.......?

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
ודרך אגב, כרגע נמסר לי מלמעלה

שהצבי בדרך אליך לפרוע את חובו

עצובה........

ואתמול בעט בי המחשב והתעקש לא להרשות. אז קראתי היום ...... מצאתי פטנט נהדר, שהיה כל כך פשוט. ולא ידעתי להשתמש בו בעבר. להגיד בקול רם שוב ושוב, את מה שמרגיש לי פנימה. קראתי לאגו ולכעסים לשיחה רצינית.....דינמיקה אישית עם אני. לא דרך משי....ולא ברזנט.....אפילו לא דרך אבנים צהובות. אני אוהבת, אני אוהבת, אני אוהבת......אמרתי. קצת כאב בהתחלה....לא תמיד זה שרציתי ידע להקשיב......חטפתי סטירה. בדקו אותי - זה באמת? או רק עוד אמירה. התעקשתי - ככה אני מרגישה. הדלתות נפתחו .....פתאום גם הצד השני הזיל דמעה. עכשיו אני אמת. בתוך הצער ולידו פתאום יש הרגשה שאלה שתמיד היו, הולכים איתי ובתוכי....ואני בתוכם. גדלתי. אז לא יודעת אם הייתי כרגע ברורה במה שאמרתי, אבל משוכנעת שניתן להבין את התחושה. תגידי לה עצובה.

sad

New member
עדנה, סיפור בהמשכים יש לשתינו..

לא צריך להגזים,אני לא אגיד לה אבל הבוקר קרה לי משהו מפתיע, בלי להתכוון, בלי שחשבתי על זה מראש: סיפרתי לחברה שלי דברים טובים על אמא שלי. חברה שלי ילדה לאחרונה, ועדין בחבלי קליטה : של הילדה ושל העובדה שיש לה ילדה, ואמא שלה באה הרבה וזה מאד עוזר לה אבל לבעל קצת מפריע. ואני אמרתי לה שכשאני ילדתי, אמא שלי היתה בחופש מהעבודה כי היה קיץ והיא באה כל בוקר בשמונה בדיוק, לקחה אותי ואיפשרה לי לישון ובישלה לי ואפילו ניקתה וכל פעם זרקה אותי לחדר לנוח ולישון כי זה מה שצריכים ושזה מה שהיא צריכה ואם טוב לה אז שתקבל את זה בשתי כפות ידיה. ונאמתי נאום ארוך ומתמשך ואח"כ שעה הרהרתי שזו פעם ראשונה בהרבה זמן שאמרתי משהו טוב עליה. ואני צריכה להתאמן על זה וללמוד שאמא שלי היא טובה ב -TO DO ולא מוצלחת ב- TO BE היא תעשה הרבה בשבילי, ולא תהיה שם בשבילי - וצריך להבין שזה גם משהו. האמת שכשאני קוראת את מה שכתבת, אני קצת מקנאה שניסית וניסית ולא הרפית גם כשחטפת סטירה, כי זה מה שעושים לפעמים ולא הרפית עד שהדלתות נפתחו והאמת שפה אמא שלי פישלה בגדול, אין צורה אחרת אבל אני אומרת לעצמי שזה לא רוע, לדעתי זו סוג של נכות וכמו שלא תכעס על נכה שלא קם מכיסאו, אולי צריך להניח לזה כי היא פשוט לא יכלה, וגם היום לא יכולה. אני אומרת לעצמי, וזה גם הרבה

כמו שאמרת עדנה,

לפני כמה ימים שבמקום שיש רעש, יש גם צמיחה השתיקות הופכות אותנו לקטנים ולא מאפשרות מנוחה ויחד עם זאת. לא תמיד אפשר.. כן עצובה לא תמיד אפשר לפעמים צריך עוד זמן..

מגידה לכן......

לפעמים לעשות.....גם היא דרך להיות. ומכירה נכות כזאת, כמו שאמרת. אבל גם מכירה נס...איך שפתאום באמצע הלילה, גם נכה קם ומתחיל לצעוד. וחושבת שזה שאמרת היום בקול טובות, בעצם כמו אמרת בקול - אני אוהבת אותך אמא. ולא יודעת להגיד בדיוק איך.....אבל מה שכתבת עשה לי מרגיש בלב ותודות. ומסכימה שהשתיקות הופכות אותנו לקטנים.....אז כדאי להפסיק לשתוק...ורק שנשכיל לדעת גם איך. ולכל צד יש שני צדדים, או יותר....ואני מתבוננת, ובוחרת לי עם איזה צד לצדד .....ולא מלשון צייד.....אלא במובן של איכפת באמת.

