היום בתפוז
אנשים

Digi Lista

New member
מה שנכון נכון,אבל לדעתי 9 גם מגניב

האמת שהתכוונתי לשים משהו אחר אבל אחי הלחיץ אותי ויצא הקובץ הזה
יום חמישי בערב אני אשתדל להיכנס,מקסימום שישישבת(לא צריך להיות תלויים במישהו)

star_female

New member
אם זה השרשור ולנטיינס...

אז הנה כמה ציורים XD (הם די ישנים, אבל הצטברו נסיבות שגרמו לי לרצות לסרוק אותם עכשיו ^^; ) השראה מהספר "קיץ אחד ביחד". ^^ הדמויות עצמן הן ג'ו ומימי (או לפחות ניסיון שלי לצייר אותם מהזיכרון בלי לראות את 01 או אפילו את 02 כמה שנים טובות ^^;;; ...לפחות ניסיתי)

Digi Lista

New member
משעשע...ש"קיץ אחד ביחד" נכתב

בהשראת דיג'ימון(בדוק,את הסופרת אני לפחות מכירה טוב וגם חלק מהפורום...)והציורים נעשו בהשראת ההשראה
אחלה ציור אגב,את מוזמנת להכניס גם לגלריה,אני אשמח לראות עוד

star_female

New member
כן, אני יודעת, בגלל זה הציורים

הסצנות מבוססות על סצנות מהספר. עם הדמויות שהדמויות מהספר מבוססות עליהן. ^^; אין עוד בינתיים, אולי אם תהיה לי השראה מתישהו...

Digi Lista

New member
אהבת את הספר הזה?...

את הראשון קראתי אבל את השני לא יצא לי,עומד לצאת גם ספר שלישי...הייתי אומרת משהו שקשור אליו(אלה דברים שאמרתי ישירות ללילו,אין לי בעיה עם אחריות על דברים) אבל זה לא במקום... מצחיק אותי "הסצנות מבוססות על סצנות מהספר. עם הדמויות שהדמויות מהספר מבוססות עליהן. ^^" משהו נורא אירוני המשפט הזה
אני מחכה כבר המון זמן שתהיה לך השראה,כול פעם ששמת משהו שכתבת או ציירת ממש נהנית והתפעלתי אז קחי את הזמן,אני בכול מקרה תמיד אשמח לראות ומחכה בקוצר רוח להמשך

star_female

New member
כן, אהבתי...

את השני כבר יש לי, מחכה בתור להיקרא (אולי אני אתחיל מחר). אני חושבת שהכי אהבתי את הסגנון כתיבה. אר... תודה :X אני אשתדל לסרוק אם אני אמצא משהו מתאים ומספיק טוב לדעתי. אבל זה לא קורה הרבה בגלל שאין לי ממש זמן לצייר בזמן האחרון אז לא ציירתי משהו רציני כבר הרבה זמן. ויש לי הרגשה שאם אני אצייר משהו זה לא יהיה בדיוק דיג'ימון (יותר הגיוני שזה יהיה היקארו נו גו עכשיו כשזה משודר...), אבל נראה מה יהיה.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

כשאת מסיימת אותו אני אשמח שתעדכני איך הוא לדעתך בגלל שלי עדיין לא יצא לקרוא אותו(זה ישמע מגעיל אם אני אגיד שבקושי יש לי זמן וכשיש לי אני קוראת ספרים אחרים ושוכחת שאני רוצה לקרוא אותו?...)וממה שהבנתי מלילו הוא עוסק גם בסמים וכאלה וזה נשמע מעניין(למרות שמיתר כתבה פה מתישהו שהוא פחות מוצלח לטעמה)...אגב בספר השלישי יהיו פרטים על לימודי תקשורת בתיכון,היא שיתפה אותי בזה כשהיינו בדצמבר בצימר ועזרתי לה עם מידע כי לא היה לה מושג ואצלי מגמת תקשורת חזק בראש... את מוזמנת לצייר ולסרוק מה שתירצי,כאילו שלא ידעת שאין כאן אפליות כשמדובר בחברי פורום ויצירותיהם

star_female

New member
לא...

זה לא ישמע מגעיל. יש לי אותו כבר כמה חודשים לדעתי ועדיין לא התחלתי לקרוא אותו, בגלל שיש לי גם סדר עדיפויות ודברים שיותר חשוב ופחות חשוב לי לקרוא. אם הייתי אוהבת פחות את הראשון לא הייתי מתחילה לקרוא את השני עדיין, אני די בטוחה. אם יצא לי לסרוק משהו אני אשים אותו פה, למרות שאני בטח אשים אותו גם בפורום היקאגו (כמובן אם זה יהיה רלוונטי לשם
).

strawberrys

New member
זה לא מה שאמרתי.

או שלא הסברתי את עצמי נכון או שהזכרון שלך קצת חלוד
מה שאני אמרתי זה שקראתי רק את הראשון, ולא אהבתי אותו.

למעלה