יש לי תמונות שלך, דבר איתי שאתה מחובר
S SaHiArCwHoAlFf1 New member 3/10/07 #40 היי אם למישהו יש תמונות שלי(שחף אפלקר על יולורי במטר עשרה) אני אשמח לקבל. 281187777.. תודה=]
H housty New member 4/10/07 #60 מישהו ראה את הג'אמפ אוף של תמר עם יל? אני פשוט לא יכולה להתאפק... איזה צמד מקסים... אני כל כך מתה על הסוס הזה!!! כזה נשמה טהורה, כל כך מוכיח פעם אחרי פעם כמה הוא מקסים! (היא היחידה שלא עשתה מעגל בג'אמפ אוף המטר...ממכשול 2 למכשול 9)
מישהו ראה את הג'אמפ אוף של תמר עם יל? אני פשוט לא יכולה להתאפק... איזה צמד מקסים... אני כל כך מתה על הסוס הזה!!! כזה נשמה טהורה, כל כך מוכיח פעם אחרי פעם כמה הוא מקסים! (היא היחידה שלא עשתה מעגל בג'אמפ אוף המטר...ממכשול 2 למכשול 9)
S SILVER LADY New member 5/10/07 #61 חחח כן=]ואני גם זאתי שאמרתי שהוא מטורף אבל תותח ומתוק!! הייתי בשוק
H housty New member 5/10/07 #62 בגלל זה הלכנו על זה... כי ידעתי שהוא מספיק מטורף כדי לעשות הכל בשביל הרוכבת שלו...כזה נשם...!
S sAp14 New member 5/10/07 #63 ראיתי גם, חח זה היה מטורף:] דרך אגב,שלחתי לך את התמונת-תגידי לי עם קיבלת=]
ב בל מלכה מלכה New member 5/10/07 #69 יש לי תמונות של תמר ויל מצח מלפני מלא זמן אם את רוצה צרי קשר במסרים
C cavallo New member 7/10/07 #70 תראו כאן, פעם ראשונה נראה לי שמפרסמים באתר בסדר גודל כזה על תחרויות בארץ