יש לך כלב?

אירילה

New member
../images/Emo92.gif לשמור על שפת תרבות ראויה

הודעות אשר לא תהיינה הולמות תמחקנה מיידית כפי שנמחקה הודעה אחת כאן לא ראויה. כינויי גנאי לא יתקבלו בפורום וכאמור הודעות לא ראויות תמחקנה מיידית. נא לשמור על דיון ענייני. גרשון/מנהל הפורום

point2i

New member
לפי גילך - גיל 0

אני מבין שאתה תינוק בן יומו כך לפחות מופיע בכרטיס האישי שלך . אבל אם היית טיפה בוגר , או אם היית אבא לתינוק אז וודאי , היית יודע שכשתינוק או תינוקת בוכים אז ניגשים אליהם כדי לבדוק מה מציק להם ולהרגיע אותם . מלבד זאת תינוק בוכה , נמצא תחת השגחה בתוך הבית ( בשעות הלילה לפחות ) ולא נשאר בחצר .. הקיצר תגדל קצת ואולי תבין ( ואולי לא - אבל מצידי אתה גם יכול לחיות ולישון בתוך כלביה אם זה נוח לך ) את המסר שלי לתושבים בעניין המטרד שציינתי לעיל . ( ברור לי שנביחות של כלבים זו שפתם , וזו דרכם לתקשר עם הסביבה , אבל כמו אצל בני האדם , גם בקרב הכלבים ישנם פטפטנים חסרי תכלית , וכל בעל כלב שיסיק את המסקנות לגבי הדרך בה כלבו ' מתקשר ' עם הסביבה ) ולמען הסר ספק , אציין שגם אצלינו ישנם בעלי חיים בחצר , כשאחת מהם היא כלבה , ואנחנו מקפידים להכניסה בשעות הלילה לבית , ובשעות היום היא בחצר , שקטה בדרך כלל , ובעיקר לא מאיימת על האורחים שנכנסים לחצר , ובטח לא נובחת בטירוף על החולפים ליד השער או הגדר !!! כמו שציין כאן אחד הכותבים - כלב זה לא מערכת אזעקה , ולא מאבטח , אז כל מי שמשוכנע שלחצרו לא ייכנס זבוב בזכות החיה ' האימתנית ' שרובצת בפתח , דעו לכם שגם כלבים אפשר לעקוף וממש בקלות . יום טוב ורגוע

סוף סוף! הודעה שיש לשלוח לכל תושב!

הפצה באינטרנט היא טובה, אבל אינה מספקת. צריך לשלוח אותה לכל תושבי לפיד ואח"כ לפעול לנקיון הגנים הציבוריים משאריות הצואה שעדיין שם - מסריחות ומרחיקות את הילדים. מקווה שהקמפיין רק בחיתוליו. בהצלחה!

למעלה