תתחדשי!!
א אמבריי לנצח New member 28/8/06 #19 וווע אנשים! אני טסה היום! לשנה! ללונדון! שמרו על עצמכם והצביעו עבורי לקין אתגעגע ואשתדל להכנס לפה כל יום ביי
וווע אנשים! אני טסה היום! לשנה! ללונדון! שמרו על עצמכם והצביעו עבורי לקין אתגעגע ואשתדל להכנס לפה כל יום ביי
L limors2 Active member 28/8/06 #20 את לא תשתדלי../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif את תעשי זאת!!!!!
א אמבריי לנצח New member 29/8/06 #32 ןהנה עשיתי! ומצאתי 47 ראשון!!! אבל זה היה ב4 לפנות בוקר ואני לא זוכרת מה זה היה אוף אבל באמת ראיתי... נראה לי זה היה בנמל תעופה או משהו... אוף אכזבתי את עצמי! העיקר כל הזמן שיננתי לזכור לומר לך ושכחתי מה לומר
ןהנה עשיתי! ומצאתי 47 ראשון!!! אבל זה היה ב4 לפנות בוקר ואני לא זוכרת מה זה היה אוף אבל באמת ראיתי... נראה לי זה היה בנמל תעופה או משהו... אוף אכזבתי את עצמי! העיקר כל הזמן שיננתי לזכור לומר לך ושכחתי מה לומר
L limors2 Active member 29/8/06 #40 פוי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif אבל העיקר שאת מחפשת! חינכתי אותך היטב
A a b u y a New member 28/8/06 #21 וואוו../images/Emo70.gif כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תיכנסי לפורום וכמובן, תהני מכל שניה שם
וואוו../images/Emo70.gif כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תיכנסי לפורום וכמובן, תהני מכל שניה שם
T tkuihehr New member 28/8/06 #24 יאאאא../images/Emo160.gif ,נסיעה טובה או טיסה טובה? לשנה? למה? חופשה? או שאת עוברת לשם? שנה בלונדון זה מלא זמן, אבל נשמע כיף, נשמע הרבה יותר טוב ממה שמחכה לך כאן... אבל אל תשכחי את כאן
יאאאא../images/Emo160.gif ,נסיעה טובה או טיסה טובה? לשנה? למה? חופשה? או שאת עוברת לשם? שנה בלונדון זה מלא זמן, אבל נשמע כיף, נשמע הרבה יותר טוב ממה שמחכה לך כאן... אבל אל תשכחי את כאן
T tkuihehr New member 29/8/06 #28 גדול! אחד השווים! איך היא הגיעה לשם? מה היא עושה בדיוק? מעניין אותי...
L limors2 Active member 29/8/06 #29 היא עשתה שנה ראשונה בסוכנות יהודית וכנראה שזה אחד מהמקומות שיש בהם אופציה לשנה שנייה בחו"ל.. היא עוזרת לקרב בריטים ליהדות? אין לי מושג תזכור לשאול אותה כשהיא תבוא!
היא עשתה שנה ראשונה בסוכנות יהודית וכנראה שזה אחד מהמקומות שיש בהם אופציה לשנה שנייה בחו"ל.. היא עוזרת לקרב בריטים ליהדות? אין לי מושג תזכור לשאול אותה כשהיא תבוא!
T tkuihehr New member 29/8/06 #30 וואי, כיף לונדון זה ענק שתהנה, ואם יהיו ממנה עדכונים, אשמח לשמוע, גם ממכן [או מכן? מישהו זוכר לשון? איך זה בדיוק? אני את הבגרויות שלי סיימתי...]
וואי, כיף לונדון זה ענק שתהנה, ואם יהיו ממנה עדכונים, אשמח לשמוע, גם ממכן [או מכן? מישהו זוכר לשון? איך זה בדיוק? אני את הבגרויות שלי סיימתי...]
א אמבריי לנצח New member 29/8/06 #33 חה זה לא קשור../images/Emo3.gif עשיתי מיונים כמו כולם אני עובדת בבית ספר יהודי, מרביצה בהם חינוך, יהדות וסגידה לקין יו קנואו, כל השאיפות של העם היהודי
חה זה לא קשור../images/Emo3.gif עשיתי מיונים כמו כולם אני עובדת בבית ספר יהודי, מרביצה בהם חינוך, יהדות וסגידה לקין יו קנואו, כל השאיפות של העם היהודי
R RJlake New member 29/8/06 #37 שנה?../images/Emo2.gif זה הרבה!../images/Emo2.gif אז תהני לך ותחנכי אותם כמו שצריך! נתגעגע לאובססית קין
שנה?../images/Emo2.gif זה הרבה!../images/Emo2.gif אז תהני לך ותחנכי אותם כמו שצריך! נתגעגע לאובססית קין
ג גינגימניה New member 28/8/06 #25 איך אני אוהבת את אורלי מיכאלי היא מגישה גם "קולה של אימא" בגלצ.. בנאדם טוב וגם מגישה טובה!
C chen010189 New member 29/8/06 #39 ../images/Emo207.gifסינרגיה בתוכנית של צ'רנילס!! ב6.9 אבל לא בגלגל"צ, בגלי צה"ל, בקול ישראל. גם אסף וגם סינרגיה והנה תמונה שלי עם הופמן מאתמול וגם יום שישי יש הופעה וביום ראשון אירוח פה בבלוג TV בתפוז ושבוע הבא הם מתארחים גם בגל"צ וגם בגלגל"צ
../images/Emo207.gifסינרגיה בתוכנית של צ'רנילס!! ב6.9 אבל לא בגלגל"צ, בגלי צה"ל, בקול ישראל. גם אסף וגם סינרגיה והנה תמונה שלי עם הופמן מאתמול וגם יום שישי יש הופעה וביום ראשון אירוח פה בבלוג TV בתפוז ושבוע הבא הם מתארחים גם בגל"צ וגם בגלגל"צ