ספיישל פונצ'ו

סוכריה16

New member
ספיישל לאהוביייייי

לאהוביייי!! ררררררררררררררררררררררררר !! אני כבר אשים תמונות!! רררררררררררררררררררררררררררררררר הוא כזה חתיך הכי הכי יפה שיש! תודה על הכל הילה, סוניה והשארררררררררררררר!

חחחחח

עד שאת מגיבה י'זקנה... חחח אהובנו..... אוייייששששש שיבוא כבר בא לי לטרוףףף אותוווווו רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בעליייי
בוא כבר...

סוכריה16

New member
איי איי.. בחיים לא אהבתי שחקן כמו

שאת פונצ'יטו יפה שלי! הוא הכי הכי: הכי יפה, הכי שרמנטי, הכי שקסי, הכי סקסי, הכי מסוקס, הכי חמוד, הכי מתוק, הכי חתיך, הכי ררררררר בעולםםםםםםםםםםםםםםםם את פליפה שהערצתי מכיתה ו' בבסוף כיתה ט' שכחתי בכלל מי הוא ! חח.. כן, כבר שנה ו.....
אני זוכרת בהתחלה הייתי המעריצה היחידה שלו (לפחות בין...) ובכיתי שכולם אהבו את אהרון דיאז חח אהאהאהא קלטו תשלמותתתת

סוכריה16

New member
מי אוהב אותך יותר ממני!?

חח נראה לי אפילו לא אמא ואבא שלו, אפילו לא דולסיטה

סוכריה16

New member
מעניין אם הוא יודע שהוא מושלם

אני מקווה שכל פעם בבוקר הוא מנסה לעכל את זה!

חחח דיקלה הרגת אותי!!

וגם אני מאוד אהבתי אותו ב406 ותמיד הייתי אומרת שהוא פשוט מושלם..אבל תאמת את אהרון בהתחלה הכי אהבתי הוא היה בשבילי מושלם אבל תמיד אהבתי את אלפונסו ואז אחרי שאהרון ודולסה נפרדו ב406 התחלתי לאהוב את אלפונסו יותר לא יודעת למה..קיקה הסתפר והתכער כזה...חח

סוכריה16

New member
../images/Emo41.gifאני אהבתי את קיקה נורא../images/Emo99.gif

אבל כי לא ממש הרגישו את חואן דוד.. מאז שהוא התחיל להרביץ לאחותו ולהיות רע לפרנסיסקו, ויצא עם ההיא בת שלושים אז כבר התפקיד שלו נהיה בולט וראיתי שהוא ממש מאמי! ודיי! אני לא אשכח שיום אחד אמא שלו אמרה לו "איזה יפה אתה היום" ואז הוא חייך חיוך כובש ועשה "אני תמיד יפה" חח.. ואז אמרתי "וואלה! הוא באמת יפה " חח.. וגם בממשחק בייסבוך שהיה אז ממש התנתקתי מאהרון, גם חברות שלי היו אצלי והתלהבו מחואן דוד, פעם ראשונה שהם ראו, ואז זה גרם לי לראות שבאמת הוא היחיד
הוא ממש ממש יפה.. ואיזה תמונה מושלמת הילה!! מאיפה!??!

הקפצה...../images/Emo10.gif

נו באמת אני צריכה להקפיץ 100 פעם כדי שתתייחסו לבעלי...(שבוגד בי עם דיקלה
חחח איכשהו כבר נתחלק...) קצת(הרבה)יותר כבוד למושלמי!!!!! מחר אני קמה בבוקר מקווה שזה יהיה מפוצץץץ וגם אני יפוצץ אולי עכשיו עוד טיפה נוסיף...

סוכריה16

New member
סליחה!!?!? סליחהההה?!!?!?

בוגד בך איתי?!?! חח חצופה! אז סתם שתדעי פונצ'וו נשוי לי כבר מלא זמן.. רק שהוא לא יודע! ואני לא מתחלקת מספיק אורטל רוצה חצי ממנו...

הא באמת!?!?!?!?!??!?!

אז הוא בוגד בך איתי?!?!!?!?!?!? חהחהחה... פונצ'ו חכה חכה אני יראה אותך...רמאי אחד!!!! טוב לא נורא זה שווה את הנשיקות שלך
חחחחחחחחח

חחחחחחחחחח

אם יהיה כזה דבר אני נכנסת למכונת הזדקנות מהשמנייה עושה ת'צמי לגיל 22 טסה למקסיקו ועוברת ת'אודישנים דיקלה את באה איתי?!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה