333 סמסו לזה שמגיע לזכות,מייקלללל|*
L lotaria Well-known member 18/7/11 #197 ומה יהיה בבית האח?האם יתחילו השיפוצים ל לקראת האח הגדול 3 או שיש תכניות אחרות?
מ מיק101 New member 18/7/11 #200 אמממ יש משהו, קראתי איפשהו, אוי הזכרון אמאלה אם וכאשר אזכר, אכתוב לך.....שיט איתי
ב בוףברכה New member 18/7/11 #199 כל פעם שמראים את ביטר שר.."איזה בלאגן... איזה בלאגן..." להיתעורר על הבוקר ולראות את אביבה אבידן"+ליווי דפיקות על החזה... אני ניקרע מצחוק..הדפיקות הולכות ונעשותחזקות..
כל פעם שמראים את ביטר שר.."איזה בלאגן... איזה בלאגן..." להיתעורר על הבוקר ולראות את אביבה אבידן"+ליווי דפיקות על החזה... אני ניקרע מצחוק..הדפיקות הולכות ונעשותחזקות..
ק קווין לטיפה 69 New member 18/7/11 #203 למה אילנה הבהמה נתלית פתאום על אדם...? עכשיו היא מרוצה שהוא מחוץ להיכל? כשיש עליו מצלמות אז היא נדחפת גם...? חולת פרסום דוחה!
למה אילנה הבהמה נתלית פתאום על אדם...? עכשיו היא מרוצה שהוא מחוץ להיכל? כשיש עליו מצלמות אז היא נדחפת גם...? חולת פרסום דוחה!
א אילנה55555 New member 18/7/11 #207 לגבי אילנה הבהמה אני לא יודעת. אילנה אביטל עושה שמח,אבל לא משנה מה היא תעשה..זה יפריע לך. חשבתי להזמין את מייקל במקומה,אבל גם זה לא יעזור
לגבי אילנה הבהמה אני לא יודעת. אילנה אביטל עושה שמח,אבל לא משנה מה היא תעשה..זה יפריע לך. חשבתי להזמין את מייקל במקומה,אבל גם זה לא יעזור
א אילנה55555 New member 18/7/11 #219 בינתיים עושה רושם שהממורמרות כאן זה אתן.. מי שלא אוהבות את אילנה,מזל שעדיין מסכימים שהיא תנשום.
נ נגההההההה New member 18/7/11 #212 היא פשוט רוצה להיות מעניינת האילנה הזאת אכולת קינאה חבל לא מתאים לה,
א אדמונית החורש 2 New member 18/7/11 #220 לילה טוב לכולם, זהו נגמרה התוכנית עבורי עברתי ערוץ , את אבי טולדנו אראה בכיף בהופעות .