טוב התאבדתי
I Itay Simons New member 4/9/11 #37 נראה לי אני חוזר בתשובה רק אלוהים יעזור לי ואני אפילו לא מאמין בו
LeAnnDylan Well-known member 4/9/11 #38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תתפלל לג'יזס
LeAnnDylan Well-known member 3/9/11 #24 בהצלחה../images/Emo24.gif עשיתי בעבר גם מבחן אמי"ר. לא יודעת עד כמה אתה טוב באנגלית אבל באמת שהוא לא יותר מידי קשה.
בהצלחה../images/Emo24.gif עשיתי בעבר גם מבחן אמי"ר. לא יודעת עד כמה אתה טוב באנגלית אבל באמת שהוא לא יותר מידי קשה.
X X יו יו S New member 4/9/11 #42 הבנו את זה בפעם ראשונה../images/Emo3.gif באמת דילן הנתינים דורשים מידע חדש כל פעם שאת כותבת
I Itay Simons New member 6/9/11 #55 תודה! ../images/Emo9.gif קרוב לבית, אוני' טובה, ולהתקבל לת"א הייתי גבולי מדי...
I Itay Simons New member 7/9/11 #57 איזה בעיות? ../images/Emo3.gif הבעיה היחידה זה 7 קורסי חובה ביהדות. ויש גם כמה יתרונות השנה עשיתי שם מכינה וגיליתי כמה ימי צום חדשים זה נחמד חופש בלי סיבה אמיתית, מה
איזה בעיות? ../images/Emo3.gif הבעיה היחידה זה 7 קורסי חובה ביהדות. ויש גם כמה יתרונות השנה עשיתי שם מכינה וגיליתי כמה ימי צום חדשים זה נחמד חופש בלי סיבה אמיתית, מה