הפרסומת דוקטור פפר

אין כלום בקאזה../images/Emo70.gif כנס שנייה ../images/Emo26.gif

בבקשה תכתוב לי לאייסיקיו 173957142 את השמות המדוייקים ואיך מצאת אותם!! ואת המילות חיפוש שלהם!! באנסטסיה בוידאו אין שום דבר ממה שאתה אמרת!!

DIRRTY

New member
../images/Emo41.gifלמה אף אחד לא מגיב../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif

A.L (boy)

New member
ניסיתי להוריד משם את הקטעים..

אבל זה הפסיק איפשהו בסביבות ה- 40 / 60 אחוז..
כנראה שאאלץ לחכות לאנטרה נט המהיר..

בקשר למופע במוניאל

אתם חושבים שהיא הזיזה את השפתיים ולא שרה באמת ? אני חושב כך ביגלל שזה נשמע בידיוק כמו השיר המקורי ב cd

לדעתי כן, ויש לי הוכחה...

טוב אז ההוכחה, ועוד יותר גרוע, המיקרופון סגור!!! בגלל שדבר ראשון לא היה אף אחד שעשה את הבום, דבר שני כי בסוף היה נפנפה לכולם, ולא אמרה תודה במיקרופון, שזה בערך הכל, אבל זה אומר הכל...

אתם צודקים../images/Emo70.gif

גם אני חשבתי, אבל אם כן היא שחקנית ממש טובה כי רואים עליה שהיא מתאמצת בטונים הגבוהים. יש גם הופעה בקאזה שקוראים לה paid my dues- live victoria משהו שגם השיר זהה לדיסק לח-ל-ו-ט-י-ן ובקטעי השיא של השיר היא מוציאה את הגרון ובסוף היא אפילו אומרת תנק יו
אז נראה לי שהיא שומעת הרבה את השירים ופשוט חוזרת בדיוק על אותם הטונים...
כי..ככה זה נראה. בהופעה שלה בדיואס לאס וגאס של וואן דיי, היא שרה כמעט כמעט אותו דבר מבחינת הקצב ואפילו הצעקות של הבייבי, אז יכול להיוץ שהיא פשוט זוכרת כל טון... כמוני.

A.L (boy)

New member
המממ..

בהופעה בויקטוריה, זה נראה ללא ספק שהיא שרה, כי היא באמת מתאמצת לקראת הסוף והשפתיים שלה חופפות באופן מושלם את הסאונד. במופע הדיוות היא דווקא לא שרה בדיוק כמו בדיסק (ומודבר בגירסא האמריקאית, אני יודע); והייתה גם הופעה של 40 דקות שלה שפעם הורדתי (אך עם איכות וידאו ואודיו מזוויעים!!), שם היא בכלל שנתה את השירים שלה.

A.L (boy)

New member
לידיעתך..

מופע הדיוות בלאס וגאס, למשל, היה חי ללא ספק, ולמרות הכל, גם שם לא שמעו אותה אומרת תודה כי סגרו לה את המיקרופון בסיום השיר. כך שזה לא תמיד אומר.

אני יודע../images/Emo70.gif

לא התכוונתי שהיא לא הייתה טובה, ואני יודע שהיא שרה לייב, אבל רציתי לומר שאפילו ששמים לב שהיא שרה לייב לפי הקול שלה, היא עדיין שרה בדיוק בנוסח של הדיסק- עם כל הבייבי, ייה,ו "איי סייד". זותומרת שאולי היא רגילה לשיר בדיוק כמו בדיסק, ואולי בחלק מהמקרים זה לא פלייבק.

למעלה