האו האו

לא רוצים את ליבי../images/Emo7.gif

לאחר שחשבתי שמצאתי לליבי בית חם ואוהב , המשפחה התקשרה אליי שקשה להם עם הפיפי והם רוצים להחזיר אותה!!!!!!!! צר לי כל כך, אבל צריכה לשים פה שוב מודעת אימוץ לכלבת לברדור מעורבת יפהפייה עם עיניים ירוקות, מחוסנת , מקסימה וחברותית. מקום ההימצאות הוא בפ"ת,פלאפון שלי- 0573664663 .

אני זקוקה לעזרה דחוף!

אני מחפשת פנסיונים לכלבים. מצאתי כלבה מקסימה שננטשה ככל הנראה, עשינו את כל הטלפונים לכל העמותות, פרסמנו במלא מקומות - ועוד לא מצאנו לה בית. כרגע, עד שאמצא מאמץ קבוע אשמח לקבל שמות, כתובות וטלפונים של פנסיונים (רצוי באזור תל אביב והרצליה, אבל גם אם לא). בנוסף, אם אתה יכולים לשלוח לי כמסר אישי את האימייל שלכם, כדי שאוכל לשלוח לכם מודעה שהכנתי בנושא, ותוכלו להעביר אותה לכמה שיותר אנשים בעבודה ובכלל. זה מאוד מאוד חשוב כי כך נוכל אולי למצוא מאמץ/ת, אז אתם גם מוזמנית לשלוח לי אותו ישירות למייל שלי: [email protected] תודה רבה!!!!!

havlove

New member
אייס המקסים מחפש בית חם

אייס המקסים,מדהים ביופיו ובאופיו ,סמויאד מעורב בן חמישה חודשים,מתוק ומתפנק,בעל אישיות כובשת ולב זהב.הפשוש הזה ידע לא מעט אכזבות בחייו, אייס ננטש פעמיים בחייו הקצרים.בפעם ראשונה כשהיה רק בן שבועיים והושאר בפתח הכלביה ובפעם השניה ממש לפני יומיים.אייס מאולף ומחונך ומחפש בית חם שיאהב אותו לנצח. לפרטים 050-6861291

goolo123

New member
כלבה קטנה וחמודה מחפשת בית

בת שנה,מעוקרת,מחוסנת ומחונכת לצרכים..מתוקה אמיתית ומאוד עדינה,קצת פחדנית בהתחלה ולכן צריכה הרבה רוך פינוק ואהבה 0506282018

Noaal

New member
היי אורנית ../images/Emo7.gif

המקרה של ליבי עצוב מאוד, האם המשפחה פנתה למאלף לקבלת ייעוץ והדרכה? האם הם יסכימו לכך? בהצלחה במציאת בית למתוקה (נסי גם ימי אימוץ).

gunii

New member
אייס ננטש באכזריות על ידי DMX38

שהרבתה לכתוב בפורום עד שלא היה לא מה לכתוב יותר על מה שעשתה..

big lul

New member
הם ניסו ../images/Emo13.gif

נפגשנו ביום שבת באס.או.אס, אני הייתי עם שחורי.

הם לא בקטע של לטפל בבעיה

כשהיא התקשרה אליי היום, אמרתי לה רגע-הבעיה עם הפיפי את מעוניינת לטפל בזה או שהתקשרת כדי להעיף אותה? היא רוצה להחזיר אותה,אני לא הבנתי מהדברים שלה שהם מעוניינים עכשיו בללכת למצוא פתרונות לבעיה הזו.............קשה לי מאוד עם זה כי מסכנה הכלבה , עד שהיא השתלבה בבית ועכשיו שוב לחפש לה בית ולנסות שבו זה לא יקרה, אני מקווה שנמצא.

Noaal

New member
אוף איזה אנשים מרגיזים!

הם חשבו שכלב זה צעצוע?? מקווה שיצליח לך בימי אימוץ.

בהמשך להודעה

מי שיהיה מעוניין בליבי יקבל אילוף לצרכים חינם ע"י אורן מאלף כלבים, שמתנדב ומוכן לעזור- תודה רבה לך בהזדמנות זו.

Noaal

New member
../images/Emo107.gif האו האו ../images/Emo107.gif

כלבים מחפשים בית!

bendoe

New member
../images/Emo41.gifדלמטית מ-ד-ה-י-מ-ה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

נמצאה לפני יומיים,כרגע חזרתי מהוויטרינר ששם לא מצאנו שבב,ואמר שהתג שיש לה על הצוואר ממקום שבחיים לא ראה... אני לא יכול להחזיק אותה בבית ואין מצב שאני שם אותה בעמותה ששם התנאים מחפירים. אז תעזרו לי למצוא לה בית חם ודואג. עושה רושם של בת שנה-+ ובהחלט מדהימה יש לה עיניים כחולות תכלת...מה שבטוח כל הכלבים יעיפו מבטים עליה
כבר התאהבו בה 3 בחורות במרפאה
(בעלי כלבים כמובן אחרת היו לוקחים אותה) תמונה אין לי ...אבל היא הורסת חמודה ברמות קשות
טלפון שלי 0544489499 ושמי תומר תודה לכולם

בזוקה10

New member
נשמעת ממש מדהימה מהתיאורים../images/Emo8.gif

מעוקרת? מחוסנת? עברה בדיקה אצל הוטרינר? גזעית? כל הכבוד על ההשקעה
תנסו בימי אימוץ של אס או אס

ronagg

New member
כלבים מ"חדרה אוהבת חיות".

אז ככה אנחנו שוב בכלביה . אתמול היה לנו חוג בית מוצלח ..עם הרבה משתתפים וגם ראש העיר ..שהוא כנראה גם ראש העיר העתידי.. הצגנו לו מצגת מפורטת..ואת הערב העבירו עורכי הדין שלנו.. והגענו לתוצאות ..עוד בערב הוא חתם לנו על הכניסה לכלביה וזימן לשיחה את וטרינר העיריה... ודלתות הכלביה נפתחו ..והפעם לכלביה נקייה יותר ולכלבים בריאים יותר.. ולפיכך...יש לנו עכשיו הרבה כלבים לאימוץ.. כלבים, גורים, וחתולים ..וגורי חתולים .. לפרטים על הכלבים שפה ..בתמונות נא להתקשר לנילי 6291471 -04 נייד: 050-8956560. בתמונה סנופי -- פויינטר מעורבת דלמאטי (לפחות במראה) היא מדהימה .. טובה כל כך .. צעירה עד גיל שנה ..

למעלה