נ נ ו נ י י י New member 17/8/07 #43 בואי נגיד שישבו על זה הרבה זמן חח.. בקיצור .. לא, זה לא הגוף שלה
M M o n t i New member 17/8/07 #46 ../images/Emo109.gif עזבו גוף או לא הפנים שלה נראות פשוט מושלמות.הורסות.ואני אף פעם לא חשבתי שהיא יפה,אבל התמונות מושלמות פשוט.זה מה שהרבה איפור ופוטושופ עושים.
../images/Emo109.gif עזבו גוף או לא הפנים שלה נראות פשוט מושלמות.הורסות.ואני אף פעם לא חשבתי שהיא יפה,אבל התמונות מושלמות פשוט.זה מה שהרבה איפור ופוטושופ עושים.
מ מריאנה 17 New member 19/8/07 #48 תמונות יפות../images/Emo70.gifהשתמשו בהמון פוטושופ../images/Emo15.gif רואים שממש הרזו אותה אבל עדיין הפנים שלה מדהימות אני מאוד אהבתי ת'תמונות |
תמונות יפות../images/Emo70.gifהשתמשו בהמון פוטושופ../images/Emo15.gif רואים שממש הרזו אותה אבל עדיין הפנים שלה מדהימות אני מאוד אהבתי ת'תמונות |
מ מריאנה 17 New member 19/8/07 #50 ../images/Emo180.gifבריטני ספירס עם הקוסם לא כ"כ יודעת איך קוראים לו. הם עובדים על ההופעה של בריטני ב- VMA
../images/Emo180.gifבריטני ספירס עם הקוסם לא כ"כ יודעת איך קוראים לו. הם עובדים על ההופעה של בריטני ב- VMA
מ מריאנה 17 New member 19/8/07 #54 ../images/Emo180.gifאמנדה בייס היא כזו חמודה רק חבל שמאפרים אותה יותר מידי
M matron New member 19/8/07 #59 שא../images/Emo131.gifה! אוקיי, זו שאלה שדי מציקה לי אני מוכחה להודות. עדין לא הבנתי, טום קרוז הוא זה שנמוך, או קייט הולמס היא זאת שגבוהה?! אשמח לקבל תשובה!
שא../images/Emo131.gifה! אוקיי, זו שאלה שדי מציקה לי אני מוכחה להודות. עדין לא הבנתי, טום קרוז הוא זה שנמוך, או קייט הולמס היא זאת שגבוהה?! אשמח לקבל תשובה!