ANIMALS

thezanani

New member
אלוהים ישמור

על הציניות,ההומור היבש ואורי ברייטמן. ראבבבק ANIMALS!! דברו על זה!!!

itaikuskus

New member
אני מצטער אם אני לא נצמד לנושא

אבל יש דברים בהודעה שלך היוצרים התרעמות, שקשה לי לשמור בבטן. שום הומור יבש, זה לא הומור בכלל.

איתי...

או שתסביר עצמך, או שתשלח לו מסר בפרטי. ככה, אין לי מושג על מה אתה מדבר בכלל, ואני חוששת שהשרשור יתדרדר לפסים אישיים. לתשומת לבכם, חברים.

itaikuskus

New member
את עושה הר מעכבר.

אין פה שום רבדים אישיים. עסקים כרגיל, הכל בסדר. כולה הערתי לו על אותו משפט שגם את ראית כאנקדוטה לא הכי משעשעת. זה הכל.

thezanani

New member
הקטע הכי מעניין הוא

שאין לי מושג מי זה אורי ברייטמן בכלל. וציףציף we don't need more education. סתם גבירתי הנעלה. אין עלייך

itaikuskus

New member
אם כך,

הרשה לי להתנצל. אם הייתי מודע לעובדה זו, הייתי סותם את פי/קושר את אצבעותיי.

thezanani

New member
מוחל../images/Emo9.gif

ואם בסאדו עסקינן...
בכל מקרה תמה ונשלמה טראגדיית אורי ברייטמן 2005.

NIR Y

New member
בכלל לא זניח

אני פשוט לא מבין איך אפשר להגיד על האלבום הזה שהוא זניח, ותאמת כמה שאני אוהב את האלבום הזה אף פעם לא ממש הקשבתי למילים של השירים, אני יודע את הרעיון הכללי ממה שקראתי בפורום אבל זה בטוח לא הסיבה שאני אוהב את האלבום הזה כול כך, אני חושב שהסיבה היא שווטרס מלחין מאד מוכשר, גילמור גיטריסט ענק שגם באלבום הזה, די בשונה מווטרס, ובכול דיסק מביא משהו חדש גם בתקופה המאוחרת של פינק פלויד, ו.. בגלל החיבור המשלים בין כול הלהקה שיוצר משהו שהם לא יכולים לעשות לבד.

oribarak

New member
זו דעתי האישית

אנימלס זה אולי אחד האלבומים היותר גדולים של הלהקה...הרבה ירצחו אותי בשל זה אבל לדעתי הוא יותר מהנה ממדאל, כמובן לא יותר טוב מאקוס וone of these days אבל בגדול זה אלבום לדעתי יותר מהנה לשמיעה. יש לו קצב מדהים, מילים איכותיות, מוזיקה אדירה אחד האלבומים, מומלץ מאוד...בקשר להעדפה אטום או אנימלס, זה קשה שניהם אלבומים גדולים מאוד ויפים בעיני.

israeli saiko

New member
אנימלז...

אני לא יודע מה איתכם אבל האלבום הזה הוא בגדר יצירת מופת מבחינתי. המילים, המוטיבים, הלחנים, הקטעים האלקטרוניים וכיו"ב - האלבום יש בו כל כך הרבה אנרגיות, לא רק למילים יש מסר, גם למוזיקה המדהימה שבו. השימוש בבעלי חיים כדי להמחיש את החיים בחברה המערבית, וכל הדברים ביחד מהווים למעשה יצירת מופת של הפלוידים. צאו לרגע שניה מרביעיית DSOTM-WYWH-WALL-MEDDLE, ותפתחו לדברים שלפי דעתי הרבה יותר מעניינים מהדיסקים האלה, שנטחנו עד לאפר, ככה שכבר אין להם את הייחוד שלהם. אשכרה מיינסטרים של פינק פלויד. ובחזרה לעניין, יש אלבומים שנמדדים לפי המקוריות של הכתיבה, יש כאלה לפי הלחנים, יש כאלה לפי ההפקה... באלבום הזה כל השלושה הנ"ל מתמזגים לתוך יצירה שאפשר להינות ממנה בכל מקום ובכל זמן. הכל ברמה טובה, המילים, המוזיקה (לחנים, קטעים אלקטרוניים וכו'), וגם הפקה מצויינת של הדיסק וסאונד מעולה. פעם אתה יכול להתחבר לסאונד, פעם למילים, פעם למוזיקה המטורפת... בכל מצב יכול לבוא בטוב :)

thezanani

New member
../images/Emo107.gifתודה לכ-ו-ל-ם../images/Emo107.gif

עוד הוכחה חותכת למשפט המיתולוגי מספר הג'ונגל: "יש לך חבר". (הקטע עם הנשרים המכוערים כן?) בכל מקרה קניתי את האלבום ב70 שקלים חדשים מTOWER RECORDS וכל כך התפלאתי שלמוכר שם לא היה כובע גרב שחור עם חורים לעניים. חארות. ולעניין הדיסק, תודה לכולכם שהבהרתם לי את התמונה העגומה שהאיש,שאת שמו לא אזכיר מפאת זכותי לשלמות הגוף, מסר לי לגבי הדיסק היפהפה הזה. לא פחות. ואצוטט כאן אישר יקר ואישיות מלבבת,צביקא דויטש, "אשריכם".

find the truth

New member
animals- על מה הוא מדבר?!

ו....עוד משהו:) ברשותכם.. אני מאוד רוצה לדעת על מה האלבום animals.. על מה הוא מדבר.. מה זה כל המאפורות של החזירים וכלבים.. נראה לי שאני יודע. אבל אני אשמח מאוד אם אני אדע באופן מלא..? נ.ב אל תפנו אותי לדפים או לשירשורים קודמים בקשה .. זה סתם מסבך אותי..אשמח אם תענו לי גם על זה

One Echoe

New member
פירוש שלך

הוא טוב כמו כל פירוש אחר. אין פה פירוש נכון או לא נכון.. זה לא שווטארס אמר על מה הדיסק מדבר...

בשלוש קליקים...

1- מאמרים - בסרגל למעלה. 2- פרוייקט ביקורת שירים - משמאל. 3- קליק שמאלי על animals והופ אתה שם.. תעבור על כולם ... אל תצא משם לפני 12 בלילה.

למעלה