היום בתפוז אנשים

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo108.gif היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים
היום ב-19:30 נארח בפורום חתולים Live את שר הפנים אברהם פורז, שיענה לשאלותיכם בענייני חתולים- וגם בעניינים אחרים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב-21:00 (שעון ישראל) מארח פורום ישראלים בחו"ל את הרו"ח ישי עציון שיענה לשאלות בנושא השפעתה של הרפורמה במס על הישראלים בחו"ל. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חידון הקליפים הגדול של בריטני ספירס מתחיל היום וימשיך עד יום חמישי, וכל זאת במסגרת החגיגות של האלבום החדש של בריטני, In The Zone שנמצא כבר בחנויות. מידי יום נפרסם בפורום בריטני ספירס תמונה מתוך אחד הקליפים של בריטני. עליכם לנחש מאיזה קליפ התמונה ולשלוח אלינו את התשובה במסר אישי. פרסי בריטני ספירס מובטחים לזוכים. ועוד חינמים...פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים חינם להופעות של דן תורן, דודי לוי ושרון מולדאבי. ההרשמה נסגרת היום ב-22:30.

אםל2

New member
../images/Emo32.gif אפרופו המתנה לתשובת הבטא

היום בתפוז אנשים
היום ב-19:30 נארח בפורום חתולים Live את שר הפנים אברהם פורז, שיענה לשאלותיכם בענייני חתולים- וגם בעניינים אחרים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב-21:00 (שעון ישראל) מארח פורום ישראלים בחו"ל את הרו"ח ישי עציון שיענה לשאלות בנושא השפעתה של הרפורמה במס על הישראלים בחו"ל. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חידון הקליפים הגדול של בריטני ספירס מתחיל היום וימשיך עד יום חמישי, וכל זאת במסגרת החגיגות של האלבום החדש של בריטני, In The Zone שנמצא כבר בחנויות. מידי יום נפרסם בפורום בריטני ספירס תמונה מתוך אחד הקליפים של בריטני. עליכם לנחש מאיזה קליפ התמונה ולשלוח אלינו את התשובה במסר אישי. פרסי בריטני ספירס מובטחים לזוכים. ועוד חינמים...פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים חינם להופעות של דן תורן, דודי לוי ושרון מולדאבי. ההרשמה נסגרת היום ב-22:30.
אפרופו המתנה לתשובת הבטא
בבוקר בדיקת הבטא שאלתי שוב את האחיות באסותא מתי תהיה תשובה, ומתי להתקשר (באסותא לא מתקשרים למטופלות, לפחות לא למטופלות הפרטיות). אמרו לי בשתיים. ניסיתי להתקשר משתיים כל 5 דקות, ובכל פעם ענה לי המשיבון. נעניתי רק בשלוש ועשרים. מיותר לציין שהייתי מרוטת עצבים לחלוטין, למרות שציפיתי לתשובה שלילית. גם בפעמים הקודמות חווית ההמתנה היתה דומה, אבל הפעם זו היתה ממש התעללות. מטופלות אסותא, מוכר לכן או שזה היה מקרי בלבד?

baby4u

New member
מוכר ומעצבן - אני עברתי למדיקל

אפרופו המתנה לתשובת הבטא
בבוקר בדיקת הבטא שאלתי שוב את האחיות באסותא מתי תהיה תשובה, ומתי להתקשר (באסותא לא מתקשרים למטופלות, לפחות לא למטופלות הפרטיות). אמרו לי בשתיים. ניסיתי להתקשר משתיים כל 5 דקות, ובכל פעם ענה לי המשיבון. נעניתי רק בשלוש ועשרים. מיותר לציין שהייתי מרוטת עצבים לחלוטין, למרות שציפיתי לתשובה שלילית. גם בפעמים הקודמות חווית ההמתנה היתה דומה, אבל הפעם זו היתה ממש התעללות. מטופלות אסותא, מוכר לכן או שזה היה מקרי בלבד?
מוכר ומעצבן - אני עברתי למדיקל

anguly

New member
זה לא רק באסותא

אפרופו המתנה לתשובת הבטא
זה לא רק באסותא
בשערי צדק בירושלים - ההוראה היא שאם לא התקשרו אליך עד 14:00, אז תתקשרי את. הבלגן מתחיל ביום שיש המון מטופלות וכמובן שלא מתקשרים אליך ואז את צריכה להתקשר אליהם וכל הזמן עונה תקליט. בבטא האחרונה התייסרתי עד שתיים - ואז חייגתי בלי הפסקה עד 3 - כמעט שיצאתי מדעתי. התוצאה הייתה גבולית והייתי צריכה לחזור על הבדיקה כעבור יומיים - באותו יום התחננתי שיודיע לי כשהם יודעים גם אם אין הוראות - אני לא יכולה עם ההמתנה הזאת - והם התקשרו - ברבע לשתים עשרה עם התשובה השלילית - אבל לפחות לא הייתי צריכה לחכות כל כך הרבה זמן.

באאבו

New member
אולי תנסי להתקשר מ- 13:50 ולהיות

אפרופו המתנה לתשובת הבטא
אולי תנסי להתקשר מ- 13:50 ולהיות
ראשונה?

מוכר בהחלט

אפרופו המתנה לתשובת הבטא
מוכר בהחלט
אני באופן כללי התיאשתי, ואני מחכה שהם יתקשרו אלי. זה היום הכי מעצבן (יום קבלת הבטא), אך אני משתדלת להיות עסוקה כמה שאפשר
בהצלחה רוזה

עמית@

New member
../images/Emo32.gif אגב בטא, שלילי לי ../images/Emo4.gif

מוכר בהחלט
אני באופן כללי התיאשתי, ואני מחכה שהם יתקשרו אלי. זה היום הכי מעצבן (יום קבלת הבטא), אך אני משתדלת להיות עסוקה כמה שאפשר
בהצלחה רוזה
אגב בטא, שלילי לי

(מעדכנת בקטן)

העין ה 3

New member
עמיתי, קבלי ../images/Emo24.gif

אגב בטא, שלילי לי

(מעדכנת בקטן)
עמיתי, קבלי

מה זה? את כל כך מיואשת שפתחת הודעת
בתוך הודעת
? מגיעה לך הודעה ראשית בשביל כל בדיקת בטא, ואני מחזיקה אצבעות שההודעה הראשית הבאה שתפתחי לא תבשר על "שלילי לי" אלא על "חיובי בי"
.

אני כ"כ מצטערת ולא מוצאת מילים

אגב בטא, שלילי לי

(מעדכנת בקטן)
אני כ"כ מצטערת ולא מוצאת מילים
עמיתי, את מעדכנת בקטן ובאוף... אבל זה נשמע אחרת. האכזבה קורנת מהשורה הקטנה הזו, וכיון שאין לי מלים, אני באמת שולחת חיבוק גדול ועוטף, ומקווה איתך, שזה הסוף לאכזבות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה