11 דברים שלא ידעתן עליי

תחשבי על מה שקורה לך ביומיום

ותנסי לעוות את זה לסיפור. לפעמים יוצאות לי קומדיות - טוב, נו, לעיתים מאד רחוקות. אבל אני מנסה לכתוב על מה שקורה לי מנקודת מבט חפה מנגיעות, ואז יוצאים לי הדברים הכי טובים.

O0NoNi0O

New member
תחשבי על משו שהיית רוצה שיקרה לך

תעתיקי את המחשבות על הדף. אפילו סתם דברים לא חייבת להיות עלילה על הפעם הראשונה ואפילו החמישית אם את קוראת הרבה זה בטח יעזור. אני אוהבת כול כך לכתוב, כול כך כיף אני כותבת כבר שנתיים וזה כיף למרות שנאי לא כותבת הרבה כשאני כותבת הכי כיף לי.

The Psycho Girl

New member
אממ התעוררתי ממש מוקדם

ואני חייבת משהו שיעסיק אותי למה אני משתגעת פה 1. אני אקס בלרינה - רקדתי עד לפני שנתיים בלהקה - כולל הופעות בכל הארץ 2. יש לי בעיה קשה מאוד - אני כל הזמן מקבלת מכות ופצעים ואין לי מושג מאיפה. למשל עכשיו יש לי פצע ממש גדול על הרגל ואין לי מושג איך הוא הגיע לשם. ילדה מוכשרת אין מה לומר 3. יש לי מראה מאוד סובייטי ( רוסי) ובגלל זה כולם חושבים שאני רוסייה ואני ממש לא ( רומניה וארגנטינאית ). אתן תראו כשתראו אותי כולן תחשבו שאני רוסייה. 4. בחיים שלי לא התאהבתי במישהו. להדלק אולי אבל לא להתאהב - זה די מתסכל איפשהו כי כמעט כל החברות שלי מאוהבות עד הגג 5. שאני מכירה אנשים חדשים אני מאוד שקטה בהתחלה ואז באיזשהו שלב מתחילה להתפרע ו/ או להשתלב - אחי קורה לזה - בודקת את השטח חח 6. אני ממש ממש אוהבת סדרות בריטיות - דרמה קומדיות סאטירה. סתם כי לדעתי הם כתובות ממש טוב והולכות עד הסוף וההומור שלהם הזוי בטרוף 7. העיניים שלי מחליפות צבעיים - פעם ירוק פעם כחול = לפעמים הגוונים מתערבבים . חברה שלי טוענת שזה לפי מצב רוח - אני טוענת שהיא שיכורה. גם השער שלי מוזר - ביום בלונדיני - בערב אנשים אומרים שהוא ג'ינגי 8. אני מאוד אוהבת אופנה - אני מאלה שרואים את ftv בשביל הבגדים ולא בשביל הדומניות/ים. יש לי מחברת סקיצות אבל אף אחד לא ראה אותה עדיין 9. אני מאוד אוהבת לרקוד - כל סוג של ריקוד , אני רוקדת כל הזמן כשאני שומעת מוזיקה או לפחות מזיזה את החלק העליון של הגוף. לשמוע מוזיקה זה אומר גם כשנתקע לי שיר בראש ואני "שומעת"אותו בתוך הראש 10. אני מאוד רגישה במיוחד לאחרונה לא יודעת למה-מכל דבר. אני בוכה המון. אבל בכי זה טוב זה משחרר אז אני מרשה לעצמי.זה עדיף מאשר לכלוא את הרגשות בפנים 11. אין לי מושג מה עוד לכתוב אז אני אכתוב שאני אוהבת ספורט - להתאמן ולראות תחרויות בטלוויזיה - כדורגל , טניס כדורסל. וגם התעמלות אומנותית שחייה צורנית ועוד ועוד ועוד זהו
עכשיו אני אלך לקרוא את מה שאתן כתבתן

HiLa0mcfly

New member
משעמםם ליי בעעע S:

