סקר חדש

Boojie

New member
תראו, פיוצ´רמה נהדרת,

באמת, ובאמת התפתיתי להצביע לה, אבל אין מה לעשות, שבבילון 5 לוקחת בגדול. אחת הסדרות היותר אינטליגנטיות ויותר מעוררות מחשבה שראיתי בשנים האחרונות.

האמת? יש לי בעיה....

סדרת המד"ב האהובה עלי כרגע היא "אנטרפרייז", ומסבי"כ זה נחמד ויפה, אבל לצערי קשה לי להתחבר לכל הסדרה כמו ל"אנטרפרייז". מה לעשות, תמיד נמשכתי לספינאופס

preacher

New member
בבילון בלי ספק. אבל איפה סטרגייט?

סטארגייט היתה מקבלת אצלי מקום שני מכובד ביותר. הייתי מעריץ של בבילון מההתחלה, ראיתי את כל הסדרה פעמיים לפחות ואת כל הסרטים אבל הזכרונות כבר מתעמעמים... ובלי קשר, כרגע יש בערוץ ההיסטוריה בלווין תוכנית על תפיסה על חושית ומסתבר שהצבא האמריקאי הקים יחידה לבדוק את העניין של ראיה מרחוק ולפרויקט קראו... סטארגייט.

מסע בין כוכבים על דורותיה

או ליתר דיוק - הדור החדש... הנוסטלגיה של לחזור הבייתה מביצפר באחת וחצי ולצפות בקפיטן פיקארד כשעוד היו רק שני ערוצים בטלויזיה...

byron

New member
stark trek

בהחלט הסדרות המובילות. ועכשיו חזרה המקורית לערוץ ביפ! למרות שהדור הבא היא הכי טובה!!!

דרגורן

New member
ת´אמת? היה מאבק קצר בין בבילון

לפארסקייפ, ופארסקייפ ניצחה... אין ספק שהיא עולה על שאר האפשרויות

Dargo

New member
שחכת משהו...

מה על סטארגייט? גם סידרה נהדרת ומוצלחת ביותר... הייתה לי התלבטות קשה בין פארסקייפ למסע בין כוכבים. Star Treck לקח. מהם Lexx ו-פיוצ´רמה? הייתי רוצה לדעת עליהם עוד. תודה

דרגורן

New member
איך "מסע בין כוכבים" לקח?

ואיך אפשר לשים בסקר את כל סדרות מס"ב ביחד ואילו בבילון 5 היא לבד בלי קרוסייד? פיוצרמה זאת סידרה מצוירת מבית היוצר של אלה שעושו/עושים את הסימפסונים ומספרת על קורותיו של שליח פיצה בין גלקטי ושותפיו רובוט אלכוהוליסט וחייזרית יפה.....

Raistlin

New member
ללא ספק סטארגייט אבל...

מכיוון שאין *אהם* אין *אהם* סטארגייט נסתפר במקום השני והמכובד מסע בין כוכבים

דרגורן

New member
למה? אנשים/נשים ואחרים למה מסע

בין כוכבים? הסידרה הזאת יותר מדי פוליטיקלי קורקט! נתחיל בדור הישן (ראיתי השבוע כמה פרקים ב-YES) - כל הבנות לבושות באופן חושפני או שהן רואות את קירק הן מתעלפות... הדור החדש - כנ"ל רק ש- היועצת כל הזמן בוכה על זה שיש כאב. את טאשה יאר הרגו (לאחר שהיא היחידה מכל צוות האנטרפרייז שעשתה סקס ועוד עם דאטה!) חלל עמוק 9 - כן סידרה טובה, אבל רק לאחר שהם שינו את מיבנה העלילה לסיפור ארוך (העתקה מההצלחה של בבילון) לעומת זאת פארסקייפ סידרה מקורית שבה הרעיונות יפים הצוות רב אחד עם השני, חלק מהפרקים עומדים בפני עצמם וחלק הם מעלילה גדולה יותר... ואת השאר לא כל כך ראיתי....

Nanook

New member
פיוצ´רמה לדעתי!

מה לעשות מאט גרוניג גאון! יש לי גם הרבה פרקים של זה במחשב! אוי תוכנית שווה!

trillian

New member
אוף! אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזו

למישהו יש מושג מתי יעלו אותה לשידור בסטאר וורלד?!!! כי הם מפרסמים את זה כבר חודשיים נראה לי, ומשום מה הם בכלל לא העלו חצי מהסדרות שהם פירסמו. באסה :*(

הייזל

New member
התנצלות

עקב קשיים טכניים לא עלתה באפשרותנו לעלות בסקר יותר מ 5 תשובות. SORRY

בבילון, בבילון בבילון

נמצאת ליגה אחת מעל כולן. החזון של JMS שהפך כנגד כל הסיכויים למציאות, עלילת העל בת חמש העונות, על כל מורכבויותיה, הליהוק המושלם, הכתיבה המדוייקת.... תענוג צרוף! סוזן

Boojie

New member
אהמ, עלילת העל בעלת ארבע העונות...

(פלוס עונה חמישית מודבקת ומיותרת למדי). אבל זה סיפור עצוב מכדי להכנס אליו שוב, לא?

את בטוחה? זכורני כי העלילה המקורית

אמורה הייתה להתפרש על חמש עונות (ידענו את זה עוד לפני שידור הפיילוט). לקראת סוף העונה הרביעית היו ידיעות (כנראה מבוססות) שעומדים לסגור לJMS את הברז ולכן הוא נאלץ לבצע מחטף ולהוציא פרק סיום שיוכל לסגור את הסדרה אם לא יממנו לו עונה נוספת. כיוון שפרק הסיום של העונה הרביעית שונה ממה שאמור היה להיות, וגם שני הפרקים שהובילו אליו, נאלצו לבצע מספר שינויים בעונה החמישית, וכך קיבלנו אותה. אישית הייתי רוצה לראות את הגרסה המקורית של סוף העונה הרביעית והעונה החמישית - לא בטוח שהיה שונה מאוד, או מחדש, אבל ייתכן ויותר מעניין ממה שקיבלנו בפועל. אגב, גם את סינקלייר החליפו (בשרידן) מוקדם מהצפוי (כבר בתחילת בעונה השניה) כיוון שסקרים הראו כי הוא לא היה מלהיב מספיק (או משהו אידיוטי אחר).

preacher

New member
אולי הוא הוחלף כי

הוא באמת היה שחקן איום ונורא? אולי אתה לא זוכר אבל היתה לו נטיה לנאום במקום לדבר, בדיוק כמו רוורי ברוקס מחלל עמוק 9 - כל משפט שלו נשמע כמו נאום לאומה אפילו אם זה סתם "בוקר טוב איבנובה".

למעלה