שירשור ליום ראשון

רגע רגע רגע קלטתי משוווווווו

אייקון שווה ל36 אותיות גם בהודעה..? ולא רק בחתימה..? ז"א שאם שמים רק אייקון זה כן קופץץ..? לא נראלי הבנתי מה ניסית להגיד לי.. לפי מה שאני יודעת הודעה לא קופצת רק מאייקון.

יעל 13

New member
שתקו כבר!!!! מזה משנה כמה זה שווה!!

פשוט תרשמו יותר מ10 תווים!! יו מיכל והדס אתן כאלה חופרות!!!!!

בוקר טובבב..../images/Emo204.gif

וואייי אתמול היה אחד השווים
. הייתי בים עד 5 בבוקר:p עם כל החברה...היה ממש ממש אחלה
. איילה רעות ועינב.. שבט שבותת
חח נצח יותר טוב|ננהבננה|

דיייייייייי:(../images/Emo205.gif

אני כ"כ שונאת ת'שם הזה:( בהתחלה אמרו לנו ושבט הרא"ה יקרא עליכם שבט "רועי" ואז את רואה את כולן שמחותתתתתתתתת:) ובסוף הוא אומר בצער רב אני מכריסים ששבט הראה יקרא עלינו "שבות" וכולם מבואסות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:p אבל היה שווה

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

גמלנו היה ככה רק לנו הוא אמר דבירר ואז אני שמחתי כי התערבתי עם חברה שלי שאין מצב שקוראים לנו שבות ואז אני רואה כזה פתאום מדליקים בכתובת אש "שבות" ואז הוא הודיע שזה שבותת:( והיו לנו שליחיםם כ"כ חמודים

אייי בלי ריביםםם..../images/Emo204.gif

אפרת תפסיקי להעיר לבנות.. הפורום גם ככה מבולגן.. אין מה להשתדל להיות מסודרים..באמת שלא.. מצדי לפתוח מליון הודעות עכשיו.. חדל ריבים!

blue and pink

New member
מה הקטע שלך=\?../images/Emo68.gif

אני ס"הכ אמרתי לה שלא תפתח סתם הודעות אז את ועינת פוסלות אותי כאילו מה אמרתי לה ס"הכ שלא תפתח הודעות. *נמשיך במסן*

דיברנו במסן../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

אפרת.. חשוב לי לההיר שמתי שאינ פונה אלייך.. אני מתכוונת בכלליות.. ופשוט במקרה הזה ספציפית אליך..זו הייתה יכולה להיות כל ילדה אחרת.. פוט חבל לי שיצאה כזו מריבה. אין למה לריב על שטויות כאלה.. גם ככה הפורום מבולגן.. אז 1.אין מה להתווכח 2,אין מה להתעצבן 3. אין מה לקלל.. *זו עבירה על התקנון*4. אין לרייב.. אין צורך. שוב.. זה היה כללי לחלוטין ולא רק אלייך.

ל(כחול וורוד)כנסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למי יש שגיאות כתיב יקופה?אולי לאמש'לך!!!!כדי מז'ה לסתום ת'פה שלך... ו מ ה ר !

einatit4

New member
והוו והוו והווו!!!!!

עד כאן. אני אפילו לא אגיב.. רק משהו אחד- אפרת, תהיי בוגרת ואל תגיבי לה על זה ואם כן אז במסר.

יעל 13

New member
חדל אש!!! אוסקוט!!!

שה!! לא לריב!! אין לכם על מה לריב בחיים? אתן מחפשות בכוח? חבל.

למעלה