ברוך הבא! השתלבות מהירה
3 3has3 New member 16/8/07 #45 ../images/Emo69.gif ברוך הבא ../images/Emo9.gif עד שהתמונה עלתה לי הייתה בי תקווה שאתה זה שנסע איתי ברכבת מהמפגש לא משנה תהנה יש לך אזרחות גמרנית
../images/Emo69.gif ברוך הבא ../images/Emo9.gif עד שהתמונה עלתה לי הייתה בי תקווה שאתה זה שנסע איתי ברכבת מהמפגש לא משנה תהנה יש לך אזרחות גמרנית
3 3has3 New member 17/8/07 #85 ../images/Emo69.gif ../images/Emo46.gif קקה ../images/Emo11.gif XDD לא את זה שיש לך XDDDDDD
R Rock n Roll Doll New member 16/8/07 #54 ברוך הבאD: חמוד^^ ישלך אזרחות גרמנית?O: |שוחהבבכישלעצמי| כיף לך ;;
א אורלוש5 New member 16/8/07 #55 ברוך הבא אני אורלי בת14 שתהיה לך אחלה השתלבות ואזרחות גרמנית?? אעהאעהעה איזה כייף לך!!!
D dorkiflitz New member 16/8/07 #56 ../images/Emo109.gifברוך הבא../images/Emo24.gif יווואו אתה מזכיר לי ידיד שלי בטירוף.. לא משנה. דור, בת 16 מנהריה.. תהנה..
../images/Emo109.gifברוך הבא../images/Emo24.gif יווואו אתה מזכיר לי ידיד שלי בטירוף.. לא משנה. דור, בת 16 מנהריה.. תהנה..
N N i t z a n 42 New member 16/8/07 #62 ברוך הבא!!../images/Emo9.gif אני ניצן ,בת 14+.. השתלבות נעימה =) יוו איזה כיף לך! יש לך אזרחות גרמנית?! גם אני רוצה!
ברוך הבא!!../images/Emo9.gif אני ניצן ,בת 14+.. השתלבות נעימה =) יוו איזה כיף לך! יש לך אזרחות גרמנית?! גם אני רוצה!
P PerfectSP New member 17/8/07 #80 יש לי גם דרכון גרמני../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif דאמ.אני מכירה את ניר בנים. אמא שלי נולדה בכפר ורבורג אם אתה מכיר,זה ליד. איזה מישהו מוכר נולד בניר בנים ויש לי הרבה קרובים שאני בכלל לא בקשר איתםP: שגרים קרוב לשם.. אגב,יסמין[=
יש לי גם דרכון גרמני../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif דאמ.אני מכירה את ניר בנים. אמא שלי נולדה בכפר ורבורג אם אתה מכיר,זה ליד. איזה מישהו מוכר נולד בניר בנים ויש לי הרבה קרובים שאני בכלל לא בקשר איתםP: שגרים קרוב לשם.. אגב,יסמין[=
P PerfectSP New member 17/8/07 #82 רגע!זה רק אני או ש... ../images/Emo190.gif כתוב לך בכינוי SP....?? זה מקשר אותך איכשהוא לסימפל פלאן???????????????????????????????????????????????????? הלהקה האהובה עליי אם כן,אתה תמיד מוזמן בחום לפורום 1300. אדמונית
רגע!זה רק אני או ש... ../images/Emo190.gif כתוב לך בכינוי SP....?? זה מקשר אותך איכשהוא לסימפל פלאן???????????????????????????????????????????????????? הלהקה האהובה עליי אם כן,אתה תמיד מוזמן בחום לפורום 1300. אדמונית