תודה לך
מ מלפפון ים 1 New member 18/5/05 #8 ../images/Emo107.gifשאלה. יש פה מישו יודע אנגלית מספיק טוב, ויוכל אולי לחפש לי פיק סשומארו/קיקיו טוב, ולתרגם אותו? אם כן, אז הוא יקבל את הערצתי הניצחית *_* [כמה מפתה. >_>] ואני יודעת שאין סיכוי שבאמת יהיה מישו נסגד כזה. אבל אני אופטימית. מאוד.
../images/Emo107.gifשאלה. יש פה מישו יודע אנגלית מספיק טוב, ויוכל אולי לחפש לי פיק סשומארו/קיקיו טוב, ולתרגם אותו? אם כן, אז הוא יקבל את הערצתי הניצחית *_* [כמה מפתה. >_>] ואני יודעת שאין סיכוי שבאמת יהיה מישו נסגד כזה. אבל אני אופטימית. מאוד.
מ מלפפון ים 1 New member 18/5/05 #25 ../images/Emo107.gifסליחה.. פשוט נעשיתי בסוף קצת פראנואידית עם כל שונאי הקיקיו בסביבה O_O
B blck angel1 New member 18/5/05 #15 מחר יהיה לי מחשב ואני אתרגם לך יש לך הצעות לחיפוש? נימ אני רוצה שתיהיה מרוצה!
מ מלפפון ים 1 New member 18/5/05 #16 ../images/Emo107.gifישששש!! *צווחת באושר הסטרי* ישש! יששששש!!! [טוב, אני ארגע עכשיו ] אה.. אין לי חוץ מזה שזאת לא תהיהי אהבה חד צדדית, ושתיהיה ממומשת, לפחות קצת ו.. תודהתודהתודהה!! *__* איזה כיף! יש! יש!! ישששש!!! *קופצת מעלה מטה וממשיכה לצווח*
../images/Emo107.gifישששש!! *צווחת באושר הסטרי* ישש! יששששש!!! [טוב, אני ארגע עכשיו ] אה.. אין לי חוץ מזה שזאת לא תהיהי אהבה חד צדדית, ושתיהיה ממומשת, לפחות קצת ו.. תודהתודהתודהה!! *__* איזה כיף! יש! יש!! ישששש!!! *קופצת מעלה מטה וממשיכה לצווח*
מ מלפפון ים 1 New member 18/5/05 #18 ../images/Emo107.gifאה, כן.. כאן יש אתר פאנפיקים ענק באנגלית.. היחיד שאני מכירה ושוב, תודהתדהתודה! אני עדיין לא מאמינה לזה שזה באמת קורה.. אעריץ אותך לנצח נצחים *___* *עדיין צווחת בפקציות מאושרת*
../images/Emo107.gifאה, כן.. כאן יש אתר פאנפיקים ענק באנגלית.. היחיד שאני מכירה ושוב, תודהתדהתודה! אני עדיין לא מאמינה לזה שזה באמת קורה.. אעריץ אותך לנצח נצחים *___* *עדיין צווחת בפקציות מאושרת*
S Stinki Winki New member 19/5/05 #29 יש לאינויאשה קלפים?../images/Emo12.gif כאלה שילדים משחקים איתם... יש כאלה ביפן?
N nomadbl New member 19/5/05 #35 זה זיוף אפשר לראות שזה סתם קלפים של מג'יק ויוגי-הו עם תמונה של אינויאשה.