יופי, אני מחזיקה לו אצבעות
ב בוףברכה New member 18/7/11 #176 זה בגלל הדימום.. האצבעות לא מתפקדות... תפסיקי לחתוך..וורידים זה לא יעזור..
י יונתנסקי Well-known member 18/7/11 #250 סליחה, חיתוך הורידים הוא שלי..... שלשום חתכתי בגלל נפילתו של נוי דנן אמש - עם עזיבתו של אדם. מזל שנגמרו התכניות כי לא נשארו לי יותר ורידים.
סליחה, חיתוך הורידים הוא שלי..... שלשום חתכתי בגלל נפילתו של נוי דנן אמש - עם עזיבתו של אדם. מזל שנגמרו התכניות כי לא נשארו לי יותר ורידים.
L lotaria Well-known member 17/7/11 #93 גם באח הגדול וגם בהיכל אנשים מבוגרים אומרים: גיליתי על עצמי דברים שלא ידעתי. דחיל ראבק אנשים מבוגרים מעל גיל 50 עוד מגלים על עצמם דברים שלא ידעו או שזה כדי לעשות רושם על מישהו?
גם באח הגדול וגם בהיכל אנשים מבוגרים אומרים: גיליתי על עצמי דברים שלא ידעתי. דחיל ראבק אנשים מבוגרים מעל גיל 50 עוד מגלים על עצמם דברים שלא ידעו או שזה כדי לעשות רושם על מישהו?
נ נגההההההה New member 17/7/11 #97 בוודאי שאפשר ללמוד, להיות סגורים בתוך בית כל כך הרבה זמן וללא שיגרת חיים אפשר ללמוד המון
ק קווין לטיפה 69 New member 17/7/11 #101 כל פעם שהמצלמה על עמרי רונן אני רואה את נטלי, ואז היא מרימה את הפנים ואני רואה זיפים, וקולטת שהאישה הזאת זה בעצם אח שלה!!! מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל פעם שהמצלמה על עמרי רונן אני רואה את נטלי, ואז היא מרימה את הפנים ואני רואה זיפים, וקולטת שהאישה הזאת זה בעצם אח שלה!!! מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ נגההההההה New member 17/7/11 #106 קווין, אח של נטלי חמוד,לא משנה מהו, אבל אני מפרגנת לו הוא ניראה לי בחור טוב, תמיד עם אחותו, דואג,
ר רעות שטיינברג New member 19/7/11 #255 את כזו בנאדם מגעיל! רעה מפלצת ומרשעת מה את רוצה מהם יא מטורפת!?את לא תגיעי אפילו לרבע של המשפחה הנהדרת הזו!את יכולה רק לחלום על אח כזה מפרגן מקסים ותומך כמו אח של נטלי.את פשוט פסיכית על כל הראש!
את כזו בנאדם מגעיל! רעה מפלצת ומרשעת מה את רוצה מהם יא מטורפת!?את לא תגיעי אפילו לרבע של המשפחה הנהדרת הזו!את יכולה רק לחלום על אח כזה מפרגן מקסים ותומך כמו אח של נטלי.את פשוט פסיכית על כל הראש!
ר רעות שטיינברג New member 19/7/11 #256 ועוד דבר כואב לי על רוחמה שאת נמנית בין תומכיה,היא אישה טובה ועדינת נפש שכל כך מפרגנת לאחרים,אבל את?לגמרי ההפך ממנה גועל נפש של בנאדם(אם את בכלל בנאדם )!
ועוד דבר כואב לי על רוחמה שאת נמנית בין תומכיה,היא אישה טובה ועדינת נפש שכל כך מפרגנת לאחרים,אבל את?לגמרי ההפך ממנה גועל נפש של בנאדם(אם את בכלל בנאדם )!