תמונות של עפר עם התסרוקת החדשה

Pincherit

New member
לא יכול להיות. אם הצבע הטבעי שלו

שטני לא הגיוני שזה נהיה ככה בהיר, הוא כנראה כן הבהיר באיזה שהוא שלב. הוא היה בלונד שהיה ילד ואחר כך התכהה

שכטרון

New member
בטח שזה יכול להיות!!

זה מה שאמרתי, היה בלונד בהיר, וזה התכהה. איפה את רואה שזה הבהיר שוב?!

Pincherit

New member
לא הבנת אותי! לדעתי הוא צבע,

היה לו בהיר רק כשהיה ילד, אחר כך הבלונד שהיה לו זה כבר לא טבעי לדעתי, כי לא יכול להיות שצומח לו כהה ופתאום זה בלונד, אחרי שזה התכהה לו כשהוא התבגר זה כבר לא חזר לבלונד והבלונד שהיה לו בתור בוגר זה צבע

שכטרון

New member
תתפלאי, אבל זה ככה...

אני כבר שלוש שנים קונה כל שבועון ועוקב אחרי כל תמונה שלו, וזה לא נראה לי לא הגיוני. יש כמה פעמים שהוא הצטלם לראש 1, והספרית הבהירה לו עם ספריי, אבל זה חד-פעמי, הוא מוריד את הספריי. ואם שכחת, הייתה תקופה שהם שידרו בים, ושם יש פול שמש, אז טבעי שזה יתבהר.

Pincherit

New member
שום שיער לא מתבהר ככה בשמש וזה

שאתה עוקב אחרי התמונות שלו זה לא אומר שום דבר.

שכטרון

New member
עובדה, מה אני אגיד לך...

ואם לא שמת לב, השיער שלו היה בהיר מאוד כשהיה קטן, ושהתחיל להנחות באקזיט, הוא היה פחות בהיר ויותר "צהוב", ועכשיו הוא כבר חום. כך שהוא התכהה, לא הבהיר!!

Pincherit

New member
אני מכירה כאלה שהשיער היה להם בהיר

בתור ילדים ואחר כך התכהה אבל נשאר חום בהיר ואף פעם זה לא מתבהר מהשמש ונהיה שוב בלונד. כל הבלונד שיש לו בתור בוגר זה צבע ורואים שזה לא טבעי. ואם זה חזר להיות חום הוא פשוט הפסיק לצבוע והשיער שלו צמח בצבע הטבעי שלו,זה הכל

שכטרון

New member
אמרתי לך...

יש תמונות בהם הספרית שמה לו ספריי, ואז הוא הוריד אותו. אבל לא צבע. הספרית שלו זאת אוולין מהדוגמניות, היא דיברה על זה באקזיט.

שכטרון

New member
הוא לא צבע לחום!!!!!!!

מאיפה הקרצת את זה?!!!!!! הוא לא צבע ולא צובע. היה לו בלונד, ועם הזמן זה התכהה, הפך לחום!! לא להגיד סתם דברים!

crazy cottage

New member
ככה זה גם אצלי../images/Emo163.gif

הייתי(!!!!!!) בלונדינית ועם השנים זה הופך לחום

lu4

New member
שכטרון...

בקשר לבקשה שלך שאני אשלח לך את "החיים של עפר", אני לקחתי את זה מהגלריה של הפורום.. תלץ על זה וזה יגדיל לך, דוקא אפשר לקרוא בברור..

למעלה