1.יש לי חלומות מוזרים ביותר =ואני כל יום זוכרת את החלום שחלמתי בלילה וזה מפחיד... זה נראה תמיד כאילו שזה אמיתי ופעם אחת חלמתי שאני ואמא שלי עושות מלחמת שוקו ואז שאלתי אותה בבוקר למה היא השפריצה על שוקו 2.אני מכורה לשוקו יוטבתה בשקית,ואם אני לא שותה אחד כזה לפחות ביום אני מתחילה להתפגר 3. אני לא מסוגלת לעשות חור שלישי באוזן,הלכתי עם חברות שלי לעשות לפני כמה ימים והתחרטתי בדקה ה 90 אין לי מקום באוזן ואני פוחדת שיקרה משהו-כן אני מאוד פוחדת על עצמי 4.מכורה לקולה וענבים, רק אתמול גמרתי לבד בקבוק ליטר וחצי של ענבים-וזה היה טעים 5.בוכה בקלות [כמו שכולם כמעט רשמו פה ..] מכל שטות אני יראה תסרט הכי פחות עצוב או סתם ישמע שיר שמזכיר לי משהו אני יתחיל לבכות. 6.מתכננת לעשות קעקוע ברגל של טינקרבל=כל החיים שלי אני חולמת על קעקוע של טינקרבל ברגל 7.אם אני רואה ילד אני ישר אומרת איזה חתיך הוא, החברות שלי כבר מעוצבנות על זה XD,הם אומרות את זוכרת מקומות לפי איזה בנים שראית שם. 8.אני והחברות שלי היינו נפגשות כל שישי אצל חברה והיינו עושות סרטונים כמו הפרסומת של קרלו ודווקא יצא ממאוד מצחיק רק חבל שאחת לא רוצה שנפרסם את זה 9.סבתא שלי רוצה להוציא את כל הדברים שיש לי על הדלת היא אומרת שזה מעצבן [יש מלא תמונות,פוסטרים של כל הבנים שהערצתי(ויש מלא)] וכמובן פוסטר של מקפליי =] 10.יש לי חברה שאם אנחנו נפגשות אנחנו תמיד מתפרעות וצוחקות כמו מפגרות[יש לשנינו צחוק מוזר אז אם אני צוחקת אז היא צוחקת מהצחוק שלי ואני צוחקת מהצחוק שלה, ובדיוק אתמול חיברנו שיר על השכן שלה והקלטנו אותו על השיר פייב קולורס אין אר האר.. ויצא מצחיק 11. אני מכירה את הסרט high school musical [אם לא שמעת כל יום חורשים על השירים שלהם בערוץ ג'טיקס] לפני שנה וחצי וראיתי כבר את הסרט הזה והתאכזבתי מאוד העיקר שזאק היה שם [הוא כזה מושלםםםם] אבל לא יותר מדני =]

butbut

New member
חח גם איתך יש לי די הרבה במשותף..

*4.. *5[רק שאני לא ממש שקטה..אני סתם בוחנת אנשים] *6[גם אני גאש!במיוחד את הקומדיה..יש להם ציניות כזאתי מצחיקה!] *8[אני גם רואה את הבגדים ולא את הדוגמניות..ואני אוהבת גם לעצב בעצמי ^^]

The Psycho Girl

New member
../images/Emo13.gif גם אני בוחנת אנשים

להיות שקטה זאת הדרך שלי לבחון אנשים ואת ההתנהגות שלהם

roni poynter

New member
מישו בכלל יקרא את זה?!! אבל בכל זאת..

אוקיי הנה ה-11 דברים.. זה גם די דומה למה שאחרות רשמו.. 1.אממ .. לא התאהבתי אפעם למרות שהיה לי חבר.. אני לא ממש אהבתי אותווו רציני אבלל.. 2.אני לא משתתפת בשום חוג.. =/ 3.אני אוהבת נסטיי אני יכולה לגמור בקבוק שלם של זה.. אבל רק אפרסק.. הלימון עושה לי בחילה..!! 4.אני מתקלחת לפחות שעה ואולי יותר...וגומרת ככה על הדרך את כל המים ואמא שלי צועקת עליי.. חיחייח 5.אני לא זוכרת מי רשמה אבל כן גמני שאני לבד בבית נכנסת לשירותים עם דלת פתוחה..!! 6.יש לי משקפיםם ..מגיל4 בערך.. איזה מסכנה אניי 7.אניי חולה על השניצלים של אמא שליי וואאווו... 8. אין לי כל כך מה לרשום.... אני מפחדת מהסרט הצלצול((אימה)) למרות שראיתי אותו לפני שלוש שנים אני עדיין מפחדתת.. אני מפחדת מסרטי אימה..אני מתחילה לדמיין שזה באמת אמיתיי.. אבל אז אני אומרת שזה רק סרט ונרגעת.. אבל מה באסה ראיתי סרט אימה אחד שאמרו שזה מבוסס על סיפור אמיתי מה הם רוצים להרוג אותיי??!!!!! 9.שירים עצובים גורמים לי לבכות כי אני מתחילה לחשוב על דברים לא טובים שקרו לי וזה עושה לי רע.. 10.אני חולתת שופינגג...מתה על נעלייםםם גאדד ועל בגדים עוד יותרר..!! 11.מה אני ארשוםם ..אהה האא .. אני תופרת לעצמי תיקים ואני משפצת דברים ישנים למשל לקחתי שמלה ארוכה כזאת מגעילה.. וגזרתי אותה ועשיתי אותה לשמלת בלון מי שיודעת מה זה..!! חחח חפרתי..
וכואבת לי עכשיוו הבטןןן ווואאווו....

Lex 1

New member
נכון שזה כייף להתקלח שעה..? ../images/Emo123.gif חחחחח

השיא שלי זה שעה וחצי, אין לימושג מה עשיתי שם כל כך הרבה זמן. וכל הזמן צועקים עליי שגמרתי את המים ויגיע חשבון מים גדול כי אני לא מפסיקה לבזבז טחחח בגלל זה אפחד לא נותן לי להיכנס לפניו למקלחת, מסכנה שכמותי >< אווו היו לי גם סיוטים במשך חודשים מהצלצול! מאז קצת התבגרתי ואני פשוט משתדלת לא לראות סרטי אימה אלא אם כן השחקנים שם ממש גרועים ואז פשוט אפשר לצחוק עליהם במקום לפחד [ע"ע בית השעווה, פאריס הילטון..
].

butbut

New member
חחחחחXD גם אני מתקלחת שעה..וגומרת את

כול המים! ואז אומרים לי יום אחרי זה להיכנס אחרונה.. זה פשוט כייף..אני שרה במקלחת,ורוקדת,ועושה הכול חחח...

roni poynter

New member
חח כןן.. אבל הבעיה היא

שאני אפילו לא שמה לב שהתקלחתי שעה.. ואז אני כזה יוצאת נקייהה והם אומרים לי כמה זמןן ואני כזה מהה? בכלל לא הרבה זמן על מה אתם מדברים?!! ואז אני מסתכלת על השעון וקולטתת.. כן כן התקלחתי שעה..!! חיחיח וחחח ראית את בית השעוהה ואין היא לא יודעת לשחקק אבל אני עדיין אוהבת אותהה..!!

Lex 1

New member
חחח כן ברור, את לא נכנסת למקלחת ואומרת

אוקיי עכשיו יעשה מקלחת של שעה.. חחח זה פשוט עובר הזמן מבלי שאת שמה לב. הזמן עובר מהר כשנהנים
ובקשר לבית השעווה, בואי נגיד שאם יהיו עוד סרטים שלה אני לא ארוץ לראות ><

roni poynter

New member
חחח כן הא.. אבל היא מתלבשת מדהים!

ובואי נגיד שזה עובר יותר מדיי מהר.. חחח=] המיםם חמיםםם ונעיימיםם... יש ריח טוב..וגם אני שומעת לפעמים מוזיקה של מקפליי בזמן המקלחתת ואז בכלל אני רוקדת ושרההה =]חיחיח

Lex 1

New member
אם גמני הייתי יורשת מליונים גמני הייתי מתלבשת

מדהים
חחחח תמיד זה כייף לשיר ולרקד במקלחת. לצערי אני עושה את זה הרבה, ואז אני שומעת את אמא צועקת 'מי עוד פעם השפריץ מים לתקרה?! גם ככה כבר יש רטיבות!'

rox love BSM

New member
me

אממ או קיי.... 1. אמא שלי היא בריטית ואבא שלי הוא מברבדוס [שזה גם סוג של בריטי]. 2. יש לי 2 איגואנות [כמו דאגלס] 3. הסרט הכי אהוב עליי בעולם הוא טיטאניק,אבל חוץ ממנו אני לא אוהבת סרטים של בנות. 4.אני חולה על ספגטי.... 5. ועל פיש אנד צ'יפס. 6. אני משתעממת בקלות. 7.אני מבקרת באנגליה הכל כמה חודשים. 8.ולמרות זאת אפעם לא ייצא לי לראות הופעה של מק'פליי. 9.אני אוהבת לקרוא,הכל והרבה. 10.אני לא יודעת כלום במחשבים [חוץ מהפורום] ולמעשה אני שונאת מחשבים!!!!! 11. אני מאוהבת במאט וויליס

rox love BSM

New member
יאפ,ויש לי עוד משהו....

יש לי אח תאום,אבל הוא בניגוד אליי גר עם אבא שלי באנגליה עד גיל 13 [אבא שלי היה בשליחות שם]. והוא לא יודע עברית!!!! כאילו הוא יודע אבל יש לו מבטא ממש כבד [כמו לאבא ואמא שלי] ולכן כולם חושבים שאני לא שייכת אליהם כי רק לי אין מבטא... אבל אנחנו דומים בעיקר בעור,למרות שהוא נשרף הרבה יותר מהר ממני. אה וגם קוראים לו דני,ולחבר שלי הארי [נראה לי שאלה שמות נפוצים]. מקווה שמישהו באמת קורא את זה..

butbut

New member
אוי הפרידו בניכם?><..אולי תלכי לגור שם?

זה יותר כייף מלגור בישראל! חחח

למעלה