השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

ולמען סוף השבוע הקרב ובא, השאלון השבועי עושה דרכו אל הפורום בתקווה שתענו ותהנו! בבקשה: 1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? 2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם? 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר? 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? **בשבוע הבא השאלון יהייה בסגנון "מתי בפעם האחרונה".... ועד לפעם הבאה,סוף שבוע נעים ותהנו! הדר....

SponT

New member
אני עונה...

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? יום שלישי. 2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? אמממ לא ממש... 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם? תלך לעשות שיעורי בית? 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר? סנו K300 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? שיר בעיפרון, בMp3 שלי. 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? דגים/ עגבניות 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? אמממ לא יודע... 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? לא זוכר... 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? שלשום (יום שלישי) 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? אתמול.

SponT

New member
סתם ביליתי יום שלם עם חברה שלי

היה הכי כיף בעולם...

hadarisan

New member
אההה סבבה צודק אין כמו הימים האלה

אני שמחה בשבילך שנהנת!

eladi88

New member
אני

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? אמממ יום שלישי..קניתי דברים לשיפוץ החדר שלי:) 2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? יש מצב... יש היום גם ת'משחק של מכבי...וגם משדרים את המצעד 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם? ת'אמת...אני לא זוכר 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר? אממממ בובה כזאת שתלויה מהתקרה.. 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? מדפים..באוטובוס 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? אין לי רגישויות ברוך ה' 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? דוב קואלה 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? אמממ מעדיף לא לזכור אותו 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? אמממ לא זוכר שהיה לי כזה 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? אממממ בניצנים המשך יום נעים לכולם

•No¥a•

New member
[=

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? יום שבת 2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? לא נראלי.. 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם? שחברה שלי אומרת איזה משפט שלי והיא אומרת את זה בשביל לעצבן אותי
4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר? ממ.. לא'דעת X: 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? סיגפו, באתר של הבארבי
6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? אממ 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? דג 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? היו הרבה.. 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? כנ"ל, אבל בתקופה האחרונה יום נחמד שהיה לי, יומולדת של אמא שלי וט"ו באב..
10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? ביומולדת של חברה שלי

Hadardur

New member
עכשיו תורי!

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? וואי ה- 23/8/05 2).אם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? כן אחי וחברה שלו באים אחרי הרבה זמן... והיא הסתפרה חחח 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם? "הדר מספיק לדבר" חח 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר? בובות על חוטים חחח ופול קופסאות קטנות 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? שיר בעיפרון, בחדרשלי. 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? הכל חח 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? חמוס 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? הכי הכי? כשסבא שלי נפטר 9).מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? ה-23/8/05 חח והיום שדיברתי פעם ראשונה עם איתי. 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? יום ראשון

SaRgE

New member
../images/Emo3.gifאני!

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? ראשון 2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? לא, סתם יום:| 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם? "יש לי מטלה בשבילך" 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר? חלק מגולגולת של אייל שמצאתי עם אחשלי הגדול כשהיא הייתה עדיין עם בשר, וקברנו אותה שהתולעים באדמה יאכלו את השאריות והוצאנו רק תשלד
5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? למעני, במחשב 6).למה אתם רגישים? לאנשים עצובים 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? נשר 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? לאדע:| 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? גמלא:| 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? שלשום. יאיי!! ספויילרים לשאלון של השבוע הבא!!

hadarisan

New member
אני מזדהה גם לי יש גולגולות של

גרבילים וירבועים ועוד כל מיני...זה בשביל הביוטופ שלי...

למעלה