11 דברים שלא ידעתן עליי

Lex 1

New member
טוטו שולט! ../images/Emo6.gif אם הייתי יכולה הייתי לובשת את

זה ברחוב כל יום! זה הבגד הנצחי. אהה לי עוד 5 ימים יומולדת ! פחחח לא. קארדי, מה הבעיה?
[זה השם משפחה נכון? שלא עשיתי פדיחות.. חחח] השם משפחה של המורה שלי מכיתה ג'. טחחח אניווי, שמחתי להכיר!

or karady

New member
חח לא זה קראדי

ותמיד סבלתי מכרזי קרצי קרדי קראטה (כי באנגלית קראטה קראטי אז כאילו קראדי.. מסובך המצאה של חברו תשלי..) וכמה שזה קל כולם מסתבכים..

Lex 1

New member
חחח רק התבלבלתי עם ה-א' אבל הבנת למה התכוונתי

וזה מה שחשוב! חחחח

or karady

New member
חח כן בערך

טוב זזתי.. אני הולכת לישון חברה שלי שהיא גם חולת מקפליי.. אז תציפו את הפורום שיהיה לי מה לקרוא (מישמע כאילו אני טסה לשנה לקהיר..)

A e o n 6 9

New member
חוש שמיעה כמו של חתולים** ../images/Emo6.gif

לכלבים יש את חוש הריח XD ויש לי חתול אז מניסיון! הוא שומע הכל!

or karady

New member
חח קראתי ספר על זה שלכלבים יש חוש שמיעה

טוב נו ל'משנה.. וכן כן כשבא לי אני קוראת אנציקלופדיות..

m o r 1 0 2

New member
אני עדיין סוגדת לליאו../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני מכורה ברמות לחומוס
גמלי יש פוביה ממטחיםXD גמאני למדתי פעם בלט...יאקקק וואלה גמלי יש חוש שמיעה חבל על הזמן

Decay Dance

New member
../images/Emo20.gif11 דברים שלא ידעתן עליי../images/Emo41.gif

1. גמני כמו חלק מהבנות פה בוכה מהכל, אבל פשוט מהכל. מסרטים, משירים, מסדרות ולפעמים גם מההורים שלי
2. אני וחברה שלי הגענו למסקנה יותר נכון היא החליטה בשבילי עד שהבנתי שזה נכון שאני פשוט אוהבת בלונדינים
3. אני שונאת בנים שעירים וקשה לי לחשוב על המחשבה שאולי יום אחד יהיה לי חבר כזה, אם יש לו רעמה מקדימה באזור החזה זה פשוט דוחה אותי (או בגב)
4. אני פרפקציוניסטית אבל לא בצורה ממש ממש ממש מוגזמת. לדוגמא אם אני יצטרך לסדר ספרים במקום אני לא יעזוב את זה עד שכל הספרים יהיו ישרים סנטימטר בסנטימטר
5.יש לי משקפיים ואני שונאת אותן אז עד היום הייתי יוצאת מהבית בלי משקפיים ושמה אותן בתיק אבל קניתי עדשות אז אני מאושרת
6. לא הייתי מאוהבת מעולם, לא היה לי חבר רציני ולא התנשקתי שזה עצוב
7. אני מאוד נמוכה יחסית לגילי אני בת 17 ואני 1.53 עצוב לא?
8. היום לי 8 סתימות בפה ולמזלי כולן נפלו כי הן היו על שיניים חלביות חחח
9. אף פעם לא שברתי שום עצם בגוף ואפילו לא נקעתי
10. כל חיי הייתי כוססת (ככה כותבים? חחח) ציפורניים עד שראיתי הרבה בנות עם ציפורניים יפות והחלטתי להפסיק וכיום יש לי ציפורניים לתפארת מדנית ישראל.
11. עשהייתי קטנה נשפך עליי קפה רותח על הרגל ועד היום יש לי צלקת קטנטנה ברגל

butbut

New member
אני בין היחידות כאן שלא בוכה מכלום??!$%#$

לא בכיתי כבר מעל 4 שנים בפני אנשים..ורק עם עצמי לפעמים,וגם זה לא קורה..הלב הוא המחסן אפילו שזה לא טוב! חח.. כן גם אני לא כול כך בעד בנים שעירים ><..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמוך זה חמוד !! :)

וגם כשאני הייתי קטנה נשפכה עליי מנה חמה ועד היום ישלי צלקת. זה היה כואב ;;.

צלקת ממנה חמה? יש לי צלקת מהמחשב...../images/Emo122.gif

הסידי רום נפתח על הרגל שלי ולקח איתו חצי מהעור שלי. זה לא הפסיק לדמם במשך פאקינג חצי שעה! 0.0

butbut

New member
סידי רום רע! ואני חשבתי שרק המחשב שלי קטלני

חחXD

הו, זה בסדר.

הנומך, כוונתי.
אני בת רבע לעשרים [תודה, קלי!
], ואני 1.58. מתרגלים לזה. |מושכתבכתפיים|

לידיעתך...

אני די בדיוק כמוך!!! חוץ מזה שאני די גבוהה ואני [עדיין] כוססת אבל אני בתהליכי גמילה!!! ויש לי ארבע כוויות ברגליים: 1.תה חם 2. תה חם 3.גזייה (בטעות נכנסתי בה, וזה מה שלא הזכרתי: אין לי קורדינציה בין הגוף למוח...
) 4.אני ממש לא זוכרת... זה היה מזמן!

O0NoNi0O

New member
אני../images/Emo9.gif

אני לא אוכלת פירות וירקות, אני גם לא נוגעת בהם.
אומרים לי שאני מאוד חכמה, תמיד בכול מקום שאני הולכת אליו.
אני לא חברותית, בכלל. הוו ולל, משפחת דבוש
המשפחה שלי, בעיקר הצד של אמא, זה האנשים שאני הכי מעריצה ואוהבת ב-ע-ו-ל-ם!
אני שרוטה, יותר מידי אני וחברה שלי פשוט עושות לעצמנו פאדיחות בכול מקום שאנחנו הולכות אליו ויש לנו מין בדיחות אישיות מוזרות כאלה שגורמות לאנשים לפחד.
אני אומרת מ-ל-א מילים מנוזרות כמו שביזות, אמאלוש, קטלנוש, שניצל [יש לזה משמעות שונה], ירידת סוכר. חעח אנשים בטוחים אני פאקצה מדרגה ראשונה.
אני מכורה לנעליים וחולצות. אין לי בכלל מכנסיים כי אני לא מוצאת ואני שונאת לקנות אבל חולצות יש לי יותר מידי.
יש לי משקפיים לרחוק מידה 1 וחצי וכול החיים שלי רציתי.
אני שופטת אנשים לפי המראה בזמן האחרון וזה ממש ממש ממש מעצבן אותי אני חייבת להפסיק עם זה.
אפעם לא פירסמתי תמונה שלי פה, אמא לא מסכימה;;.
אחרון
אמ..אני תולעת ספרים. ואני גם חננה למשל בחיים לא הברזתי או העתקתי שיעורים [זה כזה מטומטם לעשדות את זה] ואני גם עומדת על שלי ולא נגרתת ללחץ חברתי וכאלה ורבה עם הפרחות ת-מ-י-ד כי אני לא שותקת להן כמו אחרים.
ווף, חפירהXD

butbut

New member
גם אני רבה עם פרחות!לא סובלת פרחות!

לא כדאי לפרחות להתעסק איתי כי אני לא סובלת איך שהן מדברות,הולכות,נוגעות,צוחקות,מחייכות וכול דבר כזה...זה כאילו שהן שיבוטים של פאריס הילטון. אני אוהבת בני אדם,ויש לי חברות פרחות..אבל כשמתחילים איתי..חבל להם על הזמן חח=]

talosh1234

New member
גמני שונאת !!

אצלי גם מי שאפילו אומר לי "כפרה" "נשמה" "מאמי" וכל המילים זאלו .. זה פשוט מטריףף אותיי !! אני ישר אומרת למי שמדבר אלי ככה "על תדבר אלי ככה" והאנשים לא מביניםם !! אני שונאתת את זה!! וגם במפגש פורום אני וגילי חיפשנו את הילדות מהפורום והיינו צריכות לשאול כמה ילדות , אז בתוך האימואים היו כמה קבוצות של פרחות ולא התקרבתי אליהןן *שונאת* חפרתי D:

O0NoNi0O

New member
חח אני עונה להם

הם מציקות לאנשים תמיד אז אני מתלחילה לריב איתן ואז הן לא עוזבות אותי אבל בקטנה למי אכפת מהיצורות האלה? שרמוט*ת.

למעלה