מחפש

זיו25

New member
כלבה בת 3 מחפשת בית

כלבה עזובה בת 3 שעברה תאונת דרכים מחפשת בית חם ואוהב בדחיפות. טלפון 702700 - 054

faith2

New member
../images/Emo7.gifהלוואי ויכולתי...

יש לי בית עם גינה גדולה...והייתי מתה לאמץ עוד כמה כלבים...אבל יש לי בעיה עם הכלהב שלי, היא מאוד קנאית....עצוב לשמוע על הכלבים האלה שמחפשים בית חם
שאלה...הכלבים האלה מהעמותות? או שאנשים החליטו ל"זרוק" אותם???

missr

New member
למסירה../images/Emo107.gif

כלבתי הנהדרת מסוג אמסטף, התאהבה בכלב של השכן מסוג כנעני, והמליטה לנו 9 גורים מקסימים. ארבעה גורים כבר מסרתי , ונותרו חמישה גורים, זכר ונקבה בצבע חום בהיר, שני זכרים בצבע מנומר כמו אמם, וזכר אחד שחרחר. והם מחפשים בית חם ומישהו שיאהב אותם מאד. רונית

Flames

New member
הצלת חתולים מדהימים ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo127.gif

(בשם לירון) חתולים מדהימים, ג´ינג´ים ושחורים, עם אופי נוח בצורה שלא תיאמן, ידיותיים ואוהבים לשחק, חייבים, פשוט חייבים, להימסר: לירון 067-890626

../images/Emo107.gif../images/Emo107.gifאימוץ בעמותה../images/Emo107.gif

בולדוג צרפתי ^ זאב לבן ^ לברדור ^ סאן ברנרד ^ פינצ´ר ^ טרייר קטן ^ פודל מע´ ^ רועה גרמני מע´ ^ דלמטי ^ גור צ´יוואווא ^ גורים מקסימים עדיין דרושים לעמותה:
מתנדבים להקמת דוכן בקניון מרכז חורב, פעמיים בשבוע, בשעות אחר הצהריים. יש להזכיר שהדוכן יפעל רק אם יהיו בו שני מתנדבים או יותר. אם אין אפשרות להתנדב קבוע אפשר להתנדב רק מספר פעמים. כמה שיותר, יותר טוב!
אנו מתכננים יום אימוץ גדול בקרוב. דרושים לנו מתנדבים לארגון יום האימוץ ועזרה באותו יום.

למעלה