עליי ../images/Emo191.gif
היה לי שיער אדום-סגול למשך חצי שנה (יענו צבעתי). ואז הוא נהפך לג'ינג'י. ועכשיו הוא שוב חום/בלונד כהה עם גוונים ג'ינג'יים בלתי מוסברים.
במהלך כל התקופה של.. החיים שלי, תמיד הייתה לי חברה טובה ובחיים לא מצאתי את עצמי בלי חברה לידי.
הייתי במחנה אמריקאי בכיתה ז', כשההורים שלי עוד לא היו מרוששים. כן, בעקבות זה הם נהיו מרוששים XD (סתם לא, אני מגזימה)
אני לא בוכה בסרטים כמעט בכלל, במיוחד לא כשאני ליד אנשים.
אני דומה לו.
יש לי אובססיה למקפליי פחות מחודש (
רק עכשיו שמתי לב כמה זה פתטי). אבל אני מבטיחה לא לנטוש אותם, אני לא אחת של שגעונות חולפים. טוב אולי.
אני לא מפיקה שום תועלת. אני חסרת תועלת בריבוע. לא מנגנת על כלום, לא שרה, אין לי כישרונות, חוץ מזה ש.. טוב אני אגלה סוד. לפעמים אני נהנית ממתמטיקה. (O: פושעת!)
כבר שנה שלא היה לי חבר, ואני די מרוצה מהעניין כי החברים הקודמים שלי היו כשלונות (היו לי הרבה כשלונות שאני די מתביישת בהם). וכן, עדיין לא פגשתי את 'האחד'.
אוקיי, זה וידוי ממש מוזר - אני מתעבת תוספות. ז"א, בהמבורגר, שווארמה, פלאפל, אני תמיד הולכת על יבש (ז"א בלי סלטים או חמוצים או רטבים), ובד"כ האנשים סביבי פותחים עיניים לגודל של אשך ואומרים "יבש? OO" ואני עושה "כן אני אוהבת את זה ככה ://"
חלק אומרים שאני יודעת להצחיק, חלק אומרים שאני דפוקה בשכל, חלק אומרים שאני שתלטנית, חלק אומרים שיש לי הומור ממש שרוט/שחור, חלק אומרים שאני שנונה, ואני כבר אבודה מלנסות למצוא את עצמי ://
הייתי ב: מולדובה (שם נולדתי O

, אנגליה, צרפת, בלגיה, הולנד, ניו יורק, אורלנדו/פלורידה, דנבר/קולורדו, שוויץ, אוסטריה, גרמניה, ניו ג'רזי, תורכיה ומחרתיים איטליה. *לוקחת נשימה*
ואחרון יפה - אני רק רוצה שיאהבו אותי
(טוב די להיות אימו. בעצם נשנה את הוידוי הזה ל -
אני שונאת אימואים.) וואו אני כ"כ מוזרה.