11 דברים שלא ידעתן עליי

rox love BSM

New member
זה היה ככה..

אני ואח שלי נולדנו ושהייתי בת שנה אבא שלי נסע לאנגליה לשליחות ולקח את אח שלי איתו. לפני שנתיים בערך הם חזרו ועכשיו הוא גר פה. אבל הוא רוצה לחזור כי הוא לא מסתדר פה בגלל העברית ובגלל שגם כל החברים שלו שם,אבל ההורים שלי לא מסכימים. כי הוא רוצה שאני אבוא איתו גם. אז בקיצור הם הבטיחו לנו שאחרי שנסיים את הצבא אנחנו נוכל לעבור לשם ביחד.

O0NoNi0O

New member
אז רגע לא גדלת עם אבא שלך?

כלומר; לא היה עדיף שכול המשפחה תגור ביחד מאשר לפצל את המשפחה?

rox love BSM

New member
את צודקת,אבל לא מא שלי כבר הייתה עבודה פה

והיא לא יכלה לעזוב הכל פתאום..... ותאמיני לי שזה מוזר שפתאום בגיל 13 יש לך אבא ואח. כאילו היינו מבקרים אותם הרבה אבל זה לא כמו שהם חיים איתנו בבית.....

O0NoNi0O

New member
חח זה באמת מוזר..

אבל זה כיף זה מעניינן חח לא שיגרתי

The Psycho Girl

New member
ווואו יש לך גנים טובים

טיטאניק זה לא (!) סרט של בנות אם זה היה סרט של בנות זה לא היה הסרט הכי מצליח בהיסטוריה פיש אנד צ'יפס זה גאוני אנחנו כמעט כל יום שישי או שבת בצהריים אוכלים

rox love BSM

New member
אח שלי החליט שזה סרט של בנות.... אז אני נגררת

אחריו.... סתם לא!!! אבל הוא ראה את זה הרבה פעמים עם חברה שלו [שהכריחה אותו] אז הוא כבר שונא את הסרט הזה.... ופיש אנד צ'יפס זה באמת גאוני,אבל הכי טעים זה באנגליה..........

The Psycho Girl

New member
כן האמת כשחושבים על זה

בנים באמת לא אוהבים את הסרט הזה בטח כי חברות שלהם מכריחות אותם לראות את זה לא יצא לטעום פיש & צ'יפס באנגליה מיבי שנה הבאה

m o r 1 0 2

New member
מגינב...בריטיתתXDD../images/Emo168.gif

מוזר שלא פגשת את מק
.... גמאני אוהבת לקרוא

rox love BSM

New member
במיוחד בשיעורי אנגלית...

ייצא לי לתקן את המורה 7 פעמים. ופעם אחת היא הורידה לי נידוק במבחן והתווכחתי איתה שעות שהיא טועה. והכלבה לא הסכימה להודות בזה אז אמא שליבאה לבית ספר *אמ מבטא מאד חזק של בריטית אהמ* ואז המורה הבינה שאיתי לא מתעסקים במה שנוגע לאנגלית!

talosh1234

New member
מה אתן לא יודעות עליי D: עמוק חח P:

האמ.. אוקיי :] 1. כמעט לא בוכה , אני בוכה רק אם אני פוגעת במישהו יקר לי... 2.מאז שהייתי קטנה יש לי התקפי זעם (כמו לילדים מסופר נני) רק שבניגוד אליהם אני גדולה ומצטערת על ההתקפים האלה *אחת הסיבות שאני בוכה* 3.אני חולהההה על גבהים *לא מבינה אנשים שיש להם פחד גבהים !!* - זה פשוט הדלק בגוף שלי :] 4.היה לי משבר ריגשי ענק בנוגע לחברות שלי וחשבתי לעצמי למה אני חיה ?! - דיאכון .. ואת האמת בדיוק אחרי שהצטרפתי לפורום הוא עבר *בערך* כי הכרתי חברות חדשות :] 5.היה לי חבר לשעתיים ונפרדתי ממנו.. אני לא מאמינה באהבה בגיל כזה.. זה לא נראה לי אמיתי :/ 6.אני שנים בעסקי הדיאטות ורק עכשיו לקחתי את זה רציני :] 7.אני לא יכולה לסבול בלגן , אבל בכל זאת אני שונאת לנקות 8.לא יכולה בלי מוזיקה !! 9.יש לי משקפיים לרחוק.. מספר 1 ורבע :] 10.אני גיטריסטית מתחילה.. טוב נו אפילו לא זה.. רק התחלתי חח D: 11.יש לי ביטחון עצמי אם אנשים שאני לא מכירה או לא חושבת שאני ישאר איתם לתוך ארוך.. הכוונה : נגיד במפגש פורום היה לי ביטחון עצמי אבל שעברתי לחטיבה לא היה לי בכלל כי חשבתי שאיך שאני התנהג ביום הראשון ללימודים ככה זה ישאר והרסתי לעצמי את התדמית ע"י התנהגות שהיא לא אני :[

talosh1234

New member
אהה ושכחתי !!

ב 2.. יש לי את ההתקפים האלה רק על ההורים שלי אז לא לפחדד :] עחחעחעע D:

A e o n 6 9

New member
חבר שעתיים? XD

הכי קצר שהיה לי אני חושבת שבוע
והוא היה אידיוט.

McFly rullz

New member
אמ...אוקיי...

1.אני לא יודעת שאיזה מצבים לבכות...חחח אם זה סרט נורא מרגש נגיד קורא משו אז דמעה קטנה יוצאת. כשאני מתעצבנת על ההורים שלי אני בוכה.חחח בקיצור במצבים שונים... 2.אני נורא גבוהה.ואני בת 13. נראלי עוד מעט אהיה 1.70 חחח כן כןן..ואני שמנה
למרות שאומרים לי שאני לא כי זה גובה.
3.בת דוד שלי נרצחה בפיגוע התאבדות באוטבוס לפני חמש שנים. שירי נגארי למי שמכיר.
וגם בזה לא בכיתי.רק שסיפרתי על בכיתה.טוב נו הייתי בכיתה ב' חחח
4.אני גם דתיה! חחח פשוט דתיה לאומית אם ככה קוראים לזה... 5.אני אוהבת לאכול.מאוד! רק שבבית אני בקושי אוכלת...רק שאני מחוץ לבית אני טוחנת וטוחנת ושאני מגיעה הביתה התאבון נסתם. 6.היה לי חבר למשך יום וחצי ואז החלטנו שניפרד ונהיה חברים שנהיה גדולים
כיתה ו'.מה אתם רוצים?
7.תמיד שאני רואה בן-לא משנה איזה בן אני בוחנת אותו אם הוא יפה או לא.חחחחח לכו תבינו אותי.. 8.אני מכוערת.חחחה..הדבר היחיד שאני אוהבת בי זה העיינים וטיפ טיפה השיער.השאר לא>< [תמונה בהתפדקות אוגוסט.] 9.אני ביישנית רק עם בנים.פעם היתי ביישנית מכוללם עכשיו רק מבנים. 10.היתי רק באיטליה.יותר מזה לא.זכיתי במפעל הפיס.כן כן.אמא שלי עשתה מנוי מאז שנולדתי. 11.אני מאוהבת בדאגי לי פוינטר! ממש מאוהבת.
מי לא?
זה הדברים שלא ידעתם עליי.יש עוד...חחח

למעלה