:] מי שמתחתי מעדיפה את ג'אל על מישל.
M mikeys barking New member 6/10/07 #22 אהא D: מי שמתחתיי רואה (ראתה ) את הפרק האחרון לפני ששודר ביס ;]
S Shir Girl XD New member 6/10/07 #23 אני מי שתחתיי הייתה רוצה להיות בן הומו רק כדי להיות אם מקסי (חח שאלה מפגרת אבל קצת צחוק..)
P purple floyd New member 7/10/07 #26 אני [יש לו קרניים!] מי שמתחתי אוהבת מבטאים [בריטים, אוסטרלים לא ממש משנה]
L L D N New member 7/10/07 #27 אני! וואי מבטאים ומבטא בריטי זה בכלל מי שמתחתיי חושבת שעדיף לאפי לשתוק [כמו שטוני חושב ]
P purple floyd New member 7/10/07 #29 כל כך אני ../images/Emo99.gif מקסייייייייייייייייייי אם הוא היה באמת הומו, זה ביזבוז P: מי שמתחתי לא מבינה למה בסדרות הכי טובות יש את העונות הכי קצרות
כל כך אני ../images/Emo99.gif מקסייייייייייייייייייי אם הוא היה באמת הומו, זה ביזבוז P: מי שמתחתי לא מבינה למה בסדרות הכי טובות יש את העונות הכי קצרות
M mikeys barking New member 7/10/07 #30 אני ../images/Emo69.gif מי שמתחתיי מתכננת לראות את העונה השניה בדרכים שעליהם-אסור-לדבר-בתפוז במקום ב"יס"
אני ../images/Emo69.gif מי שמתחתיי מתכננת לראות את העונה השניה בדרכים שעליהם-אסור-לדבר-בתפוז במקום ב"יס"
L L D N New member 7/10/07 #31 כ"כ אני!! גם ככה את העונה הראשונה ראיתי בדיוידי אז ממש לא אכפת לי איך לראות את השנייה מי שמתחתיי הרגישה בכמה פרקים שזה כמו הOC רק מאנגליה
כ"כ אני!! גם ככה את העונה הראשונה ראיתי בדיוידי אז ממש לא אכפת לי איך לראות את השנייה מי שמתחתיי הרגישה בכמה פרקים שזה כמו הOC רק מאנגליה
M MayLuvsDoug New member 9/10/07 #33 אני כפרעליה! אייאיי.. מי שמתחתיי יש לה את הסווצ'ר שמקסי לבש בפרקים 6 ו7!! הפסים שחור אפור אהההההההההההה אין אף אחת כי רק לי יש חחח הייתי בצרפת וקניתי אותו (התחשק לי מהקולקציה של הבנים) וחזרתי הביתה וראיתי את פרק 6 לתומי ולפתע קלטתי שזה הסווצ'ר שהוא לובש שם H&M
אני כפרעליה! אייאיי.. מי שמתחתיי יש לה את הסווצ'ר שמקסי לבש בפרקים 6 ו7!! הפסים שחור אפור אהההההההההההה אין אף אחת כי רק לי יש חחח הייתי בצרפת וקניתי אותו (התחשק לי מהקולקציה של הבנים) וחזרתי הביתה וראיתי את פרק 6 לתומי ולפתע קלטתי שזה הסווצ'ר שהוא לובש שם H&M
L L D N New member 10/10/07 #34 ../images/Emo215.gif אני!! כ"כ!!!! יש לי חולשה מטורפת להודיז של בנים!!!!! זה הכי סקסי בעולם [עליהם ] והכי כיפי!!! הממ... מי שמתחתיי חושבת שלאנג'י יש משבר הזדקנות שיואוווווווווו חזר הקרמבו לתפוז!!! |קמרבו|!!!! OMG@!
../images/Emo215.gif אני!! כ"כ!!!! יש לי חולשה מטורפת להודיז של בנים!!!!! זה הכי סקסי בעולם [עליהם ] והכי כיפי!!! הממ... מי שמתחתיי חושבת שלאנג'י יש משבר הזדקנות שיואוווווווווו חזר הקרמבו לתפוז!!! |קמרבו|!!!! OMG@!
P purple floyd New member 10/10/07 #35 אני D: מי שמתחתי שונא את האיסיקיו או את המסנג'ר P: [איכס איסקיו איכס]