וסול.. שהיא בת איזה 10 או משהו כזה אין לי שמץ
G GR££N woMAN© New member 4/11/06 #19 ואדון חתיך שעונה לשם אליוט אבל הוא כבר לא אצלי ]: מכרתי אותו לפני שנתיים בערך.. פףף
D dark dumb New member 4/11/06 #20 ../images/Emo99.gifצתה על סוסים!! כשהיית ממש קטנה, אני אפילו לא זוכרת את זה, גרתי בחווה, היו שם כמה סוסים, סיפרו לי שמה-זה אהבתי אותם גם אז.
../images/Emo99.gifצתה על סוסים!! כשהיית ממש קטנה, אני אפילו לא זוכרת את זה, גרתי בחווה, היו שם כמה סוסים, סיפרו לי שמה-זה אהבתי אותם גם אז.
V vered151 New member 5/11/06 #21 1. פףף.....פיסטוקוני היפה שלי...שכבר לא איתי יותר.. מתגעגעת אלייך פיסטוקי
T Tinkit16 New member 5/11/06 #23 ../images/Emo55.gif הקטנה שלי ../images/Emo6.gif קוראים לה ביוּטי, והיא פינצ'רית ( ) מעורבת... היא בת שנתיים? או כבר שלוש? חחח לא זוכרת, בשבילי היא תמיד תהיה קטנטונת
../images/Emo55.gif הקטנה שלי ../images/Emo6.gif קוראים לה ביוּטי, והיא פינצ'רית ( ) מעורבת... היא בת שנתיים? או כבר שלוש? חחח לא זוכרת, בשבילי היא תמיד תהיה קטנטונת
ת תפוז קומפקטי New member 5/11/06 #25 יו../images/Emo99.gifהחיות שלכם.. זה כ"כ עושה לי "אויייייייייייייי איזה חמודדדדדדדדדד" גם אני רוצה כלב כלבים זה עם כה נסגד
יו../images/Emo99.gifהחיות שלכם.. זה כ"כ עושה לי "אויייייייייייייי איזה חמודדדדדדדדדד" גם אני רוצה כלב כלבים זה עם כה נסגד
S Stinki Winki New member 5/11/06 #27 וקאפה הכוסית! קאפה בת 3 בערך ושריקי בן איזה שנתיים חצי... קנינו אותו בחופש בין כיתה ט' ל-י' נדמה לי
S Stinki Winki New member 5/11/06 #32 ואחרון חביב- אנג'ל שנמסר ראשון לפני שנה (התמונה ממש ישנה) עכשיו הוא חתול יפהפה... ראיתי בתמונות
T Tinkit16 New member 5/11/06 #34 ../images/Emo55.gif איזה קטנטן! זה מזכיר לי ש- שפעם חשבתי ששרקן זאת בכלל ציפור
S Stinki Winki New member 5/11/06 #37 ../images/Emo6.gif יש בו משהו מין הציפוריוּת../images/Emo3.gif תסתכלי על כפות הרגליים שלו... והוא יושב כל היום כמו יונה שדוגרת על ביצה
../images/Emo6.gif יש בו משהו מין הציפוריוּת../images/Emo3.gif תסתכלי על כפות הרגליים שלו... והוא יושב כל היום כמו יונה שדוגרת על ביצה