סקר חדש

הוא היה הרבה יותר טוב משרידן

שהיה מוגבל להבעה אחת והיא "אני אדיוט, תבעטו בי." (לפחות בעונה השניה והשלישית. כשמרקוס מת הסבלנות שלי לבבילון די נגמרה).

מה קרה לך?

ברוס שחקן אדיר! יש לו כריזמה מדהימה. בכלל, צפינו באותה סדרה? הרי הגיע לו אמי על ההופעה שלו בפרק שבו הוא מוחזק כאסיר. (וזה בעונה הרביעית). שלא לדבר על הפינאלה. סוזן

Boojie

New member
הוא היה כזה מונוטוני!!!

וכל ה-goody goody החביב והמעצבן שדבוק לו לקול בלי הפסקה! אני מדמיינת לעצמי אותו בעונה 3 או 4: סינקלייר: "הצללים כרגע השמידו כוכב לכת שלם! עבור לכוננות אדומה!" הצוות: <פיהוק>. ואגב, יש לציין שאני דווקא מחבבת את הבנאדם. די אהבתי את התפקיד שהוא עשה, אם כי אני חושבת שההחלפה שלו בשרידן בהחלט היתה ראויה.
ספוילר לעונות מתקדמות של בבילון 5 בהמשך
(ולא, אל תבלבלו לי את המוח, מה שהיה קודם לא היה ספוילר!) מ ר ח ב ס פ ו י ל ר אבל אין מה להגיד, שהתפקיד של ויילן תפור עליו יופי. נביא מינבארי שמבלבל את המוח בלי הפסקה עם נאומים דתיים ופילוסופיים? בכיף! בדיוק מתאים לו!

preacher

New member
לא, הוא שחקן.

חשבתי יותר על המניירות וצורת הדיבור. לא על מעשים שונים ומשונים עם מתמחות.

אבל היתה לו מין עוצמה שקטה

כן, עוצמה שקטה, זו המילה. מין כריזמה לא מתפרצת כמו אצל שרידן. הוא היה איש מסתורין, מאוד מופנם, שבעצם אף פעם לא ידענו עליו הכול. אולי אפילו לא מעט. חיבבתי אותו מאוד דווקא, אם כי אני לא מצטערת על ההחלפה. סוזן

Boojie

New member
מה זה משנה מה היא היתה אמורה להיות?

מה שמשנה הוא שבגלל כל השינויים, מה שנוצר זה ארבע עונות סגורות יפה, ועונה חמישית מודבקת, לא שייכת, ולא ממש מלהיבה (חוץ מפרק יום המתים, נדמה לי). אני מסכימה שאילו היו עושים את הסדרה כמתוכנן, היא היתה בת חמש עונות ויותר מוצלחת, אבל בתכל´ס מה שיצא זו סדרה של ארבע עונות ועונה חמישית מודבקת.

ברנן

New member
ברור שלבבילון אין מתחרות

הסדרה הטובה היותר שראיתי (לפחות ב- 3.5 העונות הראשונות ) בזמן האחרון התחלתי גם לחבב גם את סטאגייט

למעלה