האו האו

ronagg

New member
פיטבול מנומר מעורב ...

צעיר , זכר ..(הקולי מאחוריו).

../images/Emo104.gif בדיוק אתכם אני מחפשת...

איפה בחדרה אתם נמצאים? ובאילו שעות? אני מקווה להגיע בהזדמנות הראשונה שתהיה לי...

רֵעוּת

New member
עידכוני גורה...

היינו היום אצל דר' עינת פרי (ופגשנו את כל גדוד המאבטחים שלה
) כה אמרה הדוק: גורה בת 4.5 חודשים. תשקול 10 קילו בערך (לטעמי זה קטן, לעינת מסתובב יבחוש ננסי מקסים במשקל 3.5 ק"ג בבית אז לטעמה זה כבר כמעט ענק
). היא בריאה ומושלמת (נכון?). גורה קיבלה תילוע(רגיל ותולעת פארק) משושה, אדוונטיקס והמון צ'ופארים שעזרו לה לחשוב (בטעות כמובן
) שוטרינרית זו אישה נורא נחמדה. והנה עוד כמה דברים שלמדנו על גורה עד היום: היא מסתדרת עם כולם:
תינוקות (ביקרנו אצל חברה של אמא שלי שמטפלת בתינוקות, אחת התינוקות הושיטה לגורה יד וגורה ליקקה אותה בעדינות. מה שגרם לתינוקת (פחות משנה) להתפקע מצחוק ולא להפסיק לחייך כל עוד היינו שם.
פעוטות מתרוצצים (פגשנו שכנה עם ילד, גורה התחנפה אליו כל כך יפה שאמא שלו ממש שקלה לאמץ אותה (אני לא בונה על זה יותר מדי).
כלבים (היא מיד מזמינה אותם למשחק-ומאוד מתאכזבת כשלא נותנים לה להתקרב לכלבים זרים שלא ידוע אם הם מחוסנים).
חתולים (נוהגת בסקרנות ובכבוד כלפי חתולים זרים, מקבלת יפה את החתולה הפחדנית שלי, שמתחילה להעיז להתקרב אלייה).
נשים.
גברים. פועלים תילאנדים (כלב שמשחק בשמחה עם הפועלים ולא נובח עליהם בזעם זה ממש יצור נדיר במושב)
מסתבר שבנסיעות היא קצת חוששת (כנראה כי היא עדיין זוכרת את הנסיעה שהתחילה יפה ונגמרה בנטישה באמצע וואדי ערה) אבל היא לא הסטרית ואין לה תופעות של חרדה כמו ריור והקאות, בימים הקרובים נדאג לתת לה כמה חוויות חיוביות שקשורות לנסיעה. היא כבר כמעט מחונכת לצרכים (יש עוד עבודה אבל את הפרנציפ היא מבינה) מי שיאמץ אותה יצטרך, בחודשים הקרובים (עד שהיא תתבגר) למגן את סל הכביסה ולהרחיק מהשג שיניה נעליים וכל פיסת נייר חשובה. בקיצור, אם לא יעשו טעויות משמעותיות בייחס אליה עד להתבגרות יש לה פוטנציאל להיות בת משפחה למופת. אני לא סתם מהללת אותה, אף פעם לא יצא לי לחפש בית לגורה כל כך מושלמת לא מבינה איך מישהו היה מסוגל לזרוק אותה (ועוד לזרוק אותה בצורה כזו שהמוות במרחק של דקות ספורות.). מזכירה שמי שיאמץ אותה יתחייב לדאוג מראש לעיקור שלה בעוד חודש וחצי ולדאוג למשושה נוסף ולחיסון נגד כלבת (אשמח לעזור במציאת וטרינרים מומלצים באזורכם או עמותות מומלצות).

בזוקה10

New member
אכן מושלמת.../images/Emo99.gif

לפי מה שתארת - לא תצטרכי לחפש לה בית במשך הרבה זמן...

ofershir

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo107.gifלברדור מחפס בית../images/Emo107.gif

כלב זכר מדהים ביופיו בן 5 מאולף ע"י הבעלים שלו מחוסן בריא עם שבב. הכלב שקט אוהב ילדים ואוהב לשחק צרו קשר עם עופר לטל' 052-4495530 תודה

mia01

New member
אורנית, היא נראית לברדורית מעורבת

לכלבים כאלה יש הרבה ביקוש, נסי ימי אימוץ של SOS, היא תימסר!

למעלה