היום בתפוז אנשים

מצב
הנושא נעול.

venus13

New member
כמה מבאס מרגיז ועצוב ../images/Emo182.gif

אוי לא!!!! עמית!!!!
כמה שאני עצובה בשבילך!!! יש לכם עוד מוקפאים? או שזה אומר שאתם מתחילים טיפולים ממש? ואז מה יהיה עם ההנקה? אוף!!!
כמה מבאס מרגיז ועצוב

אבל אני בטוחה שאם עשיתם את זה פעם אחת תעשו את זה שוב ובקרוב ונוס

ריקי בש

New member
מוכר ועוד איך

אפרופו המתנה לתשובת הבטא
בבוקר בדיקת הבטא שאלתי שוב את האחיות באסותא מתי תהיה תשובה, ומתי להתקשר (באסותא לא מתקשרים למטופלות, לפחות לא למטופלות הפרטיות). אמרו לי בשתיים. ניסיתי להתקשר משתיים כל 5 דקות, ובכל פעם ענה לי המשיבון. נעניתי רק בשלוש ועשרים. מיותר לציין שהייתי מרוטת עצבים לחלוטין, למרות שציפיתי לתשובה שלילית. גם בפעמים הקודמות חווית ההמתנה היתה דומה, אבל הפעם זו היתה ממש התעללות. מטופלות אסותא, מוכר לכן או שזה היה מקרי בלבד?
מוכר ועוד איך
אני מטופלת של אסותא לשעבר וזו הסיבה העיקרית שעברתי כעת לבית חולים אחר. חוסר הזמינות שלהם והישיבה הזו במשך שעות על הטלפון- ולי עוד יש בבית פקס ואינטרנט- ומה עם מי שאין לה (להוציא בדיקות ולהעביר לבית החולים בפקס כשלא משיגים אותם)? זה ממש מורט עצבים ולא בסדר. אין ספק.

אמאלה2

New member
באמת?? את בטוחה? לא ידעתי!

אפרופו המתנה לתשובת הבטא
בבוקר בדיקת הבטא שאלתי שוב את האחיות באסותא מתי תהיה תשובה, ומתי להתקשר (באסותא לא מתקשרים למטופלות, לפחות לא למטופלות הפרטיות). אמרו לי בשתיים. ניסיתי להתקשר משתיים כל 5 דקות, ובכל פעם ענה לי המשיבון. נעניתי רק בשלוש ועשרים. מיותר לציין שהייתי מרוטת עצבים לחלוטין, למרות שציפיתי לתשובה שלילית. גם בפעמים הקודמות חווית ההמתנה היתה דומה, אבל הפעם זו היתה ממש התעללות. מטופלות אסותא, מוכר לכן או שזה היה מקרי בלבד?
בסבב הראשון לפני כמה שנים הם היו מתקשרים ואפילו מהר. חשבתי שזה גם כך עכשיו. בסבב הנוכחי, בפעם היחידה, מתוך 4 ההפריות, שעשיתי בדיקה (שהרי אני מקבלת מחזור עוד לפני הבדיקה
) הלן התקשרה אלי כבר בשעה 12 להודיע לי ששלילי. מוזר.

hillawr

New member
../images/Emo32.gif צועדים קדימה - השבחה

בסבב הראשון לפני כמה שנים הם היו מתקשרים ואפילו מהר. חשבתי שזה גם כך עכשיו. בסבב הנוכחי, בפעם היחידה, מתוך 4 ההפריות, שעשיתי בדיקה (שהרי אני מקבלת מחזור עוד לפני הבדיקה
) הלן התקשרה אלי כבר בשעה 12 להודיע לי ששלילי. מוזר.
צועדים קדימה - השבחה
אז מה היה לנו עד עכשיו? בטיפולי פריון 10 שנים (עם הפסקות כמובן)ניתוח וריקוצל שלא הצליח, שתי ילדות "בוגרות" IVF ICSI כי אי אפשר היה אחרת,8 טיפולים בשנתיים וחצי האחרונות,2 הריונות כימיים ואימבוליזציה אחת ששיפרה את איכות הזרע אבל ללא הצלחה בדרך הטבעית והופננו אחר כבוד ל"מחלקת ההשבחות" להמשך טיפול (כמה שזה אירוני , למטופלות מתחילות זהו שלב אחד לפני סוף העולם ואילו עבורי זו קפיצה גדולה קדימה). האם יש למישהי המלצות (באזור פ"ת/כפ"ס)? הילה של שירה ומאיה

אםל2

New member
בהצלחה!

צועדים קדימה - השבחה
אז מה היה לנו עד עכשיו? בטיפולי פריון 10 שנים (עם הפסקות כמובן)ניתוח וריקוצל שלא הצליח, שתי ילדות "בוגרות" IVF ICSI כי אי אפשר היה אחרת,8 טיפולים בשנתיים וחצי האחרונות,2 הריונות כימיים ואימבוליזציה אחת ששיפרה את איכות הזרע אבל ללא הצלחה בדרך הטבעית והופננו אחר כבוד ל"מחלקת ההשבחות" להמשך טיפול (כמה שזה אירוני , למטופלות מתחילות זהו שלב אחד לפני סוף העולם ואילו עבורי זו קפיצה גדולה קדימה). האם יש למישהי המלצות (באזור פ"ת/כפ"ס)? הילה של שירה ומאיה
בהצלחה!
את מחפשת רופא קופ"ח?

Mרוצה

New member
שיהיה בהצלחה!

צועדים קדימה - השבחה
שיהיה בהצלחה!
כדי שנוכל להמליץ, כדאי שתצייני באיזו קופה את.

hillawr

New member
תודה

שיהיה בהצלחה!
כדי שנוכל להמליץ, כדאי שתצייני באיזו קופה את.
תודה
אני בכללית אבל אשמח לקבל גם המלצות על רופאים שאינם שייכים לקופה (מימשתי כבר את מלוא שק הזכאות שלי). הילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה