השאלון השבועי

PuRple winter

New member
התשובות שלייי....תקראו אני חדש כאן!

1. אמממ הופעה מלאה של בית הבובות בנהריה ושעה וחצי עוד הופעה חלקית ביגור...!!!! 2. ידידה שלי נכנסה 4 חודשים כלא(דפוק) צבאי בגלל סוגים שונים של דשא... 3.לצום אמממ..כל שנה משתדל לא לאכול לשתות ולעשן אבל תמיד בסוף נופל..בכל מקרה הכי חשוב לנסות..זה מומלץ במיוחד לבלות את היום הזה בשקט ובאמת לנסות קצת לסבול ולהתחבר אל עצכם...בפעמים שכן הצלחתי זה נתן לי תחושה של הצלחה ושחרור... 4. להעביר את הזמן ביום כיפור? התחברות לעצמי ..זמן למחשבות..אני בטח ימשיך לכתוב את אחד מהסיפורים הלא נגמרים שלי...ישיר לעצמי שירים בראש ויישב עם החברים הטובים.. 5. אמממ סוכה...אני עושה כנראה סוכות בבסיס אז אולי בחמ"ל ייבנו לנו סוכה! 6. חוויה במהלך חגי תשרי...אממ הפעם הראשונה שהרגשתי פטמה הייתה בגיל 4 בסוכות כשליטפתי את האתרוג! 7.אמממ הכי הייתי שרוצה שיישב איתי...אממ הדמות שיצרה את הכל ומחברת את הפאזל שנקרא חיים..יש לי הרבה שאלות לא פתורות לגבי כל העניין הזה שאני צריך לברר! 8.אממממ להגיע בכיף עם אני לא יהיה בבסיס..רק תנו לי עידכונים לגבי זה..מתי ואיפהה!!! 9.סליחה...אני ישחרר עם עצמי סליחה אחת כללית לאוויר ומקווה שכל מי שהיא אמורה להיות מופנת אליו יקבל אותה... 10. גמר חתימה טובה ושנה מצוייינת!!!!

Queen nuli

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? שומדבר מיוחד. 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? המשנתי
3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? לא 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? הרבה הרבה מד"א. 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? מקיסמים אולי 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: הרבה מדאמדאמדא
7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? נופר
נאכל קטשופ 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? ישמצב. בהחלט
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? שיבקשו ממני|קשוח| 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- אינלי

י ר ד נ י

New member
יאבהה שאלון ../images/Emo9.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה?את חבר שלי
2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? כבר כתבתי בשרשור השני, מוות של אבא שלי ידיד טוב
3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? לא. 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? לא ברור עדיין, אולי אזמין חברים אליי הביתה 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? לא, מאז הפעם האחרונה שבנינו סוכה [לפני איזה 5 שנים] והיא נשארה עד פסח... 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: אממ הייתי בכיפור באילת, שזה לא איזה אטרקציה.. אבל זה מה שהיה לי לספר 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? עומרי שלי ברור
כי אני אוהבת אותו מלאאאא 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? לא יודעת.. אממ אם תבטיחו לשמור עליי שלא אפחד
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? מאמא שלי הרגזתי אותה היום. חוצמזה לא זוכרת זה היה מזמן... 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- אממ לא דוקא נחמד מאוד כל העניין הזה עם חגי תשרי. ישר כח!

Mosh28

New member
אוקיי שלייי../images/Emo3.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? חחח גרמתי לדוד שלי הקטן להגיד שנה טובה למשקפיים, ולשולחן, אבל זה היה חמוד רצח
2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? לא היה לי תאבון בערב חג
3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? ממ לא סגור על זה עדיין 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? חח אם נצום אז סתם להסתובב כל כיפור ואז לישון וללכת לבית כנסת אם לא..אוואוו..מחשב, טלוויזיה, מרתון סרטים, מה שלא באלכם חח 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? הולכים לשל אחרים
6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: חחחחח לא קרה לי שום דבר מעניין דווקא בחגי תשרי 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? דודים שלי מאילת, הכי סבבה לשבת איתם! וגם התגעגעתי לבת דודה שלי 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? אכן אכן
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? חח אווואוו..יש רשימה לא נראה לי יש פה בהודעה אחת מספיק תווים בשביל זה אבל כן השנה פגעתי בדי הרבה אנשים, אבל כולם יקבלו את שלהם:) 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- בתזווווווונה של פינה שום דבר לשנות

אתה כמו חברים שלי ../images/Emo6.gif

אני הולכתלתומי באיזור מוריה ביום כיפור, פתאום אני רואה את ידיד שלי "אה שיר מה המצב" "הכל טוב מה איתך? קחי, מיכל רוצה אותך בטלפון", אשכרה באתי לקחת את הפלאפון שלו ולענות לה, כשנזכרתחי שיום כיפור
אתה יותר כופר מאיתי רון

Mosh28

New member
חחחחח שמעי

אני ואושר יכולים לעשות תחרויות בפסח מי אוכל יותר חמץ
אבל לא יודע עדיין האמת חח נראה בחשק של יום שלישי אם אני אצום אני אשמור, אם לא אז מן הסתם חבל סתם להשתעמם

