יש לך כלב?

point2i

New member
כלב נובח לא נושך - אולי , אבל

כלב שנובח ללא הפסקה הוא מטרד ומפגע סביבתי . ציטוט מתוך המזכר " הישוב לפיד התברך בתושבים טובים ואיכותיים שבחרו באווירה הנעימה והכפרית של יישובינו שמתאפיינת בגידול חיות מחמד ובעיקר הכלב - ידידו הטוב של האדם. גידול כלבים הוא מנהג מאד נפוץ בישוב , מנהג אהוד ומקובל אך הדורש טיפול " משהו לא מסתדר לי עם ההצהרה על אווירה נעימה וכפרית , כאשר כמעט בכל חצר שנייה ישנו כלב אימתני ובעיקר רועש , נובח ומאיים על כל עובר אורח שחולף ליד החצר , מילא הכלבים הללו ומה עם הבעלים שלהם שלא נוקטים ברוב המקרים דבר וחצי דבר על מנת להשתיקם . הנביחות והמהומה שמקימים הכלבים בשעות הלילה ועצם אי התערבות בעליהם להשתקתם , הינה תופעה שבוודאי לא מסתדרת עם ההגדרה הנ"ל .

pini19

New member
זוהי בעיה שכנראה אין לה פיתרון!!

אלה עם כן אתה מכיר כזה(חוץ מלהכניס אותם הביתה) תקן אותי אם אני טועה.

point2i

New member
לכל בעיה יש פתרון

כל מה שנדרש זה פנייה מסודרת לתושבים ( כפי שנעשית בעניין הצואה ) הבנה ושיתוף פעולה מצד התושבים . ובמידה ולא תהיה היענות , הפעלת האכיפה במסגרת החוק - כפי שנהוג במדינות המערב לגבי סוג המטרד הזה . אבל לצערי ( ואני פסימי הנוגע לעניין ) לא נראה לי שתהיה ביישוב הזה שהינו מאוכלס ' באוכלוסיה איכותית ' לא הבנה לאשיתוף פעולה ומצער מכל - אכיפת החוק לא תתבצע גם כאן .

pini19

New member
לאזעקות הרכבים בלילה יש פיתרון?? ??

נדמה לי שבישוב קהילתי ..זה לא תמיד חשוב להתחשב אחד בצרכיו של השני אלה ,לפעמיים לאכול את הח..א של אחד של השני. אם הייתי מתלונן על כל דבר שמפריע לי או שמפרעים לי הינו הופכים להיות "כפר אורנים" ואנחנו ממש לא רוצים את זה. אבל וזה אבל גדול!!! זה לא פותר אותנו מלנסות להתחשב אחד בשני!!!!! יום טוב שהיה לך

כלבים זה שמחה

באוירה כפרית אמיתית כמו שבקיבוץ למשל יש גם פרות גועות וקריאות התרנגולים ומה יש לנו? קצת כלבים נובחים וקריאת הpoint2i. והכי חשוב אם הכלבים בלפיד לא ינבחו איך יעברו השיירות מכפר אורנים?

מהשנינות של שנינו אני ישנוני עיוני

להתראות ביוני. אגב מישהו יודע אם בהונג קונג עכשיו קיץ או חורף?

sharon669

New member
אם הכלבים יפסיקו לנבוח ?

אז השיירות לכפר האורנים לפסקו ?!??!!??! אני מוכן לחנוק כלב כלב במו ידי

ever06

New member
ואני לעומתך, הייתי

"חונקת" אנשים שמתבטאים בדרך שאתה מתבטא.זו בדיוק "פרצופה" של המדינה, השימוש באלימות בקרב חיות שמוביל גם לאלימות בבני אדם.

