משעמםם ליי בעעע S:
1.יש לי חלומות מוזרים ביותר =ואני כל יום זוכרת את החלום שחלמתי בלילה וזה מפחיד... זה נראה תמיד כאילו שזה אמיתי ופעם אחת חלמתי שאני ואמא שלי עושות מלחמת שוקו ואז שאלתי אותה בבוקר למה היא השפריצה על שוקו 2.אני מכורה לשוקו יוטבתה בשקית,ואם אני לא שותה אחד כזה לפחות ביום אני מתחילה להתפגר 3. אני לא מסוגלת לעשות חור שלישי באוזן,הלכתי עם חברות שלי לעשות לפני כמה ימים והתחרטתי בדקה ה 90 אין לי מקום באוזן ואני פוחדת שיקרה משהו-כן אני מאוד פוחדת על עצמי 4.מכורה לקולה וענבים, רק אתמול גמרתי לבד בקבוק ליטר וחצי של ענבים-וזה היה טעים 5.בוכה בקלות [כמו שכולם כמעט רשמו פה ..] מכל שטות אני יראה תסרט הכי פחות עצוב או סתם ישמע שיר שמזכיר לי משהו אני יתחיל לבכות. 6.מתכננת לעשות קעקוע ברגל של טינקרבל=כל החיים שלי אני חולמת על קעקוע של טינקרבל ברגל 7.אם אני רואה ילד אני ישר אומרת איזה חתיך הוא, החברות שלי כבר מעוצבנות על זה XD,הם אומרות את זוכרת מקומות לפי איזה בנים שראית שם. 8.אני והחברות שלי היינו נפגשות כל שישי אצל חברה והיינו עושות סרטונים כמו הפרסומת של קרלו ודווקא יצא ממאוד מצחיק רק חבל שאחת לא רוצה שנפרסם את זה 9.סבתא שלי רוצה להוציא את כל הדברים שיש לי על הדלת היא אומרת שזה מעצבן [יש מלא תמונות,פוסטרים של כל הבנים שהערצתי(ויש מלא)] וכמובן פוסטר של מקפליי =] 10.יש לי חברה שאם אנחנו נפגשות אנחנו תמיד מתפרעות וצוחקות כמו מפגרות[יש לשנינו צחוק מוזר אז אם אני צוחקת אז היא צוחקת מהצחוק שלי ואני צוחקת מהצחוק שלה, ובדיוק אתמול חיברנו שיר על השכן שלה והקלטנו אותו על השיר פייב קולורס אין אר האר.. ויצא מצחיק 11. אני מכירה את הסרט high school musical [אם לא שמעת כל יום חורשים על השירים שלהם בערוץ ג'טיקס] לפני שנה וחצי וראיתי כבר את הסרט הזה והתאכזבתי מאוד העיקר שזאק היה שם [הוא כזה מושלםםםם] אבל לא יותר מדני =]