הפרסומת דוקטור פפר

FreakOfNature

New member
אני הורדתי../images/Emo26.gif

באמת מאוד מרגש. מי שרוצה - יש תרגום במאמרים, תחת הכותרת סרטן השד, שנכתב בידי...

DIRRTY

New member
חבל שאף אחד לא מגיב זה נושא

שיכול להפתח לדיון די רחב

DIRRTY

New member
באמת מרגש חבל שהיא סבלה המון

אנסטסיה את הגיבורה שלי

הודעה חשובה../images/Emo70.gif

(אני אומר שוב כי יש חדשים) ידעתי שיהיו כמה כאלה שלא יעלה להם, וגם לאנסטסיה אין מספיק ייצוג בקאזה (לדעתי
) ולכן חשבתי שיהיה נחמד אם אני אעלה את: 1. איימ אואטה לאב- רמיקס. 2. נוט דאט קאיינד- רמיקס. 3. הדואט עם סלין. 4. לייק אייס אין דה סאנשיין- גרסה קצרה. 5. וואן דיי אין יור לייף- גרסת ארה"ב. 6. באד גירלס- הדואט עם ג'מירוקאי הלא ערבי מסריח.
7. יש לי את המהדורת אספנים לפריק אוף נייצ'ר, לכן העליתי את כל הדיסק בונוס לקאזה, שכולל: 1. חשבתי שאמרתי לך את זה- עם פיית' אוונס. 2. וואן דיי מיי פרינס וויל קאם- קובר לשיר משלגייה... 3. בום- אני מאמין שכבר יש לכולכם, שיר פיגוזי להפליא. 4. רמיקסים לפייד מיי דוז, וואן דיי, למה שיקרתי לי. 5. לייווים נחמדים של פריק אוף נייצ'ר ואוברדו גוביי מיפן. תודות יתקבלו בברכה.

אופס... וגם../images/Emo26.gif

העליתי את הראיון עם אנסטסיה בקשר לסרטן השד שהוא חובה לכל בנאדם הראיתי אותו אפילו לאמא שלי
(למרות שאנסטסיה מתוארת שם כבלונדינית שברירית שכשהיא פותחת את הפה הבניין מתמוטט
!) וגם עוד ראיון שהוא לקט של הופעות חיות וגם אנסטסטיה מספרת כמה היא מזליסטית וכו'.

A.L (boy)

New member
יש גם ראיון ק-ו-ר-ע איתה ב..

Top Of The PoPs (בי.בי.סי פריים), בתקופה שיצא לה הקליפ Cowboys & Kisses והיא מצחיקה שם בצורה בלתי רגילה, הנה קטע ממנו: I'm actually drive in a car, in this video, which is quite extraordinary, because I'm actually driving it and NOT wearing prescription glasses...
you know I'm totally like almost off the road, you know, they put me near nothing that I can hit, they like 'just drive it straight' and I 'what's straight?'... בקיצור - ענקית!

A.L (boy)

New member
אמממ.. בקאזזה..

תנסו לחפש עד שזה יעלה לכם. יש שם גם WorkOut וידאו, בו רואים אותה מתאמנת במכון כושר עם המאמנת הפרטית שלה, ומכינה רוטב לנשנוש האהוב עליה - "דוריטוס"!! ("אני יודעת שזה נראה כמו מזון לכלבים כרגע, אבל תהיו איתי.."
).

hey boy don't you know...

לא מצאתי את זה!! וחיפשתי!! אז תגיד איך קוראים לקובץ ואם יש לך אותו תעלה אותו בשם חדש או שתכתוב מילת חיפוש אחת כמו abcd שלא יופיעו מיליון קבצים לוקשורים!! תודה

A.L (boy)

New member
קוראים לו..

Anastacia - Live @ TOTP הייתה גם הופעה של I'm Outa Love, שתיים בעצם, אבל אף אחת מהן לא ירדה עד הסוף, אז וויתרתי (כמו גם ראיון שלה לרשת זרה, שם שאלו אותה בין היתר, האם היא אוהבת את המוסיקה של ג'ון בון ג'ובי..).

דאאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מאיפה אתה משיג את כל

הדברים האלה
אני לא מוצא בקאזה כלום כמעט
איזו תוכנת הורדה יש לך
אוווווווווווף!!!!!!

A.L (boy)

New member
יש גם קטע מהטלוויזיה הערבית..

שרואים בו את אנסטסיה קונה זוג משקפיים (או יותר נכון מקבלת בח-י-נ-ם!!), מחנות יוקרתית בלונדון, כשהיא שרה למוכר One day in your life.. קטע חמוד. רק מה זה הדובון שהיא מסתובבת איתו שם?

למעלה