אם היית כותב

אני מוכן לחנוק אדם במו ידי, המשטרה היתה מטפלת בך מיד. אבל בחברה גזענית/סוגנית שעושה הבחנה בין דם לדם (בדיוק כפי שהחברה הגרמנית הפלתה בין דמו של גרמני לדמם של אחרים בסוף שנות השלושים של המאה העשרים), אתה עדיין מתהלך חופשי. אמירה כזו "אני מוכן לחנוק כלב כלב במו ידי" היא הסתה לרצח ומקומו של אומר האמירה הזו הוא בית הכלא.

bonbonyetta

New member
כל כך בקלות אתה מוכן להרוג?

כל כך בקלות אתה מוכן להרוג? הרי גם אם כלבים נובחים זה לרוב לא אשמתם, יש להם סיבה טובה לכך גם אם אנו איננו מבינים או מקבלים אותה. פעם כלבי הקודם נבח בטירוף המון זמן, אבי ז"ל השתגע ממנו כמעט , בסופו של דבר גילה בעזרתי מדוע נבח הכלב, והודה בחצי פה שהכלב צדק. היתה סיבה טובה לכך. אם אתה מוכן כל כך בקלות לחנוק כלב או כל יצור חי אחר זה אומר עליך משהו. אני מקווה שלא התכוונת ברצינות, בשבילך. זה לא נעים לשמוע אפילו אם זה נאמר בלהט הרגע.

sharon669

New member
חס וחלילה ../images/Emo13.gif

אני לא מסוגל לחנוק זבוב יש לי כלבת גולדן רטריבר שאני מגדל אותה כמו הבת שלי זה היה בדיחה , להראות כמה אנחנו סובלים מהתנועה בהרי ירושלים קחו את החיים בקלות

beky1

New member
כל נביחת עודפת של כלב

ניתנת לטיפול באמצעות מאלף מקצועי . גם רמת ההפרעה אינה אובייקטיבית ותלויה ברגישות האדם. אם מדובר בבעיה קולקטיבית , המועצה המקומית יכולה לאכוף על בעלי הכלבים הבעייתים לקחת שיעורי אילוף בנושא של אימון הכלב להגיב פחות לגירויים סביבתים באמצעות נביחות. המועצה יכולה להוציא מכרז או לקבל הצעות מחיר קולקטיביות ולחייב את בעלי הכלבים לקחת שיעורי אילוף כחלק מרשיון אחזקת הכלב או משהו בסגנון וזה יפתור חלק ניכר מן הבעיות . רגב חניקת כלב לא תפתור כלום משום שאז החונק יהיה חשוף לתביעת פיצויים אזרחית בגבהים שלא יוכל לעמוד בהם ואז בעל הכלב יביא כלב אחר במקום.

האמסטף הוא ידידו הטוב של האדם

אני אישית יש לי המון חיות בבית. יש לי שני ציפורים על העץ.יש לי כבש בתנור וכעובד ותיק בדאר אני זכאי לקבל את הצבי לסופי שבוע.

ואם הכלב נובח?

הכלב שלי במהלך היום והלילה בבית, אבל יש שעות שהוא בחצר (כשאנחנו בבית) ואם יעברו אנשים בחוץ, או חתולים או משהו שיגרום לו להתרגש- אז כן, הוא ינבח לכמה רגעים. בדר"כ אנחנו קוראים לו במצב כזה ומשתיקים אותו, אבל בהחלט יש כמה רגעים שהוא נובח. ככה הוא מתקשר, במי זה פוגע? בשעות הלילה זה אכן לא בסדר שהכלבים נובחים (אם כי לי זה לא מפריע) ואולי באמת הגיע הזמן שאנשים יבינו שכלב זה לא אזעקה או מאבטח אלא חלק מהמשפחה וראוי שיגור עם משפחתו בבית.

גם לי נביחת כלבים לא מפריעה בכלל

הכי מתעצבן אותי בישוב זה ציוץ הציפורים. בעיקר בצהרים שאני מנסה להירדם. אגב מישהו יכול לעזור לי למצוא שטיח פרסי מפרס.

קטרפי

New member
ומה עם תינוקות בוכים¿ ../images/Emo110.gif

גם הם מטרד ומפגע סביבתי לדעתך¿

למעלה