריים וכו´. בשירותים אפשר לפזר גם זה יצור תסיסה מסויימת והשירותים יצאו נקיים. הוא פשוט שאל במסר אז עניתי לו במסר

למעלה