../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifב י ז י ו ן ../images/Emo31.gif
אין לי מילה אחרת אלא ביזיון אחד גדול. תוכנית שעשויה רע,, פורמט רע,, התנהלות של ההפקה רעה,, בקיצור ביזיון אחד גדול. מהתחלת התוכנית הבנתי שכל החוקים שהיו קיימים באח הגדול לא נמצאים בתוכנית הדור הבא,,, אלא הכל ההפך הגמור. הניסיון ליצור תוכנית ראלטי חדשה לדעתי לא צלחה. מבחירת הרווק שלא התאים לפורמט,, שעורי בית שכשלו מטעם ההפקה ועד לאתי חזן הדמות שתמיד בוחרים בכל תוכנית ראלטי שתריץ את התוכנית שתמשוך קהל ולקראת סיום מקבלת בעיטה. בואו נתחיל בזה שמעצב הבית צריך להיות מפוטר,, אפשר להשתגע מחוסר הטעם מהמיש מש מהערבוביה של הריהוט והעיצוב שלא שייך כלום לכלום ואין קשר בין אחד לשני.. ואנו הצופים צריכים לסבול גועל שכזה. אוי להפקה שכך ייבשה שלושה חודשים חברה צעירים בשעמום אחד גדול ומתמשך וייבשה גם אותנו הצופים ולא סיפקה את הסחורה,, איפה משימות?איפה קצת אקשן? יבוש טוטאלי. לאור המצב כשאיתן החליט ללכת אחרי הלב ובשלב מוקדם יחסית של המשחק בחר בדניאל החליטה ההפקה להריץ את התוכנית והכניסה את גב. לדעתי גב נכנס וידע מראש שהוא הולך לקחת את הכסף,, אני בטוחה שגב לא היה מסכים להכנס להפסיד ולהרשם כאחד שתמיד מפסיד בתוכניות ראלטי.. המפסיד הסידרתי.... לדעתי גם איתן הופתע וראינו שהכניסו את גב,, גב היה איום על איתן לאורך כל החודש ואיתן גם אמר לדניאל אנחנו מפסידים וצדק. ההפקה בחרה לתת לקרן את הפרס כפיצוי על ההשפלה שעברה בתוכנית..אם חלילה וחס מנעו מאיתן לקבל את הפרס רק בגלל שהיה עם קרן בדייט זו שערוריה,, כי זו התוכנית לנסות לצאת לדייטים עם כמה שיותר בנות להכיר אותן לבדוק מי מתאימה לרווק,,, וזה בדיוק מה שאיתן עשה,, איתן לאחר פעם ראשונה=קרן הבין שהוא בחר בדניאל. בניגוד לאיתן אילו היה רווק אחר אין לי ספק שהוא היה מנסה כמה שיותר בנות.. וזה גם בסדר כי זו התוכנית. לדעתי לקרן וגב לא מגיע המקום הראשון,, זו לא תוכנית של פיצויים,, ההפקה איכזבה,,, אתם הצופים והמסמסים שילמתם את התוכנית ואת העלויות וההפקה עשתה מה שבא לה. מזל שאני לא שולחת מסרונים ולא משלמת את הוצאות התוכנית. זו הפעם הראשונה שלי שאני יכולה להגיד בפה מלא על תוכנית ראלטי שהבחירה היתה צפויה מראש, לדעתי מכורה מראש. לקרן וגב לא הגיע מקום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!! זו לא שאלה של פירגון אלא פשוט לא הגיע להם. וכפי שאיתן אמר לדניאל זכינו אחד בשניה שזה יותר חשוב מכל כסף,, ואילו היינו צריכים לבחור בין כסף ולזוגיות היינו בוחרים בזוגיות. אני מאחלת לאיתן ודניאל זוגיות מושלמת מאושרת ומוצלחת.