הודעות, אימוצים, ואוף-טופיק´ס

dylan

New member
"ציפורים נודדות"../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ראיתי את הסרט ביום ראשון (סתם פסית אינפורמציה חסרת משמעות לפתיחה). במקום להיות ילדים רעים בשוודיה וכמה חודשים (שנה?) מהחיים, כל מה שצריך זה 33 ש"ח ושעה וחצי... סרט מדהים, אחד הסרטים הטובים שראיתי. אדוארד נורטון? טום קרוז? לא ממש מעניינים לעומת העגור הסיני, האווז האפור, הפינגווין זהוב הציצית ועוד כמה(יש כתובית בסרט על כל זן ציפורים שמצולם עם מרחק הנדידה שהן עוברות - בין 1,000 ל20,000 ק"מ). פס הקול של הסרט מורכב ממוזיקה שמימית (כיף להגיד את זה.. שמימית) וסאונד ראליסטי של קולות הציפורים (בלי מוזיקה ברקע), אין כמעט דיבורים חוץ מכמה משפטים של הקריין שמשתלבים פה ושם ולא מוסיפים או גורעים מהסרט. עלילה ממש אין, פשוט מעקב אחרי ציפורים בנדידה (ובכמה תחנות בדרך), אבל זה ממש לא כמו משהו שנראה בעבר, שוטים מדויקים, מרהיבים, פיוטיים שפשוט עושים צמרמורת. מרגשים ברמה ששום ספילברג לא יצליח להגיע אליה לעולם.. לי הסרט עשה בעיקר חשק לבכות.. מהגודל והיופי הבלתי נתפש של הטבע, מהאכזריות שלו.. אבל בעיקר מהאכזריות האנושית המזעזעת, שאמנם תופסת חלק קטן בסרט מבחינת זמן מסך (וטוב שכך) אבל מספיק כדי לגרום לי לרצות ל#@%%^^%#$! (אני אתן ליוצרים להינות מהספק שהם לא יזמו פגיעה בבע"ח לצורך הצילומים..
) ככה שסה"כ יצאתי די מדוכא מהסרט (אין כמו נצחון היסטורי בליגת האלופות כדי לצאת קצת מדיכאון
).. טוב נו, מדוכא ונדהם.. נראה לי שאני אראה אותו שוב בקולנוע (ואגב, כמו שנכתב בביקורות, חובה לראות אותו בקולנוע, הוא יאבד הרבה (אבל עדיין יהיה מצויין) על מסך קטן). בקיצור מומלץ.. חובה לחובבי טבע, בע"ח ו/או קולנוע לדעתי (מצטער על האורך והניסוח ה.. אה.. לא משהו
).

skopy

New member
היי אתם מומנים ל......./images/Emo20.gif

פורום חדש של מועצת תלמידים ונוער שנפתח. ובשביל שימשיך לפעול צריכים אנשים שיכתבו בו ובכלל ישתתפו בפורום. יש קישור למטה תוכלו להיכנס רק דרכו . ממני, skopy-מנהל פורום582- נ.ב. יש לחיות זכויות ואני אשמח לדעת אותם במסר... כי אני עסוק עם הפורום שלי אז מישהו יכול להתנדב ולכתוב לי איזה זכויות יש לחיות...

coldfire

New member
מה דעתכם על

הכלב החמוד הזה? אם אתם רוצים אותו אז הוא כבר בן חצי שנה מסוג גולדן רטריוור מעורב והוא עבר את כל החיסונים. אם מישהו רוצה לאמץ אותו שיפנה אלי 052-458625 עידן

kasa

New member
גורת כלבים שנמצאה נטושה

מחפשת בית. ב-ד-ח-י-פ-ו-ת !!! הגורה כבת 3 חודשים בערך. קטנה ורזה. חכמה וידידותית מחפשת משפחה חמה שתעניק לה אהבה וחום... כל הצעה תתקבל בברכה. אפשרי גם משפחה אומנת. הגורה עומדת בפני סכנת החזרה לרחוב.... כל הצעה תתקבל בברכה !

dylan

New member
מקפיץ...../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

פעם ראשונה ואחרונה.. מבטיח.. ו..סליחה

adipo

New member
איזה חמודי מודי מודי!

מצטערת הייתי חייבת להגיב למרות שאני לא יכולה לאמץ אותו... כי הוא כזה חמווווווווווווודד! מקווה שימצאו לך בית מהר!!! יום טוב וחג שמייח עדי

Veggie John

New member
בחיי שהוא מקסים

אני עוברת דירה עוד כמה שבועות לקומת קרקע ואז אצטרך כלב. הידד!

AmitKar

New member
מישהו כבר כתב את המסר?

כי אם לא אין לי בעיה לכתוב אותו שלך, עמית

AmitKar

New member
תודה! אכתוב לו מסר כשאוכל (מחר)

וגם אותך לא שכחתי, אגב. שלך, עמית

haleth

New member
עמיתנו! הבטחת וקיימת - אתה כותב!

ועוד בשני הפורטלים! ...תמשיך, תענוג לעיניים שכך קוראות.

Adrienne

New member
פורום חדש - פורום דה קולינג../images/Emo168.gif

אתם בטח שמעתם על הלהקה המדהימה דה קולינג, עכשיו זאת ההזדמנות שלכם לפגוש עוד מעריצים, לשמוע שירים וקליפים, לשחק במשחקים ומה שבא לכם. פורום 583 - פורום דה קולינג הנה לינק: http://www.tapuz.co.il/forums/sp/forumpage.asp?id=583

האפי לי

New member
שאלה בנוגע להפגנה ביום רביעי..

נניח שיש כלב (או שניים) שמחפשים מאוד בית חם, יש טעם להביא אותם איתי לעצרת עם שלטי "תאמצו אותי"? ובכלל אם יהיו הסעות מחיפה, יסכימו להכניס אותם להסעות?

lilithmm

New member
לעצרת יבואו אנשים שמאוד אוהבים בע"ח

ולכן סביר שכבר יש להם כלב...

למעלה