מזל טוב ובוקר טוב
א אשה3 New member 14/3/07 #25 uuuuuu באיחור אומנם ..... אבל איחור אופנתי כיאה וכנאה לתושבי השדירה ) יומולדת שמח לך חתולון שהחיוך הזה שלך......לא יגמר לעולם. מאחלת לך הכי אהבה......הכי בריאות......הכי שמחה . ניפגש בשמחות ))))
uuuuuu באיחור אומנם ..... אבל איחור אופנתי כיאה וכנאה לתושבי השדירה ) יומולדת שמח לך חתולון שהחיוך הזה שלך......לא יגמר לעולם. מאחלת לך הכי אהבה......הכי בריאות......הכי שמחה . ניפגש בשמחות ))))
C cheshire9 New member 15/3/07 #29 תודה לכולם ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! באמת צריך סוף סוף מפגש פורום כדי שנראה מי מברך אותי ......
B Barvazoom New member 15/3/07 #30 אפשר ברוטשילד, כולנו שכנים לא?../images/Emo8.gif שכל אחד יבוא עם הכלב/חתול/אוגר/שאר חיות המחמד שיש בבית ונראה לי שיהיה דווקא כיף.
אפשר ברוטשילד, כולנו שכנים לא?../images/Emo8.gif שכל אחד יבוא עם הכלב/חתול/אוגר/שאר חיות המחמד שיש בבית ונראה לי שיהיה דווקא כיף.
B Barvazoom New member 15/3/07 #32 אני מוכנה להיות ברווז המחמד שלך../images/Emo6.gif בתנאי שאת לא מציקה לי ולא שואלת למה אני לא יכולה לעוף!!!
אני מוכנה להיות ברווז המחמד שלך../images/Emo6.gif בתנאי שאת לא מציקה לי ולא שואלת למה אני לא יכולה לעוף!!!
M moi24 New member 15/3/07 #35 לא דואגת למיטב ידיעתי אין לי שכנים מהפורום, וטוב שכך. ומי זה "כולנו"? אני מרגישה פתאום left out