שירשור ליום ראשון

../images/Emo108.gifשירשור ליום ראשון../images/Emo108.gif

הייי חברה, מקורה?
יש לי חופש היוםם!!!
אז אני חוזרת לישון
בי!ש

blue and pink

New member
יוווו ../images/Emo46.gif../images/Emo68.gif

מה לא ברור לך במילה א י ן מנהל אז את בכוונה פותחת הודעות על שטויות?! כגון,שרשור פתגמי על אגם ועוד. לא נעים לנו שהודעות חשובות למטה והודעות סתם שאת כותבת למעלה. ועוד מקפיצה אותן. הסבירו לך כבר כמה פעמים,למה לא לפתוח הודעות לא מובן לך?! יופי תסתכלי פעם הבאה אם פתחו או לא. זה מרתיח פשוט. תודה. ועוד משהו ,סליחה שלא פניתי אליך בשמך הפרטי כי אני לא יודעת איך קוראים לך.

יאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווו

חצופההההההההה אני עשיתי את ההודעה הזאת לפני השירשור של יום ראשון (של הילי) פשוט רציתי להשקיע ולקח לי זמן לראות "תצוגה מקדימה" והכל... ואז שסיימתי ראיתי שהילי כבר שלחה לפני אז אמרתי סליחה וזהווווו ובקשר לפתגמים
מה בדיוק רע בזה??????????????????????????????????? וכדי מאוד שתשתקי ותפסיקי להפיל עלי את התיסקולים שלך!!!!!!!!

ותפסיקו להיות כאלה מגעיליםםםםםםםםםם

זה מוציא את כל החשקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

einatit4

New member
זה קצת לא הגיוני../images/Emo4.gif

את פתחת את השרשור ב10:42 והילה ב00:14 אל תגידי לי ש10 שעות לקח לך לפתוח שרשור? בכל אופן!!! דבר ראשון תפסיקו לריב, להתווכח ולהעיר אחת לשניה הפורום הזה במילא מבולגן לגמריי ואפרת יכלת להעיר פעם אחת ואם את רואה שזה לא עוזר לשלוח מסר.. לא צריך את הריבים האלו על גבי הפורום. ו"אגמ1שלמת" כפי שאת שמה לב הפורום מבולגן אז אם את יכולה תנצל"שי הודעותייך אלא אם כן זה משהו חשוב.

blue and pink

New member
אני הערתי לה פעם 1 איילה ואחרים

האירו לה שאר הפעמים. אז מי לא בסדר אני הוא היא?:\ וזה שמאירים לך [הכוונה לאגמ1שלמת] זה עוזר שהפורום יהיה קצת יותר מסודר ולא מבולגן כי זה יהיה רק טוב לכולם

אייללוש

New member
חוצפנית../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

אל תערבי אותי ופעם 1 כתבתי ובמיוחד לא כמוך בצורה מתקיפה.

blue and pink

New member
ילדה תרגעי ומהר!../images/Emo46.gif../images/Emo68.gif

לי אין תסקולים למי שיש פה זו לך
אה,אם אני שטן אז מה את? איתי
. אני חצופה באמת תודה שמחתי ל'קבל מחמאות.
ורואים כמה אני מתוסכלת את עוד יותר שכותבת עם מליארד שגיאות כתיב. אז תרגעי ת'פה הענק שלך טוב=\?

בנות פסיקו להתנפל עליהה

תבינוו... הא באמת לא שמה לב, אני בטוחה שזה לא היה כוונה... נכון שזה לא בסדר, אבל היא חדשה וגם אם היא לא הייתה, תישתדלו לא להתנפל עליה זה באמת מםחיד התגובות שלכןן... מקווה שתבינו

בננות..../images/Emo110.gif

דבר ראשון תרגעו לא צריך להתעצבן סתם:) אתן סתם תתווכחו
הפורום לא מסודר וזה מיותר לצעוק על אנשים עכשיו סתם..

כןןן ההודעה הייתה פתוחה!!! כי......

רציתי להוסיף תמונה וכל מיני דברים יפים אבל בסוף נרדמתי# אז עשיתי בסוף מש'ו קטן וזהו... ואולי תפסיפו כבר לצעוק עליייי מה אני יעשה שאין מנהל ושהחיים שלכם בזבל? זה שאתם עצבניים לא אומר שאתם צרכים להוצי את זה עלי!!! ואפרת... אם לא היית כותבת תגובה ההודעה לא היתה קופצת!!!!!!!!!!!!

מאמיי..../images/Emo110.gif

אל תתעצבני ותקללי כי חבל זה ממש סתם.. אל תגידי שטויות עכשיו כי את עצבנית.. פעם הבאה פשוט תבדקי לפני שאת שולחת:)

blue and pink

New member
יוו ילדה את כזאת לא יודעת מה../images/Emo68.gif

ההודעה קפצה רק בגלל ששמת את הסימן הקפצה.

בובי..סימן הקפצ לא מקפיץ..:)../images/Emo204.gif

סתם לידע כללי
. צריך לכתוב יותר מ10 אותיות בשביל שהודעה תקפוץ.. הסימן הקפצה לא מקפיץ את השרשור.

חח את לא הבנת../images/Emo13.gif

אם שמים רק אייקון זה לא קופץ מיכל.. רק אם הוא מעל 10 אותיות. לסיכום חחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט מאוד.. מעל 10 אותיות בלי אייקון או עם אייקון.. זה לא משנה כל כך.

למעלה