לפי גילך - גיל 0
אני מבין שאתה תינוק בן יומו כך לפחות מופיע בכרטיס האישי שלך . אבל אם היית טיפה בוגר , או אם היית אבא לתינוק אז וודאי , היית יודע שכשתינוק או תינוקת בוכים אז ניגשים אליהם כדי לבדוק מה מציק להם ולהרגיע אותם . מלבד זאת תינוק בוכה , נמצא תחת השגחה בתוך הבית ( בשעות הלילה לפחות ) ולא נשאר בחצר .. הקיצר תגדל קצת ואולי תבין ( ואולי לא - אבל מצידי אתה גם יכול לחיות ולישון בתוך כלביה אם זה נוח לך ) את המסר שלי לתושבים בעניין המטרד שציינתי לעיל . ( ברור לי שנביחות של כלבים זו שפתם , וזו דרכם לתקשר עם הסביבה , אבל כמו אצל בני האדם , גם בקרב הכלבים ישנם פטפטנים חסרי תכלית , וכל בעל כלב שיסיק את המסקנות לגבי הדרך בה כלבו ' מתקשר ' עם הסביבה ) ולמען הסר ספק , אציין שגם אצלינו ישנם בעלי חיים בחצר , כשאחת מהם היא כלבה , ואנחנו מקפידים להכניסה בשעות הלילה לבית , ובשעות היום היא בחצר , שקטה בדרך כלל , ובעיקר לא מאיימת על האורחים שנכנסים לחצר , ובטח לא נובחת בטירוף על החולפים ליד השער או הגדר !!! כמו שציין כאן אחד הכותבים - כלב זה לא מערכת אזעקה , ולא מאבטח , אז כל מי שמשוכנע שלחצרו לא ייכנס זבוב בזכות החיה ' האימתנית ' שרובצת בפתח , דעו לכם שגם כלבים אפשר לעקוף וממש בקלות . יום טוב ורגוע