11 דברים שלא ידעתן עליי

DoLi it is Me

New member
האגודה עדיין פתוחה ../images/Emo6.gif??

כי אני כ"כ בתולת שפתייםXD [ועוד שמעתי על כאלה שאיבדו את בתוליהן בגיל 14 ...זונות]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואו, בהצלחה בגיוס ^^

מה קשור
אני אוהבת אותם D:

DesertRose7

New member
חלילה..

אל תפחדי אני התגייסתי לכלל צה"לי ואז הגעתי לטירונות 01 של חיל האויר שמשם הבנות ממוינות לתפקידים. למזלי אחד התפקידים זה תצפיות שלא נכנס למנילה הראשונה וזה תפקיד שממוינים אליו פעם בשנה ונפלתי הכי טוב שיכולתי לבקש עם קורס 5 חודש של קריעת תחת עם המון שטח והשלמה ל03 והיה הכי מדהים שי/ אז העיקר זה לבוא עם ראש פתוח ואופטימיות(-; ותשמעי הרבה DRIVE של אינקבוס - זה ממש מעודד

T h a t G i r l

New member
לפחות קיבלת מנילה:(

אני לא קיבלתי מנילה נראלי הקב"א שלי נמוכה רצח.. ואני כולי בפחדים וכאלו.. יש לי מלא פחדים מהצבא שאני לא יודעת איך להתגבר עליהם אפילו.. ואני לא מכירה את השיר יש מצב את שולחת לי במסין?! [email protected] אני אשמח לדבר איתך:)

DesertRose7

New member
אין מצב

שיש לך תאריך גיוס ולא קיבלת מנילה בכלל הלכת למיונים?

T h a t G i r l

New member
לא לא קיבלתי.

התקשרתי ואמרתי את זה גם והם אמרו לי שלא כולם מקבלים מנילה. ולא קיבלתי מיונים..ולא כלום... לפני חודש וחצי בערך קיבלתי בדואר מכתב ללכת לקד"צ נהיגה אבל אז ביטלו לי. אבל תאריך גיוס יש לי..ב18.9 עוד חודש וקצת..:(

Bleed for Me

New member
אוי גם חברה שלי מתגייסת אז

אני ממש לא מבינה איך לא שלחו לך מנילה..זה ממש מוזר..

11?

בבלוג שלי היו 58.
נו, טוב, שיהיה. |שיעול| אחד. הסרט היחיד שאי פעם בכיתי בו היה 'שר הטבעות: שיבת המלך', בקטע שארגורן וארוון התחתנו. שתיים. מיקי, יקירתי, לחברה שלך יש מספר נמוך יחסית אליי: 8.5 ו-9.25, עם צילינדר וחצי בכל עין. ולא, אני לא מרכיבה עדשות...
שלוש. אני דתיה.
לא כמוהו, אבל בסגנון היותר זרוק-מודרני-מתנחל. ארבע. לפני שבועיים עשיתי חור שני באוזן ללא הסכמת אימי יקירתי שהביאתני עד הלום. אבל היא לקחה את זה די בסדר.
חמש. למדתי מחשבים לתואר ראשון שנתיים, ובעזרת השם שנה הבאה אני נוטשת אותם לטובת לימודי אנגלית. [שייקספיר! תרגום!
] שש. אני נמוכה. מאד. יחסית לגיל שלי. 1.58 על 19.75 [או רבע ל-20, כמו שקלי אמרה..
] שבע. אני מתה על כתיבה. אני מסוגלת לשבת ולקשקש על המקלדת במשך המון זמן, ולצאת מזה עם סיפור קצר, או מקסימום התחלה של סיפור ארוך. [יש לי כבר כמה כאלה בבית
] שמונה. יש לי יומן אישי כבר קרוב לחמש שנים.
תשע. הבלוג שלי מתפקד כבר שנתיים. OO עשר. בחיים שלי לא היה לי חבר [אלא-אם-כן אתן מחשיבות את הילד שהציע לי חברות בכיתה ו', אבל אמרתי לא. כי אני לא ממש מחשיבה את זה.. LOL] אחת-עשרה. כשהייתי בחטיבה הייתי במקהלה - יש לי קול גבוה, יחסית, סופרן, ואני מסוגלת לעלות לטונים מאד מאד גבוהים. בונוס אני מאוהבת במקפליי כבר יותר משנה [הכרתי אותם בערך ביוני של שנה שעברה], ויש לי קראש על דאגי כבר חצי שנה.
זהו, אני חושבת.

McFly rullz

New member
אוו..

חחחח גמני דתיה- זרוק-מודרני-מתנחל- חחחחחחח מתנחל לא...חחח אני גם אכתוב את זהה טחח

Lex 1

New member
שימי עדשות! חחחח ../images/Emo69.gif

למה לסבול את המשקפיים עם מס' גדול שכזה י'עיוורת?! חחחח סתם נזכרתי בבדיחה מכיתה ד' שהייתה אמורה להיות קולית מספיק כדי לרדת על ילדים שיש להם משקפיים
ג'יזס, המס' שלך באמת הפחידו אותי.. מאיזה גיל התחלת לשים? המס' עדיין ממשיכים לגדול לך או שפה זה נפסק? וגם לי יש צילינדר וגאד יודע כמה בעיות היו לי עד שקניתי את העדשות בסוף התברר שדאגתי לחינם כי זה לא כזאת בעיה, אני ממליצה בחום על עדשות הם עשו חיי לקלים ויפים יותר [קצת קשה לי להגיד שאני נהייתי יותר יפה כי זה לא הגיוני
במיוחד כשאומרים לי שיותר לי משקפיים אחרי ששילמתי 340₪, חברים...]. וכבוד על היומן, ניסיתי לכתוב כי אמרו שזה משחרר ובלה בלה בלה אבל וויתרתי אחרי יום אחד כשלא היה לי כוח להמשיך

ובכן,

לצערי הרב, לא מתאים לי עדשות.
יש לי עדשות - כל חצי שנה בערך אני קונה זוג, ומרכיבה אותן בדיוק... אמ... הומ. אני אספור לך על יד אחת כמה פעמים הרכבתי אותן. חראם על הכסף!
התחלתי להרכיב משקפיים מכיתה.. אמ.. ב'. כן, ב'. והמספר ממשיך לעלות. לפני חצי שנה קניתי זוג חדש [אימא שלי לא אהבה את הישנות. הן היו מפלסטיק, והיא טענה שהן נראות עליי זוועה. אני דווקא אהבתי אותן |מושכתבכתפיים|]] וגיליתי - |סניף| ;;
- שעלה לי המספר. דאמ. יאפ. וזה לא שאני משתדלת לא לראות סרטים ולקרוא ספרים ולאמץ את העיניים. אני ממשיכה עם זה. מקסימום אני עושה ניתוח לייזר, והמספר ירד לי ל.. אממ... שתיים מספיק לי.
והיומן? טוב, התחלתי, וקרה לי משהו, והייתי חייבת לספר למישו, ולא יכולתי לספר לאף אחד [היי, תירגעו. מריבה קשה בין חברות], אז סיפרתי ליומן שלי שהתחלתי בדיוק יום קודם, ומאז - הסטוריה! ^^ יאו, איזו חפירה...
צל"ש אם קראת הכל...

Lex 1

New member
קראתי הכל, עכשיו איפה הצל"ש שלי..? ../images/Emo123.gif

**מוחקת את מה שכתבתי כי התחלנו לדבר על באיי סי טחחחח
**

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיו

אני גם רוצה לדעת לכתוב, כאילו, אין לי רעיונות ;;.

למעלה