איתך בצערך. החודש הזה לא היה משהו
איתך בצערך. החודש הזה לא היה משהואגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
איתך בצערך. החודש הזה לא היה משהואגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
שולחת לךאגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
ץודה כולן, זה היה אכן חודש גרוע.שולחת לךגדול![]()
אין ספק.ץודה כולן, זה היה אכן חודש גרוע.
חודש הבא הוא ה-חודש!
מצטערת לשמועאגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
אגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
אוווףףףףףףףףאגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
עמיתושאגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
אגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
אוי לא!!!! עמית!!!!אגב בטא, שלילי לי![]()
![]()
(מעדכנת בקטן)
כמה מבאס מרגיז ועצובאוי לא!!!! עמית!!!!
כמה שאני עצובה בשבילך!!! יש לכם עוד מוקפאים? או שזה אומר שאתם מתחילים טיפולים ממש? ואז מה יהיה עם ההנקה? אוף!!!
מוכר ועוד איךאפרופו המתנה לתשובת הבטא![]()
בבוקר בדיקת הבטא שאלתי שוב את האחיות באסותא מתי תהיה תשובה, ומתי להתקשר (באסותא לא מתקשרים למטופלות, לפחות לא למטופלות הפרטיות). אמרו לי בשתיים. ניסיתי להתקשר משתיים כל 5 דקות, ובכל פעם ענה לי המשיבון. נעניתי רק בשלוש ועשרים. מיותר לציין שהייתי מרוטת עצבים לחלוטין, למרות שציפיתי לתשובה שלילית. גם בפעמים הקודמות חווית ההמתנה היתה דומה, אבל הפעם זו היתה ממש התעללות. מטופלות אסותא, מוכר לכן או שזה היה מקרי בלבד?
באמת?? את בטוחה? לא ידעתי!אפרופו המתנה לתשובת הבטא![]()
בבוקר בדיקת הבטא שאלתי שוב את האחיות באסותא מתי תהיה תשובה, ומתי להתקשר (באסותא לא מתקשרים למטופלות, לפחות לא למטופלות הפרטיות). אמרו לי בשתיים. ניסיתי להתקשר משתיים כל 5 דקות, ובכל פעם ענה לי המשיבון. נעניתי רק בשלוש ועשרים. מיותר לציין שהייתי מרוטת עצבים לחלוטין, למרות שציפיתי לתשובה שלילית. גם בפעמים הקודמות חווית ההמתנה היתה דומה, אבל הפעם זו היתה ממש התעללות. מטופלות אסותא, מוכר לכן או שזה היה מקרי בלבד?
באמת?? את בטוחה? לא ידעתי!
בסבב הראשון לפני כמה שנים הם היו מתקשרים ואפילו מהר. חשבתי שזה גם כך עכשיו. בסבב הנוכחי, בפעם היחידה, מתוך 4 ההפריות, שעשיתי בדיקה (שהרי אני מקבלת מחזור עוד לפני הבדיקה) הלן התקשרה אלי כבר בשעה 12 להודיע לי ששלילי. מוזר.![]()
בהצלחה!צועדים קדימה - השבחה![]()
אז מה היה לנו עד עכשיו? בטיפולי פריון 10 שנים (עם הפסקות כמובן)ניתוח וריקוצל שלא הצליח, שתי ילדות "בוגרות" IVF ICSI כי אי אפשר היה אחרת,8 טיפולים בשנתיים וחצי האחרונות,2 הריונות כימיים ואימבוליזציה אחת ששיפרה את איכות הזרע אבל ללא הצלחה בדרך הטבעית והופננו אחר כבוד ל"מחלקת ההשבחות" להמשך טיפול (כמה שזה אירוני , למטופלות מתחילות זהו שלב אחד לפני סוף העולם ואילו עבורי זו קפיצה גדולה קדימה). האם יש למישהי המלצות (באזור פ"ת/כפ"ס)? הילה של שירה ומאיה
תודהבהצלחה!
את מחפשת רופא קופ"ח?
שיהיה בהצלחה!צועדים קדימה - השבחה![]()
אז מה היה לנו עד עכשיו? בטיפולי פריון 10 שנים (עם הפסקות כמובן)ניתוח וריקוצל שלא הצליח, שתי ילדות "בוגרות" IVF ICSI כי אי אפשר היה אחרת,8 טיפולים בשנתיים וחצי האחרונות,2 הריונות כימיים ואימבוליזציה אחת ששיפרה את איכות הזרע אבל ללא הצלחה בדרך הטבעית והופננו אחר כבוד ל"מחלקת ההשבחות" להמשך טיפול (כמה שזה אירוני , למטופלות מתחילות זהו שלב אחד לפני סוף העולם ואילו עבורי זו קפיצה גדולה קדימה). האם יש למישהי המלצות (באזור פ"ת/כפ"ס)? הילה של שירה ומאיה
תודהשיהיה בהצלחה!
כדי שנוכל להמליץ, כדאי שתצייני באיזו קופה את.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.