השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

בשל התקופה האחורנה החלטתי לעשות הפסקה לפני שנשוב למתכונת הרגילה של ראיונות שבועיים לכל חברי הפורום ולכן השבוע השאלון יהייה במתכונת חגי תשרי ואווו כפיים היידד האח תירגעי הדרי! ולכם הנה לכם השאלות- תענו ותהנו: 1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- וזהו אנשים שיהייה לכם סופ"ש הכי מקסים בעולם!!!! גמר חתימה טובה ושנה טובה!!! אוהבת,הדרי

eladi88

New member
../images/Emo108.gif שלום ../images/Emo108.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? אמממ רק ישנתי ואכלתי... 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? התעוררתי מוקדם מידי חחחחח 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? בטח 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? בית כנסת כל היום 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? כן 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: אה? 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? אליהו הנביא...למה? כי הוא מאאאאאאגניב 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? וודאי 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? הרבה אנשים...אבל כמו כל שנה...אני לא אבקש מכולם.. 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- לא צריך לשפר כלום...את עושה עבודה טובה...גו הדר גו

hadarisan

New member
אלעד!!! ../images/Emo108.gifמיאוזי תודה לך!

חחח הצחקתי אותי עם אליהו...הוא באמת מאגניב!

•No¥a•

New member
../images/Emo55.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? שומדבר מיוחד, אבל היה מגניב שבני דודים שלי עשו איתנו ת'חג
2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? ממ.. שומדבר 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? כן, אבל.. רק בקטע של אוכל.. אני לא יכולה בלי לשתות \: 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? אולי סרטים בDVD או התנחלות אצל אחת מהחברות
5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? חחח.. אממ.. כן, נראלי
6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: היינו בבראשית והיה נחמד 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? שאלה טובה
8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? לאנראלי
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? מחברה שלי..

hodayoyo

New member
נממ../images/Emo60.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? הממ סיימתי ספר של 400 עמודים בפחות מיום?! 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? סיימתי את הספר ואז לא היה לי מה לעשות 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? יש לי ברירה? 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? נשארים ערים עד מאוחר בלילה וקוראים ספר ואז למחרת ישנים עד אחרי הצהריים ככה ואז שוב קוראים ספר כי אסור לעשות שום דבר חוץ מיזה 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? יאפ 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: - 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? שחברים יבואו לבקר כי אין לי כוח למשפחה שלי 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? אם זה יצא בתאריך טוב- ברור
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? אני לא מבקשת סליחה
מי שרב איתי שיבקש בעצמו 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- אין הערות

eladi88

New member
מה את משחקת אותה קשוחה

לכי תבקשי סליחה! [אההההה חרוז]

hodayoyo

New member
לא../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

סליחה אני מבקשת רק מאמא שלי וגם זה רק כי אבא מכריח אותי, כי כשהיא ואני לא מדברות היא יכולה להתעלל רק בו

hadarisan

New member
זה ../images/Emo160.gif? זה ../images/Emo118.gif? לא זה ../images/Emo108.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? הייתי במסיבה ממש מגניבה וגם ישבתי ועשיתי עם חבר שלי שיחת נפש ממש טובה 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? שלא יצא לי לבלות הרבה עם אחי וזה באשמתו אבל העיקר שהלכנו מכות...חחחח 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור?יאפ!! אני אוהבת יום כיפור 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור?נו כרגיל יוצאים עם כל החבר'ה ב-9 עד 4 בבוקר ואז כל היום ישנים קמים בשלוש בצהריים ונשאר קצת לצום ועובר אחלה! 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? לא אבל הולכים לדודים שבונים 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: אוי הייתה לי בשנה שעברה חוויה לא טובה בסוכות...שני בנים מפגרים עשו לי תצוגת מכות כדי שאני אבחרו בינהם....עזבו סתומים! זאת הייתה טראומה לכל החג! 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? הכי הייתי רוצה שמומין אימא תשב איתי בסוכה ותביא קצת מהריבה הטעימה שלה 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע?ברור!!!!! 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? אממ אני עושה חשבון נפש כל השנה ככה שאני אבקש סליחה באופן כללי מכולם כי כשאני פוגעת במישהו אני לא מחכה אני ישר מתנצלת... 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- הדר תשמעי הפינה לא משהו, אני בעד לסגור אותה! מה??? אבל לאמה?? דיי נמאס את משעממת...אוי נפגעתי...אז מה למי אכפת ממך?

must178

New member
ככה

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? אמ...שיחקתי פריסבי בים וחצי חוף בא להסתכל? 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? התבטלה מסיבה של חבר שלי ונסיעה לצפון :| 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? כן, ואני עוד בבסיס :| 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? ראו שאלה קודמת 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? לא חושב, אולי נצטרף לאחת 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: אמ...לא זוכר :| 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? הופעה פרטית של בית הבובות ואח"כ כמה עלמות חן
8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? תלוי בתאריך 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? פה ושם. בעיקר משפחה. 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- יהיה טוב! אל תתיאשו!