מיכל@בר

New member
אחת.....

שקראתי על הילד זהוב השער והבקשה לנגב את אבק המדבר מעיניו.... וניגבתי את הדמעה מעיני.. ועוד לא נוצר האייקון שיתאים למה שאני מרגישה... אז רק מחבקת אותך.

../images/Emo39.gif מיכל

כן. לשורות האלה פנים לכאן ולכאן אומרת איתך תודה ליונתן גפן ולאנטואן וצודקת.. אין אייקון מתאים.. חיבוק גם לך.

sad

New member
רגע אחד אדון עזרא!

מי פה אמר שאתה נהדר, הא? מי מי מי תפנה אותי לשורה המדויקת

sad

New member
נעדר, עזרא, עברית צחה, באמת...

ועכשיו אפילו לא נעדר

אה

חשב שהתבלבלת בטעות בין האותיות, התבלבלת גם באסקינן במקום עסקינן. אז למה שלא יחשוב?

sad

New member
good old ezra

תמיד אהב לתקן לי את שגיאות הכתיב, יש לו את הקטע הזה ובשבילי זה היסטוריה כמעט נעימה, הכתבות בכתה ג´ מזכיר לי נשכחות תגיד אתה המורה חווה מאז?

אז כמו שאת מבינה מלקרוא

את הפורום הזה - שגיאות הכתיב פה מעניינות את עזרא בערך כמו שאיכפת לו כרגע ממלך מרוקו. איפה ומתי ראית פה הערה אחת אפילו למישהו. אבל אם יש צורך, בהודעה מסויימת, להסיק מסקנות מסויימות - לעניין אחר - ואם יש את ההוכחה שחור על גבי לבן - ואם היא במקרה טעות כתיב - - - - אז מה לא בסדר?!

sad

New member
זיכרון קצר יש לעזרא

טורקי, תורכי תורקי מוכר? דרך אגב נמחק באדיבותה של מיכל

כאלה לא נחשבים

כי זה סיפור של אופציות, שאפשר ככה - ואפשר אחרת, ועזרא הצביע על האפשרויות הנכונות - חוץ מאשר אותה טעות. אז מה אם נמחק - האם זה סימן שהדברים לא נכונים? פעם מחקו גם את אריסטו, וגם את גליליאו גלילי, וגם את אפלטון, ולא רק מחקו - אלא גם שרפו את מי שטען שכדור הארץ עגול. המוחקים והשורפים ההם העדיפו לחיות בבערות, כי זה הרבה יותר נוח. נו, אז מה זה אומר על המחיקה ועל המוחק? תחשבי לבד.

חה

ואת עוד קוראת לזה ´נמחק באדיבות´... אדיבות - עוד מילה שעושים בה שימוש הפוך למשמעות האמיתית שלה, בלי שהאנשים בכלל מבינים מה הם אומרים. מוזר.

sad

New member
שלא תבין לא נכון

לא השתמשתי בלשון הפוכה אני הודיתי לה על שמחקה וזה היה נכון כי גם אם טעויות הכתיב היו נכונות הם נכתבו ממש לא במקום ובזמן הנכון אבל תגיד למה אנחנו עושים את זה, בזה כבר בעטתי מזמן מזמן

תדעי טוב טוב: שום מחיקה אינה נכונה!

מחיקה זו פעולה המנוגדת לסדר האנושי. רק מי שאינו כותב אוהב למחוק. לא תוכלי להצביע על אף מוחק בכל ההיסטוריה האנושית, שמישהו זוכר אותו בכלל. אבל תלכי לספרייה - תראי כמה כותבים כתבו. כל העולם מכיר אותם.

sad

New member
חמוד שלי, המחיקה

החזיקה אותי בחיים זמן רב בזכותה יש לי תעודת בגרות, סיימתי צבא, אוניברסיטה והצלחתי ליצור קשרים אנושים ואישיים הכל בזכות מחיקה

למעלה