מחפש

דחוף מאד!

יש לנו כלבה למסירה, קטנטונת, מעורבת (פינצ´ר עם צ´יוואוואה), מקסימה, מעוקרת, בת שנתיים וחצי. אם מישהו מעוניין, בבקשה ליצור קשר איתי (שירה) דרך המסרים האישיים או ב ICQ 144848711 תודה רבה!

friend 2

New member
למסירה כלב מחוסן מסורס יפייפה

המצלמה הדיגיטלית התקלקלה.. כך שלא אוכל להעביר תמונה. הכלב בן שנה וחצי, חברותי ביותר, אוהב ילדים מבוגרים חתולים כלבים וכל דבר שזז. מסיבות אישיות אני חייבת למסור אותו.. ורק למשפחה עם ילדים.. חצר או גינה.. אוהבי כלבים.. ושלא ישאירו אותו לבד יותר מ-4 שעות גג!!! למתאימים לכתוב אלי במסר או כאן!!!

blacknn

New member
כלב מתוק למסירה!

למסירה באזור נתניה כלב לברדור מורב עם גולדן זכר בן 10 חודשים! חמוד מאוד ולא תוקפני! 050-597356

א ס ף ב

New member
גורי חתולים לאימוץ../images/Emo108.gif

באיזור ירושלים, שני גורים (זכרים) מקסימים, בני כמה חודשים, שננטשו ע"י שכנה שעברה דירה, מחפשים בית חם
לימי החורף הקרים. תיאור: אחד, שחור (כתם לבן בבטן), עינים ירוקות, פרווה מבריקה. שני, אפור מפוספס-נמרי, עיניים כחולות, פרוותי. שניהם בעלי אופי רגוע וידידותיים. כל המעוניין לאמץ את אחד הגורים או שניהם, נא לפנות אלי באימייל ([email protected]) או במסר.

wick

New member
אני נאלצת להיפרד ... למסירה

כלבה מדהימה, אי אפשר שלא להתאהב בה. אני חושבת שהיא ננטשה בגלל הריון, אני מצאתי אותה, ואת כל הגורים כבר מסרתי, ועכשיו אין לי ברירה, אני חייבת להיפרד גם ממנה. יש לי כלבה נוספת וקשה לטפל בשתיהן, במיוחד שהן לא מסתדרות ונשארות לבד רוב היום.. זו כלבה חכמה וכל כך מלאת חיים, אוהבת חום ותשומת לב, וכל כך אוהבת לשחק, מגיע לה בית חם ואנשים שאוהבים לתת, כי היא בהחלט שווה את זה.כל המעוניין: [email protected]

למסירה כלבלב חמוד ביותר../images/Emo24.gif

אתמול קפץ לי לידיים גור כלבים קטן וזהוב(מצורפת תמונה) הוטרינר אמר שהוא בן חודשיים והוא כנראה ספג כמה דברים בחייו הקצרים. הוא מטופל ועד כמה ימים בלבד יהיה בריא כמו שור:) טפו טפו טפו :) הוא מקסים וחברותי והוא רק רוצה על הידיים להיות:) אז לכל המעוניין אנא צרו קשר נופר 064-447411 או באי מייל [email protected]

troyshola

New member
גורי בוקסר למכירה

למכירה גורי בוקסר, גזעים, מדהימים בגווני חום ולבן!!!! ניתן לשלוח תגובות למייל [email protected]

brose

New member
רק ליתר דיוק

לפי דעתי, אם הם גורים עדיין, אז העיניים שלהם לא באמת כחולות וירוקות... זה צבע העיניים של כל גור, אחרי כמה זמן (חודשיים) אני חושבת משתנה להם הצבע.... אבל זה לא קשור.... הכי חשוב הוא לאמץ אותם, לא מה צבע העיניים שלהם...

זיו25

New member
גור כלבים מחפש בית

Please help this lovely male puppy to find warm home. He was found near Shirly´s (my wife) work, crying from cold and hunger. If some one would like to adopt him, please contact me at: [email protected] Please forward to as much people as possible. Thanks for the effort. Dvir.

זיו25

New member
גורים מחפשים בית

--> למסירה גורים של מילקי (9) מחפשים בית חם ואוהב. מילקי היא לברדורית והאב תרומה אנונימית..... התמונות מדברות בעד עצמן. בברכה, רינת טל- 067-384738

karin5555

New member
איזה מתוקים ../images/Emo107.gif

הלוואי והייתי יכולה לאמץ אותם אבל אין לי אפשרות

champ

New member
הם נראים כל כך מסכנים ../images/Emo186.gif

תן להם שמיכה או שטיח שיתחממו קצת...

זיו25

New member
סאמוייד מעורב עם האסקי

למסירה כלב מסוג סאמוייד מעורב עם האסקי בן כשנה חברותי ועדין, נהדר עם ילדים, ושחקן כדורגל מחונן העונה לשם סמי. סמי מחפש בית חם (באמת!) עם חצר. למעונינים (אחרי 6 בערב). עודד: 051-444040 עדנה: 055-711455 סמי: 03-5333117

למעלה