Hadardur

New member
קולולולללו חזרתי חהחהחה

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? הכי מאגניב?! אכלתי חתיכה מראש של דג? 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה?אכלתי חתיכה מראש של דג אה וגם ששני בנידודים שלי לא באו בגלל ריב ביניהם! 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? בטח 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? טאקי רמי בדיחות טיולים עיתונים ספרייייים ושינה :) 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות?בטח... בדיוק כשמסיימים לצום! 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: שנה שעברה... נפלתי מהכיסא מרוב צחוק בגלל האחים שלי היפים האלה... :) 7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? אחי לירוי נשמה שיצחיק אותי עם הציניות שלו והשפות הלק קשורות. 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? נו בטח 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? האמת? מבלי להתלהב... מאף אחד... אבל... כל מי שפגעתי בו... סליחה 10.הערות לשיפור הפינה: שום הערות... אחלה פינה

עורוס

New member
עונה גם על זה >< ../images/Emo97.gif

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? הממ.. צילמתי עם חברים שלי טלנובלה
2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? אממ.. שאכלתי הרבה?
3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? כן... 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? קריאה, מחשב, וידאו, אופניים [אני עוד לא מעכל! ^_^] 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? לא... 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: הממ.. שנה שעברה הייתה לי בר מצווה בסוכות, זה נחשב?
7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? סבא שלי, כי הוא היחיד שאני מכיר שישמח לשבת איתי בסיטואציה כזאת בתוך סוכה... 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? לא נראה לי... 9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? כבר ביקשתי ממי שלדעתי הייתי צריך לבקש סליחה... וזה היה מידידה שלי שהתייחסתי אליה לא יפה... 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- כלום

dv9392

New member
חחחח הנה שלי:

1)סבתא שלי הביאה לי מתנה בקבוק ג'ין! חחח 2)אבא שלי מצא אצלי את הבקבוק. (אבל הוא בסוף השאיר אותו אצלי ולא עשה כלום) 3)לא.אני מתכוון לעשות טיול אופניים על כבישיי ישראל
4)הנ"ל 5)תלוי במצב רוח 6)אהה? אין לי מושג. 7)רק אני ואם זה לא מוגזם אפשר גם את המשיח
הוא בטח יעזור לי 8)מה מפגש פורום?תלוי איפה זה.אני גר בצפון 9)הםםםם...אני לא מהטיפוסים שמבקשים סליחות.אם ירצה הגורל אז אני אתנצל על כל מיניי שטויות שעשיתי שהייתי ילד קטן... 10)אין הערות! הכל פה באמת סבבה. לכולם עונת חגים שמחה!

שה להלהלהה

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? ללמוד לתאוריה זה מגניב?
2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? לארח את כל המשפחה פה אצלנו בבית.. בחיי שלארח כ"כ הרבה אנשים זה הדבר הכי גרוע שיש.. 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? כן, אבל אני לא מתכוונת ממש לענות את עצמי.. אם אני יראה שאני ממש סובלת אני אשבור את הצום.. זה לא שגנבתי או רצחתי מישהו בשביל שאני יענה את עצמי |מלאך| :p 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? המממ.. נצא למוריה כמו כל שנה עד הבוקר.. ואת כל היום עצמו נעביר בשינה, אם נתעורר נקרא ספר או משו.. 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? לא.. קצת קשה לבנות סוכה כשאתה גר בקומה 7
6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול אז משנים קודמות?
7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? מוקי כלכךך.. ובית הבובות :) ועמק, בשביל הצחוקים חחח.. 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? ברור
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? מכמה חבררם שפגעתי בהם לא בכוונה, מההורים, ומאפרת, שאתמול מחקתי לה בטעות את כל ה-200 תמונות שהיו לה בפלאפון 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- אין הערות :) הפינה מצוינת.. כל הכבוד הדרו'ש

SponT

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo61.gif../images/Emo88.gif../images/Emo103.gif עונה!

1).מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בראש השנה? הלכתי לארוחת חג עם המשפחה של חברה שלי. 2). מה הדבר הכי גרוע שקרה לכם במשך ראש השנה? אמממ כלום דווקא, היה חופש מעולההההההההה. 3). אתם מתכוונים לצום ביום כיפור? בעיקרון כן, אני אשתדל. 4).למי שצם וגם למי שלא: איך אתם מתכוונים להעביר את הזמן ביום כיפור? להיות עם חברה שלי ולישון ונראה כבר מה עוד... 5).אתם בונים סוכה בחג סוכות? לא. 6).ספרו חוויה שקרתה לכם בשנים האחרונות במהלך חגי תשרי: יום אחרי יום כיפור נסעתי לאילת
7).מי הכי הייתם מעדיפים שישב איתכם בסוכה ולמה? לא רוצה לשבת בסוכה. 8).חג בפני עצמו: מפגש פורום- האם אתם מתכוונים להגיע? אין לי מושג...
9).לקראת יום הכיפורים- ממי עליכם לבקש סליחה? מכל אלה שפגעתי בהם במהלך השנה האחרונה. 10.הערות לשיפור הפינה: כאן אתם מוזמנים לכתוב כל הערה או הארה שבא לכם כדי שיהייה יותר נחמד וכייף אחרי הכל הפינה נוצרה בשבילכם- הפינה אחלה ולא צריך שום דבר לשיפור.

למעלה