ורגועה, בת כ-3 חודשים, נמצאה נטושה. מאד עדינה ואוהבת ליטופים, מסתדרת עם כלבים אחרים, לגמרי לא נשכנית!. תהיה בינונית. קיבלה חיסון משושה ראשון וטיפול נגד תולעים. פרטים במסר או לטל' 052-4830239 לכוכי
חברה שלי מצאה ברחוב גורה מקסימה. היא מעריכה שהיא בת חצי שנה, חומה, אף שחור גדול מתוק "יפה ממש" כדברי חברתי. היא קצת גדולה ומגיעה עד הברך. היא לא יודעת איזה סוג היא בדיוק. היא נמצאה ברחוב בקרית יובל [ירושלים], היא לא סובלת מקרציות/פרעושים/וכו' הבעיה היחידה שהיא סובלת משלשול, אבל חברה שלי חושבת שזה בגלל האוכל הלא תקין שהיא אכלה ברחוב. היא ממש מתוקה, צריכה מישהו שידאג לה. היא ידידותית לכל אדם, אוהבת ליטופים וצומי. לחברה שלי כבר יש כלבה והיא בינתיים מתאכסנת אצל אחותה [במבשרת ציון]. מי שמעוניין לאמץ או לשמוע עוד פרטים שיפנה אליי במסר ויקבל את מספר הטלפון של החברה. שנה טובה ומתוקה
נמצא בקיבוץ יקום, ניצל על ידי ira78 ממש ברגע האחרון נמצא בבית אומן שאינו יכול להחזיק בו יותר משבועיים הוא מלא אהבה ושמחת חיים מסתדר עם כולם ילדים חתולים כלבים אנשים רוצה כל הזמן לשחק ונותן הרבה הרבה נשיקות
כבת חודשים. הובאה לצב"ח ב"ש כביכול אחרי שנמצאה בו ונלקחה ע"י אחת מבנות השירות הלאומי שהתאהבה בה בשל דאגה שהגורה תדבק במגפה שלצערנו תקפה מספר כלבים במתקן. הגורה יפיפיה אמיתית במציאות- התמונה לא כ"כ מראה את החן האמיתי שבה, וזקוקה לבית חם ואוהב.