השאלון השבועי

hadarisan

New member
וזה גם בשביל הביוטופ שלי

אנחנו חוקרים צנפות של תנשמות (זה הקיא שלהן) ויש שם גולגולות אז שמרנו קצת והן אצלי בבית...

Hadardur

New member
פיכסה גמאני עושה ביוטוב אבל על

פסמונים תינשמות זה בלעעעע

RoCKeR121

New member
עבודת שטח בביולוגיה שהיא יחידה

מכל ה5 של מי שלקח את זה מוגבר...גמני עושה...

hadarisan

New member
לא מסכימה תנשמות הז מעולה

פסמונים זה חתיכת כאב ראש...צריך לקום כל כך מוקדם בבוקר ועד שהם יוצאים עושים לך טובה....למרות שהם חמודים...אבל התנשמות הן יפיפיות....נכון זה לא הכי כייף לחטט להן בקיא אבל זה בסה"כ אחלההה...זה שבלילה אתה חולם על עצמות ושלדים של חיות קטנות זה כבר סיפור אחר...

hadarisan

New member
עונה ../images/Emo6.gif

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם?יום רביעי-יהההה 2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב?אם יהייה משהו טוב בהאבקות אז בטוח שכן! 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם?"לא ניתן למצוא את הדף"--אויייי תמותו! 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר?חול צבעוני...כן למה? 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה?סיגפו באתר של הבארבי 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')?דגדוגים וגם לקיווי 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות?נמלה 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה?היום שהייתי באושוויץ כשטסתי לפולין 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה?היום שחזרתי מקנדה 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה?אמממ זה היה דיי מזמן אצל חברה שלי...היה כייף!

Hadardur

New member
הדר... אין ספק שזה גרוע

הייתי שם גם בסוף מרץ... יותר גרוע היה הר העפר

hadarisan

New member
כן היה לי נורא קשה גם במאיידנק

אבל באושוויץ ובבירקנאו היה לי יותר קשה כי כל המשפחה של אבא שלי נספתה שם אז ריגשית היה לי שם יותר קשה וחזותית מאיידנק היה יותר קשה....בסה"כ חוויה מדהימה!

Hadardur

New member
אין ספק, אני משום מה מוצאת את עצמי

מתגעגעת לתקופה הזו

hadarisan

New member
כן היה לי נורא קשה גם במאיידנק

אבל באושוויץ ובבירקנאו היה לי יותר קשה כי כל המשפחה של אבא שלי נספתה שם אז ריגשית היה לי שם יותר קשה וחזותית מאיידנק היה יותר קשה....בסה"כ חוויה מדהימה!

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

1).היה שבוע כיפי ממש אבל יום שלישי היה הכי כיף! 2).יכול להיות שכן,ישבצ שני:p 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם?עשית שעורים? 4).תמונה שלי עם לולי(זה איזה אחד מערוץ ל תינוקות) 5).אמממ שיר בעיפרון - במחשב 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')?שמעליבים אותך 7).?ציפור 8).לא יודע איך להסביר את היום ההוא 9).גם אותו לא וידע איך להסביר 10).שלשום..

hodayoyo

New member
נממ../images/Emo60.gif

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? אתמול, דפנטלי
2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? לא 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם? "אני עדיין אמא שלך ועד גיל 18 את תחת חסותי" ושאר משפטים אידיוטים של אמא שלי
4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר? הממ החדר כולו
5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? מדפים, כששמעתי את הדיסק 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? כאילו אלרגיות? הממ להכל
הכי גרוע- אבק, דשא, חתולים ושאר חיות פרוותיות, פרחים וכאלה, מזג אויר... 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? הממ
?
8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? היו כל כך הרבה
9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? לא יודעת 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? הממ ניצנים אני חושבת

RoCKeR121

New member
כ"כ כיף לחזור לפה...

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם?אתמול איזה יום נחמד!:)(חמישי) 2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב?כן כי היה בו המון המון כיף! 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם?אז בקשר ללימודים שלך...(או כל פתיחה אחרת שמובילה לזה...) 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר?אמממ אין דבר כזה מוזר אבל אם אתם רוצים לקרוא לזה ככה אז לוחית רישוי יפה מפלורידה שאחי הביא לי... 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה?בית הבובות בגירסה האפלה שלו אצלי בבית 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? לא אלרגי לשומדבר חוץ מלפוזות של אנשים...חחח 7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות? אריה(המזל שלי) 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה? יש כל מיני אחד זה היום(רגע זה לא יום....זה 3 שנים! איזה כיף!) שההורים שלי התגרשו(וזה באמת היה 3 שנים הכי גרועות בחיים שלי...) חוץ מזה אפשר גם להכניס לפה את השבוע שלפני שחברה שלי עזבה אותי ובעצם גם את השבוע שאחרי) 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה?אישימידי 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה? אתמול(בין רביעי לחמישי)

dani3p

New member
אני אוהבת שאלונים.. זה כיף :)

1- השבוע לא היו לי ימים טובים.. אני מקווה שהיום יהיה בסדר. או מחר 2- אם אני אזכור את יום חמישי לעוד הרבה זמן? כבר עכשיו הדחקתי אותו! (פסיכו' אתם יודעים) 3- אני שונאת שאומרים לי "דני בואי לאכול!!" 4- הכי מוזר? אין לי דברים מוזרים בחדר.. יש לי איזה בובת סנאי ששרה "יו-דה-ליי-הי-הו" שלוחצים לה על הבטן.. זה נחשב? 5- אישה כנענית.. אתמול 6- אני אלרגית לאגוזים ופירות.. זו הכוונה? 7- הייתי רוצה להיות.. איזה דולפין או משו.. כל היום בים וזה.. 8- היום הכי גרוע שלי.. היה.. היו לי הרבה ימים כאלה השנה בי"ב.. הם היו בעיקר ימי שני.. (יותר מידי כימיההה!) 9- היום הכי טוב בכל החיים? היו שבועיים כאלה בסאמר סקול לפני 3 שנים.. 10- בטקסיום.. המסיבה נגמרה באיזה 5 והיה לי קשה להירדם אח"כ.. אבל אני לא נוטה לעשות אתזה הרבה.. אני שונאת שהזמנים שלי מתהפכים.. מגניב :)

יאיי שאלונים :)

1).בשבוע שחלף עליכם, איזה יום היה הכי טוב מבחינתכם? יום רביעי..הייתי בירושלים
2).האם היום הזה (יום חמישי) יהייה יום שתזכור לעוד זמן רב? חברה שלי חזרה מנאפה.. זה הדבר הכי מסעיר שקרה 3).מהו המשפט שאתם הכי שונאים שאומרים לכם?"אמרתי לך" ררררר.. 4).מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלכם בחדר?כל החדר שלי מוזר :S חח 5).מה השיר של בית הבובות האחרון ששמעתם ואיפה זה היה? "סיגפו" בחדר של אחי 6).למה אתם רגישים (אוכל, חיות, בני אדם וכו')? לדשא
7).אם הייתם חיה כלשהי, איזו חיה הייתם רוצים להיות?לא דעת.. 8).מה היה היום הכי גרוע בחיים שלכם עד כה?היו כמה כאלה..מעדיפה לא לזכור :| 9). מה היה היום הכי טוב בחיים שלכם עד כה? 2/2/89... :) 10).מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה?רוק"צ.. איזה שאלון מגניב
יומטוב

למעלה