הודעות, אימוצים, ואוף-טופיק´ס

vegan

New member
הסעות מהצפון- צפונים הכנסו דחוף

לפי הודעה מהפורום בוואלה, יש נסיון אחרון לאסוף מספיק אנשים כדי לארגן הסעה מהצפון. הסעה תצא רק אם יהיו מספיק מעוניינים - אז מי שיכול להגיע מהצפון ועדיין לא התקשר - שייתקשר עכשיו למרכז אנונימוס (גם בלילה או בשבת, תמיד אפשר להשאיר הודעה) ויודיע שהוא מעוניין להגיע בעצרת. זה רלבנטי לכל מי שבדרך - זכרון, בנימינה, פרדס חנה ואם תהיה קבוצה גדולה צפונית לחיפה, אולי אפשר יהיה להתחיל משם. אז אם כל אחד יימצא 2-3 חברים להביא לעצרת, גם תרוויחו הסעה וגם תעזרו להגדיל את מספר המשתתפים. אם לא תהיה בסוף הסעה, תמיד תוכלו להתארגן לנסיעה משותפת באוטובוס אגד, שזב כמעט כמו הסעה. קו 980 מגיעה עד תחנת הרכבת בתל אביב. משם מגיעים ברגל תוך 15 דקות - יורדים דרומה בדרך נמיר כ-500 מטר עד לצומת מרומזר עם דרך פתח תקווה (בגין) ושדרות שאול המלך. פונים ימינה בשדרות שאול המלך ואחרי 500 מטר מגיעים לעצרת. אז כך או כך, מקווה לראות את כולכם.

vegan

New member
עדיף להביא תמונות

הכלבים עלולים לסבול מאד מהקהל הרב והרעש ואולי גם מהנסיעה (אלא אם כן יש לך נסיון אחר עם כלבים אלה). גם לא נראה לי שיהיה טוב לשחררם בין כל האנשים ולהחזיקם כל הערב קשורים, גם לא יהיה נעים להם. אפשר להכין שלט "תאמצו אותי" עם תמונות וטלפון.

dylan

New member
אולי באמת מהנסיעה הם יכולים לסבול

אבל כל שנה אנשים מביאים כלבים לעצרת הזדהות עם החיות במעבדות והם פוגשים ומשחקים עם כלבים חדשים ונראים מאוד שמחים דווקא.

vegan

New member
זה תלוי בכלבים

יש כלבים ששונאים נסיעות ויש כלבים שלא מסכימים לרדת מהאוטו. יש כלבים שנלחצים מרעש, צפיפות והמולה ויש כאלה שזה לא מאד מזיז להם. אני מניח שמי שמביא כלבים מכיר אותם, אז צריך לקחת זאת בחשבון ולהחליט בהתאם.

sUpEr YoNiT

New member
הכלבה שלי...

תמיד נלחצת בגלל שכנראה היא מפחדת שאנחנו ניקח אותה לווטרינר... או נשאיר אותה איפה שהוא... מסכנה:( כמובן שלהשאיר אותה איפה שהוא זאת לא הכוונה שלנו! אבל לפעמים הולכים לווטרינר.. מה לעשות...

למעלה