Lp Fairy

New member
[=

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? הייתי בהופעה של שחר אבן צור..[= 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? רבתי עם ידיד שלי... 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? אה הא... 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? הממממ יש לי ספר שאני צריכה לקרוא לביצפר ויש לי גם לקרוא את צופן דה וינצי...וכמובן כול המונופול והשיט הזה יוצא החוצה...[= 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? כןןןן אני וחברות שלי בונות..[= 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: הממממ אצלי בסוכות תמיד באים אליי ובונים סוכה עם כול מה שיש בבית וזאת וויה משו משו (ואחר כך עושים מסיבה..[=) 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? המממ כול האנשים שאני אוהבת..כדי להגיד להם כמה הם חשובים לי וכמה שאני אוהבת אותם... 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? אם התאריך יתאים אז בטחחח.. 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? הממממיש כמה אנשים שפגעתי בהם... 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- חחחח אין הערות..[=

dani3p

New member
תורי ../images/Emo13.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? אני לא עושה דברים מגניבים.. סתם.. אממ.. הפעם אני כולי בראש של פסיכו' בתקופה הזאת.. אני בעיקר התמרמרתי 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? לא קרה לי שומדבר רע.. מקווה שהשנה תמשיך ככה
3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? דני צמה. 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? אני אקרא ספרים, אפגש עם חברים, ואארגן את המזוודה 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? נופ אני לא בארץ בסוכות. 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: וואי האמת שאין לי מושג.. אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול.. אז לספר לכם על שנים קודמות?? 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? הייתי רוצה להיות עם הבנידודים המגניבים שלי (כי הם כאלה מותק!) ובכלל עם כל המשפחה שלי.. להיות עם חברים שלי במיוחד כאלה שאני לא רואה כל יום.. 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? נופ. תתגעגעו אליי? תחשבו עליי? 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? אני לא חושבת שיש לי ממי לבקש סליחה.. כי במהלך השנה שאני מרגישה שפגעתי במישו אני ישר דואגת לבקש סליחה. אני לא מחכה ליום כיפור 10).הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף - אין מה.. פינה מגניבה! כל הכבוד על היוזמה גמר חתימה טובה.. שהחג יעבור בשלום.. שנה טובה מותק'ס!

dani3p

New member
טחח..

איך רואים שהוספת את הסעיף האחרון כדי לסחוט מחמאות
סתם לא.. מגיע לך המחמאות האלה! את מותק.. טסה לדרום אמריקה.. שבועיים ומשו לפני צבא
חוצמזה.. איך זה שלא יצא לנו עוד לדבר? דברי איתי במסנג'ר או משו [email protected] שבת שלום מותק

hadarisan

New member
דרום אמריקה איזה קטלני!!!

אין לי מסנג'ר- הכל מתוכנתיו של השליט הרשע שלי אבל יש לי איסיי 242858147 אני אשמח שנדבר!

mory89

New member
אני! ../images/Emo74.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה?
אממ.. וואי בחיים לא השתכרתי, אבללל בערב ראש השנה בגלל שלראשונה היינו רק המשפחה המצומצמת לבד, אז אבא הביא לנו לשתות יין וכאלה.. ושתיתי וקצת עשיתי שטויות.... וואי השגתע למסקנה שאני מבינה ת'שתיינים.. יאאממי!
2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה?
אממ האמת היא שלא קרה משו גרוע, אבל אכלתי המון והשמנתי וטיפה כאבה לי הבטן.. אבל לא נורא, צמתי בצום גדליה.. (למי שמכיר את הצום הזה מבינכם..) 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור?
בוודאי!
4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור?
בע"ה, בלהיות המון בבית כנסת.. ובלישון.. 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות?
כן, והיא תהיה גדולה.. בעע.. עם הרבה אורחים.. איזה כייףף!!
6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי:
חח אממ.. הייתי שנה שעברה בדוגית, עם החבר שלי לשעבר (עוד כשהיינו חברים), ו.. שם הכרתי את נדב.. אממ.. לא כדאי לדבר על זה.. 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה?
האמת היא שהתשובה של אלעד מאד שנונה.. אבל אני רוצה להיות מקורית.. אז הייתי רוצה שברק עובדיה ישב איתי בסוכה, ולמה? כי הוא הבנאדם הכי מצחיק בערך, והכי חמוווודדדד!!!! והוא יכול לעשות לי את החג! 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע?
בע"ה בע"ה, הלוואי שאני אוכל לבוא.. 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה?
מממ.. אני לא משאירה דברים כאלה ליום כיפור, אבל תמיד כדאי לבקש ליתר ביטחון.. אז אני מבקשת מכל מי שיוצא לי לדבר איתו.. 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם-
אהבתי ת'פינה.. אני לא חושבת כ"כ שיש מה לשפר.. *מפרגנת להדר..* שנה מאושרת לכולם, וגמר חתימה טובה!
-
מוריה-

hadarisan

New member
תודה מוריה!!!!!!

תמשיכי להתששף בפינה ממש כייף לקרוא באמת!

pishkashit

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? האמ. שום דבר מגניב 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? המון המון המון ארוחות חג משפחתיות שכאלה. זוועה
3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? בהחלט 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? לקרוא בעיקר, לשחק משחקי קופסא עם אחי הקטן
5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? לא חושבת 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: מאיפה אני זוכרת 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? אלעד
, כי הוא שולט מה
. 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? רק אם יתחשק
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? כשאני צריכה לבקש אז זה בדר"כ באותו הרגע. 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- כפרעלייך את עושה את הפינה מושלמת

למעלה