אז ככה: אדם-1 בני-2 רוחמה-4 אבי-5
ק קווין לטיפה 69 New member 17/7/11 #43 לא יודעת מי יותר נשי... נטלי או אח שלה... מה הוא קשור נדחף בכל פעם שיש אירוח משפחה...
ק קווין לטיפה 69 New member 17/7/11 #56 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי זה קשור לזה שמייקל חזר הביתה השבוע... אפרופו אריק והשיער של יפעתי!
י ידידותי לסביבה88 New member 18/7/11 #209 בני שר את זה הרבה יותר יפה מירדנה ואני עוד מעדיף את הקול הנשי על פני הקול הגברי אבל בני אלבז שידרג את השיר
בני שר את זה הרבה יותר יפה מירדנה ואני עוד מעדיף את הקול הנשי על פני הקול הגברי אבל בני אלבז שידרג את השיר
ק קווין לטיפה 69 New member 17/7/11 #50 ראית איך תוך שנייה הפרצוף שלו התעוות כשאלדד אמר שהיה פנצ'ר קולי...? הוא לא מסוגל לקבל ביקורת!!!
י ידידותי לסביבה88 New member 18/7/11 #211 לטעמי בני שר את מאוד יפה מאוד נהנתי לשמוע את את זה ומחר אני אשמע את זה במאקו לפחות עוד 8 פעמים
ק קווין לטיפה 69 New member 17/7/11 #68 רוחמה? ידעה תמיד לקבל ביקורת בלי להתבכיין, והודתה כשהייתה לא טובה... בריז'יט לעומת זאת "ממש" יודעת לקבל ביקורת!!!
רוחמה? ידעה תמיד לקבל ביקורת בלי להתבכיין, והודתה כשהייתה לא טובה... בריז'יט לעומת זאת "ממש" יודעת לקבל ביקורת!!!
א אילנה55555 New member 17/7/11 #80 כפי שכתבתי,אף אחד מהם לא טוב בלקבל ביקורת. רוחמה אלופה בהתבכיינות,יגיע יום שתיווכחי בכך